סיפור על פקח עיריה שהחליט לעשות "קו

שרה נ

New member
סיפור על פקח עיריה שהחליט לעשות "קו

חברים שלי היו עם בנם הקטן (פחות מ3 חודשים..) באזור תעשיה שבסה"כ לא הומה בתנועה רבה, הבעל היה צריך לצאת באופן דחוף לכמה דק´ (שניות..) מהרכב בגלל שכל אזור החנויות שם מסומן במדרכות אדום-לבן לא היתה להם ברירה אלא לעצור ליד סימון כזה, האשה יצאה עם הילד לחלוץ עצמות.. תוך כדי עט פקח חניה על הרכב ראשית הוא רשם דו"ח חניה, האשה שמה לב שהפקח רושם דו"ח בקשה בעדינות שיפסיק לכתוב, תוך כדי כך שהיא מסבירה שהם חנו שם לכמה דקות, לעשות משהו דחוף והם מיד זזים הפקח לא רק שלא שעה לבקשתה לבטל את הדו"ח, אלא הוא מיד התחיל להעמיס את הרכב על גרר. לא רוצה להלאות אותכם בכל פרטי הארוע.. בקיצור לא רק שהפקח לא הסכים להוריד את הרכב, תמורת תשלום הקנס, רק כדי ששהם יוכלו להוציא מהרכב את התיק של התינוק (אשר בכה כל הזמן..) פקח עדין לא היה מוכן לשמוע.. וכה..) אך גם לזה לא שעה הפקח.. גם שוטרים שהיו בסביבה ושמעו את הסיפור אמרו שהפקח שגה במעשיו אך לא יכלו לעשות דבר.. לדעתי זה מעשה נבזה שפקח מרגיש שיש לו את הכח, מתעלל ככה באזרחים.. ושוב חשוב לי להדגיש שהחברים הסכימו לשלם את הדו"ח והפקח לא הסכים להוריד את הרכב.. הם הספכימו שהוא יגרור להם את הרכב, אבל בקשו שרק יאפשר להם להוריד את התיק של התינוק והפקח גם לזה לא שעה

friz

New member
יותר חזקים מאיתנו אנשי החוק

אני אישית מאוד כועס מהמעשה הנסזה של אותו פקח והלוואי שהיה לנו (האזרחים) את הכלים הנכונים לפעול כנגד אנשי ציבור לא אנושיים לא לשכוח - שמילה שלנו מול מילה שלהם - --- תתקבל מילתם

odedg

New member
אז מה עושים? אולי-

דרישה לתשלום קנס נדמה לי ,ותקנו אותי אם אני טועה, היא ברירת מחדל, אך ניתן לדרוש להישפט, ואז אולי לשטוח את הסיפור בםני השופט ולבקש שיבטל את העונש? זה אומנם סיכון שכן אם יחליט שאתם אשמים ולא אכפת לו מהסיפור, תקבלו אולי קנס גדול יותר? מישהו התנסה בזה?

למעלה