סיפור על הטיבטים
להודעה האחרונה שלי בפורום קיבלתי תגובות אבל אף אחד לא נתן לי רעיון איך להעביר את הזמן בעבודה המשעממת שלי (עוד יומיים
) אז מצאתי דרך טובה- אני אספר לכם שני דברים שקרו לי בהודו שקשורים לטיבטים. הסיפור הראשון הוא על מרכז "טושיטה".מי שלא יודע מה זה, זה מרכז שעושים בו סדנאות של מדיטציה והוא נמצא במקלאוד גאנג´ (ליד דרמסלה).בפעם הראשונה שעליתי למרכז שאלתי נזיר טיבטי איפה המרכז נמצא.הוא הסביר לי והמשיך בדרכו.הדרך לטושיטה היא עליה רצינית וקשה למטייל המתחיל אבל קלילה לנזיר השרירי והמתורגל...בקיצור, הנזיר התקדם ונעלם מעיניי.אני הלכתי בקצב של תולעת משי ואז הגעתי לנקודה שבה הדרך מתפצלת.הייתי עם החבר והוא זכר לאן צריך לפנות (לי לא היה חמצן לחשוב).ואז...פתאום בין העצים..ראינו..גם קופים...אבל ראינו את הנזיר.הוא פשוט הגיע לנקודה שבה הדרך מתפצלת וחיכה לנו לוודא שאנחנו בוחרים בפניה הנכונה. הודנו לו והוא נעלם בצניעות ומבוכה.כנראה שהודינו לו יותר מדי (אני לא רגילה להתקל בטוב לב ברמות כאלו).זה היה הסיפור הראשון, שהיה ההכרות שלי עם הטיבטים, ואז ידעתי שכל הסיפורים על הטיבטים הם לא סתמיים - הם באמת מדהימים. הלוואי וגם אנחנו נצליח לחנך את הילדים שלנו (כשיהיו..) לטוב לב שכזה! וזה מוביל אותי לסיפור השני-נכנסתי למקום עם אינטרנט וטלפונים.המקום היה שקט מאוד וכולם היו מרוכזים במיילים שלהם.ואז..נפתחה הדלת..ונכנסו למקום שתי ערסיות צעקניות.הן התקשרו לחברים בארץ וכל השיחה הם צעקו בטירוף. אחרי שתים-שלוש דקות, נכנסה טיבטית למקום ודיברה עם בעל החנות.היא כנראה רצתה להתקשר.הוא הצביע על הטלפון.כשהיא הרימה את השפופרת...אתם לא מאמינים! איזה צעקות! מסתבר שיש שני טלפונים על קו אחד.מסכנה- על מה נפלה! הן צעקו (בעיברית) "וואוו, וואו, את על השיחה שלנו".ומה הן חשבו? שהיא תענה להן? "אני מתנצלת, לא שמתי לב שזה אותו קו?" אין מילים!
להודעה האחרונה שלי בפורום קיבלתי תגובות אבל אף אחד לא נתן לי רעיון איך להעביר את הזמן בעבודה המשעממת שלי (עוד יומיים