סיפור עוצמה

bertcat

New member
סיפור עוצמה

זהו סיפור שקרה לי במציאות או בדמיון לפני זמן מה... הלכתי לטייל עם הכלבים שלי לפני השינה. כשהגעתי לגינה השכונתית שחררתי אותם כדי שיהנו וירוצו וישחקו ביחד. מקס, שהוא בן 3.5 נעלם אחרי כמה דקות (כרגיל..) ואני והגורה, נטשה, הלכנו לחפש אותו. ידעתי בערך לאיזה כיוון הוא ברח והלכתי איתה משוחררת. מקס קצת מסוכן, הוא תוקף כלבים ומכוניות ואוהב לרדוף אחרי אופנועים. אף פעם הוא לא ממש נפגע. הייתי רגוע ואפילו שאנן. ידעתי שאמצא אותו והכל יהיה בסדר. בכל זאת, היתה לי הרגשה מוזרה שלא הכל כרגיל אבל התעלמתי ממנה. אחרי כמה דקות נטשה ראתה אותו במדרכה ממול. היא התחילה לרוץ אליו ואז היססה, היא פחדה להתרחק ממני יותר מדי. היא עצרה על הכביש, קרוב למדרכה, כשמכונית נכנסה לרחוב בנסיעה איטית לכיוונה. קראתי לה לבוא אלי. פעלתי באיטיות. המכונית התקרבה ונטשה לא באה אלי וגם לא רצה למקס שעמד ממול. עברו עוד כמה שניות והמכונית כבר היתה מטרים ממנה. צעקתי לה. היא לא זזה. המכונית הבחינה בה, חשבתי שתעקוף אותה, ואז הנהג הגביר, שבר לכיוונה את ההגה ופגע בה! באותו רגע נעצר העולם. צעקתי "לא" ורציתי שלא יקרה לה כלום, חשבתי שהיא תמות, המכונית פגעה בה ושמעתי את המכה החזקה בגופה, עקבתי בעיני אחריה ואחרי המכונית. זה לקח שניה ובשבילי זה היה אין סופי. בזמן הזה, רק דבר אחר היה: "לא", לא יקרה לה כלום. היא עפה למרחק של 10 מטר, התגלגלה על הכביש, והתחילה לרוץ לעבר הגינה.רצתי אליה. חיבקתי אותה. היא יללה בכאב. מקס הגיע בריצה לראות מה קרה. הוא הבין ראשון שלא קרה לה כלום, והמשיך בריצה לרדוף אחרי חתולה. שנינו, אני ונטשה היינו נרגשים, מתנשפים. במשך כמה דקות פשוט ישבתי לידה. חזרנו הביתה ברגל. בבית, באור, בדקתי אותה. שום סריטה, שום צליעה, שום דבר. כאילו זה בכלל לא קרה.

i love u

New member
אחלה של סיפור...

מאמי בקשה אחת קטנה גן אם זה היה דימיוני כדי שזה לא יקרה במציאות תשמור עליך על נטשה ועל מקס... שיהיה לך רק טוב שלך ב-
יפעת

הסיפור המלא של bertcat...

טוב, אז קודם כל bertcat הוא לוחם-חולם - והוא הגיע לשער השלישי של החלימה. מהלוחמים שאני מכיר, הוא אחד מהמתקדמים ביותר בכל הקשור לעומק העבודה המודעת עם היצורים הלא-אורגניים. בחלימה שלו יש לו הרבה שיח ושיג עם החבר´ה הלא-אורגניים... וכשהוא ראה את הכלבה שלו עומדת להידרס, העולם נעצר - וכל הישות שלו אמרה: "אני מכשף - ולא קורה לה כלום!" זה היה חד וממוקד לחלוטין. זו לא היתה אמירה, או מחשבה, או אפילו התכוונות... אלא ש כל העולם באותו רגע היה: "אני מכשף - לא יקרה לה כלום". מיקוד טוטאלי בנקודה אחת, במהות אחת. והכלבה ניצלה, כמסופר... אלא ש-bertcat נותר מרוקן מאנרגיה. כל החלימה שלו נפסקה. דיברנו על כך. פעם המורה שלי חוותה משהו קצת דומה. רוכב אופנוע הוטח על חרתום הרכב שלה... באותה שניה היא עצרה את העולם והבהירה לו באופן חד-משמעי שאם הוא רוצה להתאבד, היא לא מוכנה להיות חלק מזה. מובן שלא קרה לו כלום - אלא שהיא לא איבדה אנרגיה. היא שמרה על האנרגיה שלה. אז אולי הכל עניין של מערכת אמונות? המורה שלי לא מכירה את מערכת האמונות הטולטקית... אם במערכת האמונות שלך מאבדים אנרגיה בסיטואציה של הפעלת התכוונות / כישוף, אז תאבד אנרגיה - ואם במערכת האמונות שלך לא מאבדים אנרגיה - אז לא תאבד אנרגיה. מה דעתכם??? bertcat הודה שבאותו רגע הוא יכול היה, אולי, לפעול מבלי לאבד אנרגיה, אבל הוא פחד שזה לא יספיק. הוא כאילו הרגיש שהוא "משלם" עבור הצלתה של הכלבה. ופה, לדעתי, נכנסים אולי החבר´ה הלא-אורגניים... האם הם מצאו דרך לרוקן אותו מהאנרגיה שלו? ברור שהוא יכול היה להיות עירני ולמנוע מצב כזה מראש... (או שלא). לסיכום, מערכת האמונות... ושוב, מערכת האמונות... ופעם נוספת: מערכת האמונות! ורק לתזכורת אחרונה: אני שולט במציאות שלי. הדגש פה הוא על המלה "שלי"... זה כמו היד שלי, המציאות שלי, לא?

