סיפור על טיפול בתינוק

גלי ר

New member
סיפור על טיפול בתינוק

רציתי לספר לכולכם על תוצאות הטיפול של אלישוע בתינוק שלי. וחוצמיזה - אני מתגעגעת לכולכם ומתנצלת שאני לא נכנסת לכתוב לעיתים יותר קרובות. הסיפור של הטיפול: רוי, התינוק שלי היום בן 7 חודשים גיל מתוקן 5 וחצי חודשים. למזלנו הילד בריא, חסון ומתפתח היטב. הבעיה היחידה הייתה שהוא היה מאוד לא רגוע. אם הייתי מניחה אותו לשחק ב"אוניברסיטה" הוא היה משחק חמש דקות ואז בוכה. אם הייתי מניחה אותו על ברכיי כשאני מדברת עם מישהו הוא היה נשאר בשקט כמה דקות ואז בוכה ורוצה שילכו איתו יטלטלו אותו וכולי. אני הייתי מותשת. המטפלת שלו סיפרה לי שבאחד הימים שהוא בכה שוב ושוב היא פשוט התיישבה לידו ובכתה מתוך תחושה של חוסר אונים. מצד אחד ילד בריא וסקרני יכול לשכב על הבטן בעגלה בטיול ארוך ובמשך חצי שעה להגביה ראש על המרפקים ולהסתכל בסקרנות על כל העולם ומצד שני היו שעות שהוא פתאום היה נכנס למצב של חוסר שקט עם מתח בכל הגוף, שרירים ממש מתוחים וכשהוא ישן הוא פעמים רבות כיווץ את הגבות כאילו משהו מטריד אותו ובשעות הערות הרבה פעמים הוא נראה מודאג. בגיל 5 חודשים החלטתי לקחת אותו לטיפול הומיאופאתי אצל אלישוע. הגענו, הילד היה רגוע חייך ולא נראה שמשהו מטריד אותו. הסברתי לאלישוע את המצב ואמרתי לו שאפשר להבין את המתח של התינוק סך הכל הוא עבר הרבה. התגלה אצלי סרטן שד כשהייתי בהריון בחודש השלישי, בזמן שהוא היה ברחם הוא אמא שלו עברה ניתוח, אחר כך כימותרפיה (שעל פי מחקרים לא עוברת את השליה אבל למרות זאת זה לא נשמע "פיקניק" בשביל תינוק) ואז לפי המלצת האונקולוגים הוצאנו אותו מהרחם בשבוע 34 וחצי והוא נולד עם קשיי נשימה, והיה בפגיה. אלישוע לא השתכנע ואמר כי התינוק הוא שיחליט אם הוא צריך טיפול הומיאופתי ואם כן הוא יביא את הקשיים שלו לפגישה. המשך הפגישה עסק בי ואז לקראת סוף הפגישה התינוק התחיל לבכות ולהראות את סימני המתח, בכי וחוסר השקט. אלישוע החליט כי הוא יקבל פוטנץ' הומיאופתי של קמומיל. הוא קיבל באופן חד פעמי טיפות של תמצית הומיאופתית ואת התוצאות קשה לתאר. מאז הטיפול הילד רגוע שמח, צוחק הרבה. יכול לשחק חצי שעה ויותר עם עצמו ב"אוניברסיטה" משחק עם המשחקים שלו, שר לעצמו. אנשים שרואים אותו מגיבים ואומרים: "וואו איזה ילד, רגוע, מרוצה ומאושר". רציתי לכתוב על התוצאות מיד, יום יומיים אחרי הטיפול אבל האיש שלי אמר בצדק שצריך לראות תוצאות לפחות במהלך חודש כדי לראות שהשינוי הוא קבוע ולא זמני. אגב האיש שלי לא מאמין ב"שטויות" כמו הומיאופתיה והסיבה היחידה שהוא הסכים לזה שאקח את התינוק לטיפול כזה היא שהוא ראה את התוצאות המדהימות שהיו לטיפול ההומיאופתי אצלי. דבר נוסף מעניין.הייתה לי טעות בקשר למתן התרופה. בראש הדף היה כתוב לי הקטע של לתת עם הבקבוק של הרמדי עשר מכות על ספר. והכוונה הייתה שאני אעשה את זה רק בקשר לתרופה שלי וחשבתי שצריך לעשות את זה גם לתרופה של התינוק שהייתה כתובה בהמשך. התוצאה הייתה מדהימה. הייתי צריכה לתת לתינוק יום אחד 10 טיפות בבוקר ועשר בערב. "הקפצתי" את התרופה והספקתי לתת רק חמש טיפות. הוא פרץ בבכי ואז, קרה דבר שמעולם לא ראיתי, במשך שתי דקות הוא בכה חזק והגוף שלו היה מתוח מאוד, ידיים, רגלים, אצבעות ואז הוא נרדם לשינה עמוקה מאוד ורגועה מאוד במשך שלוש דקות ושוב בכי חזק ומתח ושוב שינה עמוקה. שתי דקות כך, דקה וחצי כך וחוזר חלילה במשך חצי שעה. מאוד נבהלתי והתקשרתי לאלישוע והוא אמר לי שלא הייתי צריכה להקפיץ את התרופה לתינוק. בערב נתתי לו 10 טיפות בלי "להקפיץ" והוא רק ליקק את השפתיים, בלי שום תגובה אחרת. זהו מאותו יום הכל הרבה יותר טוב. אין לי ספק שהטיפול הזה היה מאוד חשוב, סך הכל הזמן שהוא משחק הוא הזמן שהוא לומד את העולם. וסוף סוף הוא רגוע מספיק כדי ללמוד וליהנות מכל מה שסביבו. תודה אלישוע גלי

