סיפור על דייט הזוי !! חחח

TalKz

New member
סיפור על דייט הזוי !! חחח

אתמול סתם יצאתי עם מישי שהכרתי בנט, הקיצר היא התעשקה לקחת אותי לקנטאקי!! ואין לי כוח, והיא מתעקשת.. טוב . סבבה. הלכנו. היא כולה עם פרצוף עייף כזה ולא יוצרת שום קשר עין כמעט, הקיצר נכנסו למקום ואמרתי לה שאני הולך לשירותים. לפני זה גם אמרתי לה שהמקסימום שאני אעשה זה אשתה משהו כי אכלתי ולא שיש לי בעיה לשלם בדייטים אבל היא אשכרה חיכתה בתור ולא קנתה בשביל שאני אשלם!! טוב, שילמתי, היא אוכלת בחוץ על איזה אבן מוזרה (אלוהים יודע למה) אני מדבר, היא לא מתעיינת בכלל ורק אוכלת ואז היא בא אלי ביציאה: "אתה שתקן, אתה יבש" חחחחח בואנה, אנשים דפוקים. בכל אופן יש לכם גם סיפורים הזויים על דייטים? ספרו!

Paranoid Eyes

New member
זה לא בדיוק הזוי

היא סתם נקבה מטומטמת. היה לי דייט פעם אחת, עוד לפני עידן התמונות ומצלמת אינטרנט... הבחור היה בן 24, עם בעיה גנטית קלה... מגדל שיערות שיבה כבר מגיל 10.. מה שאומר.. שבגיל 24... יו נואו... מעבר לזה, לאחר כמה שיחות שבהן הוא גילה עליי פה ושם כמה דברים.. הוא הביא לי זר ענק של הפרחים שאני אוהבת, אבל ענק. הלך קנה באותו יום את הבושם של גברים שהייתי חולה עליו דאז (קנזו), כדי שהוא יריח טוב בשבילי. נשמע לכם רומנטי? נשמע לי נואש, מלחיץ ומפחיד. :/ ויש עוד כמה.. אני חושבת.. אבל צריכה להזכר בהם.

pain is MY love

New member
עכשיו הזכרת לי סיפור!

אם כבר מדברים על נואשים והזויים... לפני כחודש יצאתי עם בחור שהיה חמוד ונחמד והכל כל הזמן החמיא לי, פירגן, הראה כמה אני מוצאת חן בעיניו עד שזה התחיל קצת להפחיד.. הוא התחיל להגיד יותר מדיי פעמים כשאני שאני יפה וחמודה בעיניו כשאמרתי לו שאני רוצה 3 ילדים הוא אמר "סגרנו, אבל יהיה לנו בן בכור" או שהוא ביקש את הטלפון של אבא שלי כדי לבקש את ידי... יום למחרת הוא התקשר וכשאמרתי לו ביי בסוף השיחה הוא אמר "גם אני" שאלתי אותו "מה גם אני?" והוא אמר "גם אני אוהב אותך!" בשלב הזה כבר נלחצתי... והוא הבין את זה ומיותר לציין שלא נפגשנו יותר עד שהוא הגיע למילואים בצו 8

TalKz

New member
חחח חשבתי על משהו

שבטח אחרי זה היא מופיעה בשידור חוקר: "גברת ד. אשר מפתה קורבנות תמימים באינטרנט לשלם עליה על מנת פוטטו צ'יפס במקדולנס בשויי 6.90שח. אם מישהו מזהה את הקלסטרון נא לפנות אלינו!"

comet9

New member
על האמירה הזו הייתי נכנס לפאניקה

פורום שמנות ויפות עושים איתור על המילה "שמנה" שמופץ בפורומים וישר באים לעשות אמבוש. במקומך הייתי נכנס עכשיו למקלט ולא יוצא.

למעלה