~דויד~

New member
וואהו, זה ממש מפתיע

איזה סיפור מענין... איך גם אני יכול לתקשר עם ישויות כאלה ? כלומר מה בדיוק קורה בחלימה? מה הם השערים האלה? זה מאוד מענין אותי...

bertcat

New member
יצורים לא אוגניים וחלימה

חלימה קוראת כשאתה מודע לזה שאתה חולם. באותו הרגע רמת המודעות בחלום משתנה ואתה נכנס בשערה הראשון של החלימה. מאותו הרגע צריך להחזיק את המודעות במקום בו אתה נמצא ולנסות להשאר בו כמה שיותר. בחלום רגיל לעומת זאת המודעות קופצת ממקום למקום, כמו הדו שיח הפנימי שלנו שאיננו עקבי אלא תזזיתי ולא מסודר. לאחר אימון רמת החלימה יכולה להגיע לכך שהחלום יהיה ממשי לגמרי. למעשה, יותר קשה להשאר במודעות בחלום מאשר במציאות לכן דרושה רמת מודעות גבוהה יותר מאשר בעיירות משום שבעיירות באופן טיבעי המודעות מקובעת בעולם היום יום ואילו בחלום באופן טיבעי במודעות תזזיתית. חלימה היא יכולת התמונה בכל אחד מאיתנו. על מנת להגיע אליה צריך להתכוון לזה, כלומר לרצות שזה יקרה, ללכת לישון תוך רצון ואמונה שזה יקרה ו... הרבה סבלנות. אצלי, למרות שזה קורה לי כל שינה (כמעט) עדיין זה כאילו במזל. מתי שהוא במשך הלילה אני הופך מודע לעצמי, לזה שאני לא ער ולזה שאני במצב המוכר לי כל כך, חלום. אז אני יכול לצפות במה שקורה לי, ולפעמים גם לשלוט במה שקורה. אחרי הקדמה ארוכה על חלימה והשער הראשון בחלימה אפשר להגיע ליצורים הלא אורגניים. אלו יישויות הקיימות סביבנו תמיד, הם מנסים לתקשר איתנו, נמצאים בתוך הדיבור הפנימי שלנו ומשפיעים עלינו בהחלטות ומעשים שאנו עושים. הרצון שלך לתקשר עם היצורים האלה ברור. אני מתעניין בהם כמעט כמו שהם מתעניינים בי ובך.יצורים אלה הם מודעות ללא תנועה, הם חזקים מאיתנו בעשרות מונים וחיים, במונחים שלנו, עד אין סוף. הם נזונים כמונו מאנרגיה ותרים ביקום בחיפוש אנרגיה. בחלומות רגילים אתה ואני מתקשרים איתם, מטיילים איתם ביקומים זרים ועושים חיים משוגעים. הבעייה בחלום רגיל היא שהמודעות שלנו לא מקובעת במקום אחד, התפיסה שלנו משתנה כל הזמן, כל שניה, ולכן אין לנו נקודת ייחוס שתאפשר לנו א. לזכור את החלום. ב. להבחין בדברים המופלאים שקורים לנו. בחלימה לעומת זאת, אנו מקבעים את התפיסה שלנו במקום בו הגענו אליו בחלום, על ידי המחשבה שזה חלום. כך יש לנו נקודת ייחוס. אז אנחנו יכולים להפסיק להיות פסיביים ולהתחיל לפעול על פי רצונותינו, או לפחות להבחין כעדים במה שקורה לנו. כך אנו יכולים לזכור ביתר קלות את החלום. שוב, אני בורח מנושא היצורים הלא אורגניים ואני חוזר אליו עכשיו. בחלום רגיל הם מתקשרים איתנו אך המודעות שלנו תזזיתית לכן אנחנו חמקמקים והם לא יכולים להשפיע או להזיק. בחלימה לעומת זאת אנחנו עומדים במקום מסויים, מצד אחד אנחנו מסוגלים להבחין בכל הדברים המדהימים שאנו רואים, מצד שני אנחנו הופכים פגיעים. אחד שנכנס לחלימה באופן קבוע, מתחיל לעניין את היצורים הלא אורגניים, הם מתלבשים אליך, מתחילים לנסות לנהל את החלום שלך. הם יכולים לתת לך דברים מדהימים, להסיע אותך לעולמות שלא תוכל להגיע אליהם לבד, לגלות לך הכל על העולם שלך, על עצמך, על היקום. הם לא משקרים, והם יעשו כל מה שתבקש. אבל, אסור לשכוח שהם ציידים (לא לוחמים). הם ניזונים מאנרגיה והם נמצאים איתך כי אתה נותן להם אנרגיה. הם מחליפים איתך אנרגיה. נותנים לך ידע, יכולות (אתה יכול ללמוד קונג פו בחלימה ולהתאמן על האנגלית שלך בעזרתם) אבל הם גובים את המחיר. מטרת הסופית היא שתצטרף אליהם, תעזוב את העולם שלך, שאתה כל כך אוהב, ותעבור לגור בעולמם, גן עדן שבו תוכל לעוף, לדעת על מה שתרצה, לממש את כל רצונותיך, אבל, עולם בו תהיה זר, שונה ומעל הכל, כלוא בו. אין סכנה בלבקר בעולמם. הסכנה היא להתפתות לגן העדן שהם מציעים ולוותר על החירות שלך ועל היותך לוחם.

למעלה