הוא מקסים

להיפך, תודה לך
מי יתן וכך ימשך. פשוט נפלא לקרוא את הדברים. בטח הספקנים יגידו שהאלכוהול מיסטל אותו, ושחבטת הבקבוק 10 פעמים היא ענין לוודו. העיקר שטוב לשמוע בשורות טובות. אני בטוח שזה מחזק את כולם. גלי, תודה על הכל

גלי ר

New member
בקשר ל"וודו"

בעיני "וודו" זה כל מה שאני לא מבינה בו את הקשר בין גורם לתוצאה. כלומר אם לפני גילוי החידקים מישהו האמין שרחיצת ידיים מקטינה מחלות, אז זה היה "וודו" אבל "וודו" שעובד וזה מה שחשוב בסופו של דבר. מה שמדהים בסיפור עם התינוק והתרופה ש"הקפצתי" זה התגובה החד משמעית שכללה גם את סימטום החולי (מתח חזק בכל הגוף והשרירים) וגם את הריפוי (הרפיה של השרירים במנוחה גמורה ושינה עמוקה). אי אפשר להגיד שזה נגרם בגלל האלכוהול כי קודם כל - כל התינוקות שמקבלים אלכוהול לפני הברית לא מגיבים ככה ושנית באותו ערב הוא קיבל את אותה הרמדי שוב בלי "הקפצה" והתגובה החריפה לא הופיעה. אי אפשר גם להגיד שזה אפקט פלסיבו או שזה נובע מצפיה שלי כי בטח שלא ציפיתי לדבר כזה, והייתי בשוק ונבהלתי מאוד. אלישוע אשמח מאוד אם תוכל להגיד כמה מילים על ה"הקפצה" ולמה היא תורמת לפעילות הרמדי. תודה לך איש יקר על הכל
גלי

