סיפור על המכשפים שבגללם יש בעולם קפה

מה מי מו

New member
סיפור על המכשפים שבגללם יש בעולם קפה

אזהרה! הסיפור שאתם עומדים לקרוא מבוסס על לוגיקה שאיננה ניתנת לסתירה. כמו כן, חיפוש קצר באינטרנט לגבי ההיסטוריה של הקפה, תלמד אתכם שמרבית העובדות שאני מציג בסיפור אכן ידועות להיסטוריונים. זה עלול לשכנע אתכם שכך באמת היה במציאות!!! לכן אני מכריז בזאת, באופן שאינו משתמע לשתי פנים, שהסיפור הוא פרי דמיוני בלבד, ואם קיים קשר כלשהו בינו ובין המציאות, הרי זהו צירוף מקרים ותו לא. כמו כן, אני מסיר אחריות מעצמי על המלים שעומדות להיכתב כאן. מלים אלה אמנם הוקלדו על ידי, אך מרגע שהן פורסמו, הן אינן שייכות לי ואיני שייך להן. לכן, מכשפים יקרים, אני מבקש מכם לא לפגוע בי ולא לנסות להתנקם. אתם יכולים להשמיד את הסיפור אם אתם רוצים, אך הניחו לי ולמשפחתי. לפני יותר משלוש מאות שנה, התקיים הכנס האחרון של הסתדרות המכשפים האפריקאית, בכפר קטן סמוך לאדי ס אבבה. הסתדרות המכשפים, תחת המאבקים הפוליטיים הבלתי פוסקים שעמדו לפורר אותה סופית, הצליחה, אחרי 27 שנה שבהן לא התקיים אף כנס, להביא את כל חבריה לסמינר בכפר. יושב ראש ההסתדרות, אגון יאבה מקונגו, אחת מהדמויות היותר שנויות במחלוקת בהיסטוריה של הכישוף, שלפחות פעמיים ביום ניסו להתנקש בחייו, היה זה שיזם את הכנס, ודאג אישית להגעתם של כל החברים. לא היה חבר הסתדרות אחד שהפסיד את הכנס. ``התכנסו כאן היום כדי להציל את המורשת של הכישוף האפריקני`` פתח אגון יאבה את הכנס. שלושה מכשפים ניסו לנצל את ההזדמנות כדי להתנקש בחייו תוך כדי המשפט, אך שומרי הראש של יאבה הפכו אותם לצפרדעים. ``הכישוף האפריקני עומד למות. אין דרך אחרת לומר זאת. המאבקים הפוליטיים חיסלו אותו סופית.`` (יש לציין שהאחראי העיקרי להשתלטות של הפוליטיקה על הכישוף האפריקאי הוא אגון יאבה עצמו, שהפר את כל כללי האתיקה לטובת צבירת כח פוליטי אישי). ``בתוך פחות משני דורות לא יוותרו עוד מכשפים חיים. לפחות לא כאלה עם יכולת מאגית המשתווה לזו שלנו. כולכם יודעים, אין כדור בדולח שלא יראה זאת.`` המכשפים הנהנו. זו היתה אמת ידועה לכל. עוד שני נסיונות התנקשות נכשלו, ויאבה המשיך בדבריו. ``אך הכישוף!!! הכישוף, אסור שיעלם מן העולם.`` ``אין כישוף בלי מכשפים`` צעק מכשף מהקהל והועלם מיד. ``טעות. המצאנו צמח. צמח שימשיך את הכישוף.`` ``מה צמח?!! מה שווה כישוף אם אין מכשף שיצחק ממנו?`` צעקה מכשפה ומיד עלתה בלהבות. ``אני באמת מבקש שקט בקהל. אני לא שוטר. המצאנו את פולי הקפה. זה כישוף חביב מאד.`` ``מה הוא עושה?`` שאל מכשף צעיר שעוד לא למד לקח, ועוד הספיק להתחרט לפני שהתפוצץ ל 7777777 רסיסים. ``אל תבחנו את סבלנותי. הקפה משאיר אנשים ערים. חה, חה, חה…`` היתה דממה מביכה בקהל. אף אחד לא העיז לומר כלום. ``אין שאלות?`` המכשפים חשבו לעצמם שזה כישוף טיפשי מאד. יאבה מכשף גדול אבל מרוב שהוא עסוק בפוליטיקה, הוא איבד את היכולת לדמיין. מילא לעשות צמח שהופך אנשים לג`וקים, או גורם להם להזיות קשות. אבל להשאיר אותם ערים? מה מצחיק בזה? בכל מקרה, אף אחד לא העיז להגיד כלום. נערכה הצבעה. כל המכשפים הצביעו בעד הכישוף החדש, חוץ ממכשף אחד שהעיז להימנע ואשתו הפכה לעז. מאז יש בעולם קפה.

שרי42

New member
אין, אבל אין כמו קפה......

ואם זה מצריך הצטרפות לאגודת המכשפים והמכשפות - אני בפנים

למעלה