גלי יקרה

-"כמה מילים על ה"הקפצה" ולמה היא תורמת לפעילות הרמדי". - בעצם אנחנו קוראים לזה הרטטה. כך מכינים את הרמדי בבתי המרקחת, כמובן שיחד עם דילולים. ניתן לקרוא על כך במאמרים שבראש העמוד "מהי תרופה הומיאופתית". בדרך כלל הרמדי הינה חד פעמית ובאה בצורה של גרגירים קטנטנים ומתוקים ששמים מתחת ללשון. במקרים אחרים התרופה היא על בסיס נוזל אלכוהולי (אצל תינוקות בחוזק של 15% שזה כמעט מים). גם כאן אין מרטיטים את הרמדי מעבר לתהליך ההכנה בבית המרקחת. הטענה המקובלת היא שההרטטה למעשה מעצימה את הרמדי והופכת אותה לבעלת השפעה. מכאן שרמדי שרק דוללה אינה משפיעה כמו זו שגם הורטטה. ההרטטה היא כמו שיחרור האנרגיה הגלומה ברמדי. אני עצמי גיליתי שיש הבדל בין רמדי מדוללת ומורטטת לבין רמדי מדוללת ללא ההרטטה. זה ניכר בעיקר בפוטנסים (דילולים ) של סקלת ה LM כאשר יחסי הדילולים הם עצומים = חלק אחד של חומר לעומת 50 אלף חלקי מים. תרופה שמדוללת ביחסים כאלה היא מאוד מאוד עדינה ונטילתה הינה יומיומית בדרך כלל אך חייבים להרטיטה כל נטילה מחדש. בפועל המטופל עושה את זה בביתו על ידי חביטת תחתית הבקבוק מספר פעמים על כף היד או ספר עב כרס. רק אז הרמדי הופכת לפוטנטית ובעלת השפעה. חייבת להיות הקבלה בין המטופל לרמדי. האדם עובר שינוי מידי יום וגם הרמדי חייבת לנוע יחד איתו ולהיות הומיאופתית = דומה והולמת לרמה שבה הוא נמצא. אם הרמדי לא תעבור הרטטה האדם יפסיק לנוע ולא יקרה כלום. כבר ראיתי ובררתי את זה לא פעם. הם פשוט שכחו. כאשר מדובר בפוטנס גבוה שעבר יחסי דילול נמוכים יותר נאמר ביחס של חלקיק אחד של חומר לעומת 99 חלקיקי מים, עדין זה נחשב למהול ועדין אבל ביחס לסקלה הקודמת זה גס. הרטטות מיותרות בסקלה הזו (1:99) הופכות את הרמדי לאגרסיבית יותר. וזה מה שקרה עם רוי שלך. לא נורא זה עבר במהירות כמו שראית. כל דבר מתפתח עובר הרטטות, גם בני אדם. מאורעות למשל הינם סוג של הרטטות. הגוף הוא כמו המיכל והאירועים העוברים על האדם מעלים אותו בדרגת ההתפתחות, זאת בתנאי שהוא מגלה יכולת "להמהל" ולהזדכך, כך שיהיה מסוגל לקבל רטט גבוה יותר. אדם שעובר רק "הרטטות" בחייו מבלי להתעדן ולהזדכך הופך להיות לאגרסיבי ותוקפן כי ההרטטה שיחררה ממנו אינטלגנציה מודחקת שלא עברה עיבוד. מקווה שהייתי מובן כי גם הומיאופתים מנוסים מתקשים להבין את זה. למען האמת תחום הדילולים והניעורים קשה להבנה גם אצל הומיאופתים לא מעט שלא לדבר על אנשי המדע. אחת הסיבות לחוסר התקדמות בתהליך ההבראה היא בחירה לא נכונה של הפוטנס (רמת הדילול והניעור). לא יודע אם לכך הייתה הכוונה אבל החיים נולדים תוך כדי המהלות, ניעורים, טילטולים וחבטות. כך מתמזגים בני הזוג ברטט האורגזמי עד ל ובסוף תא זרע חודר לתא ביצית ונדלק האור. בהתחלה יש רטט אנרגטי בין בני הזוג, משיכה ברמה חושנית רוחנית, אחר כך יש שינויים הורמונליים אחר כך הזרע והביצית ואז מתחילה התנועה שמאפשרת את ביטויה של השכליות הצורנית, הפוטנציאל מקבל את צורתו הגשמית.

פששש מתוק אמיתי !!!

איזה יופי של סיפור ! גידול קל... כמו שאומרים ד"ש דניאל

אתד

New member
ואווווווווו מדהים!

עד 120 גלי בונבון אמיתי יש לך

החיוך שלו ממכר....

אני חוזרת לתמונה הזו בפעם העשירית מאז שהעלית אותה....וגם אני מחייכת. אחחחח.....איזו אמא חכמה יש לו....תענוג

nofaritrit

New member
איזה בונבון מתוק!

סיפור מעניין מאוד. חשוב מאוד לשמוע על סיפורים אישיים בתחום. אין כמו החוויה. אחרי שאני חוויתי גם אלף מחקרים בגנות ההומאופטיה לא ידגדגו לי. הוא ממש בונבון אמיתי אי אפשר להפסיק להסתכל עליו. שיהייו לך הרבה שנים של אושר ובריאות עם המקסימון הזה!

אללא יחלילך יאה

שזה מנהג ערבי שאני מאוד אוהב שכל פעם שמישהו מזכיר את הילדיםשלו מסר עליהם וכו, אומרים לו - אללא יחלילך יה - כלומר - שאלוהים ישמור לך עליו, עליהם וכו'. והתשובה היא - אללא יחמיק, או אללא יחפזך - כלומר - שאלוהים ישמור עליך ליל מנוחה

riki72

New member
ואוו גלי תינוק מקסים..ולכולם]

אם היתי נותנת לו רמדי והיו את התופעות האלה[עם ההקפצה]..היתי חוטפת שבץ לב במקום.אני מאוד פוחדת לתת תרופות. והשבוע אלישוע נתן רמדי קמומילה גם לתינוק שלי שהו בן שנה ושיבעה חודשים .....והתוצאות מדהימות כתבתי כבר לפני יומים...הילד משהו אחר... שמח..הכי מצחיק הוא שהוא"עושה את עצמו צוחק" מתהלך לו בבית ועושה אאאאאההה אהההה.....וזה נורא מצחיק. וגם בעלי לא כל כך מאמין" בשטויות " האלה. ..אבל עובדה יש הוכחות...למרות שבעלי ממילץ לאחרים על הומיאופתיה בגלל שיש לנו ניסיון מאוד לטובה עם ההומיאופתיה. ואני כמוך פוחדת ששהשפעה תעבור..... שמחה שאת מרגישה טוב וכותבת....שתהי בריאה ומאושרת וגם לתינוק המקסים מריקי

גלי ר

New member
הי ריקי לגבי התופעות...

זה באמת היה מפחיד. אבל צריך לזכור שהייתי מוכנה נפשית יחסית כי זה היה אחרי חודשים שהתינוק היה בוכה כל יום לפעמים עשר דקות לפעמים ארבעים דקות, ולפעמים כמה פעמים ביום. בהתחלה זה היה בגלל גזים שעברו רק בגיל ארבעה וחצי חודשים, ואחר כך בכי כשהיה רוצה להרדם בצהרים ובלילה מנסה ולא מצליח להרדם בגלל המתח שבגוף. הטכניקה שמלווה אותי כבר הרבה שנים היא הטכניקה של "יעוץ הדדי להערכה מחדש" שאומרת שהקשבה מלאה לפורקן רגשי (בכי, צחוק עד דמעות, רעד מלווה זעה קרה, פיהוק עם דמעות וכו') מביאה לריפוי והחלמה. ואני יודעת מהנסיון שלי שכאשר ב"סשן" אני מגיעה לפורקן רגשי ומקשיבים לי הקשבה מלאה, ללא ביקורת ותוך קבלה וראיה של מי שאני, הדבר גורם להרגשה טובה אחרי ה"סשן" אני מרגישה רעננה ומלאת כוחות לפעמים למשך כמה ימים ולפעמים אפילו השפעה ארוכה יותר. כך שזה מה שעשיתי עם התינוק במשך כל החודשים האלו. כשהוא רצה לבכות (והייתי בטוחה שהוא לא רעב, לא צמה, לא זקוק להחלפת חיתול, לא דוקר ולא מפריע לו שום דבר פיזי וכו) חיבקתי אותו והייתי איתו. נתתי לו לבכות בלי לעשות פרצוף מודאג ורק אמרתי לו שמותר לבכות כשרוצים ושאני אוהבת אותו מאוד מאוד. אחרי ש"הקפצתי" את הפוטנץ ונתתי לו יכולתי לראות לא רק שהוא בוכה בכי חזק אלה ממש בכי שכאילו "מנער" מהגוף שלו מתח פיזי. ואז אחרי שתיים שלוש דקות של בכי וגוף מתוח מאוד באה שינה עמוקה מאוד, וכמו שהוא עושה כשהו מאוד רגוע הוא שר מתוך שינה, הפנים היו רגועים עם קצה חיוך מתוק. ושוב אחרי שתיים שלוש דקות הוא התעורר וחזר לבכי החזק. זה היה מפחיד, אבל אפילו תוך כדי החצי שעה הזו יכולתי לראות שזה תהליך משמעותי. מאז הפוטנץ הוא רגוע, הבכי היומי נעלם, הוא צוחק הרבה ומצליח להתרכז לפרקי זמן ארוכים בדברים שונים. בקיצור למרות שזה נשמע "וודו" מוחלט אני ממליצה לכל אדם שלוקח תרופה הומאופתית לשאול את המטפל אם "להקפיץ" אותה. אם הבנתי נכון לא תמיד "הקפצה" דרושה אן מומלצת, מצד שני אני בטוחה שהרבה מטפלים לא אומרים למטופלים לעשות את זה מפני שזה נשמע כל כך מופרך.

שלום גלי

למרות הצורך המובן למציאת מכנים משותפים חשוב שנדע שיש את רמת התאוריה והחשיבה שעומדת מאחורי הדברים, ההומיאופתיה היא שיטת רפואה יוצאת מהכלל גם ובעיקר בגלל שמהותה היא אינדיבידואלית, ולכן אי אפשר להסיק או לצפות ממקרה אחד שיעיד על השני, זה כל פעם מחדש, גם אצל אותו אדם, זה תמיד מחדש. כמו "מערבבים ומחלקים את הקלפים" מחדש. כך שלכל אחד נשמרת החוויה האישית שלו, לכן יש מרוצים ויש שפחות, ואפילו באותה המשפחה, ובין תאומים זהים. ככה זה.

גלי ר

New member
לדנה דניאל וכולם...

תודה על כל התגובות דנה, איזה כיף היה לקרוא את מה שכתבת, ודניאל המקסים, ואלישוע המופלא, ואיש התופים, וחיבוק לך קליפסה, ונופרית-רית, ול"אשרי תמימי דרך" ואורן וריקי, איזה כיף איתכם. אין, אין על הפורום הזה - פשוט מקום נהדר מלא אנשים מקסימים. תודה גלי

למעלה