סיפור על שמלה - ראו הוזהרתן!
Q qqqqqa New member 23/7/01 #2 לא רוצה להיות נודניק אבל איך ניצור קשר בשביל שתעברי לי את מספר הטלפון?
ש *שיר New member 23/7/01 #3 אתה לא קצת מגזים!? תן לנשום! וחוץ מזה בפעם הבאה תכתוב את המייל שלך כמו שצריך ואז לא תהיה בעיה. המייל שלי מופיע בכרטיס האישי. תשלח מייל ותקבל תשובה.
אתה לא קצת מגזים!? תן לנשום! וחוץ מזה בפעם הבאה תכתוב את המייל שלך כמו שצריך ואז לא תהיה בעיה. המייל שלי מופיע בכרטיס האישי. תשלח מייל ותקבל תשובה.
נ נועה ורועי New member 23/7/01 #4 אתה באמת נודניק- מה הבעיה להרים טלפון ל144, אולי שיר תציעה נישואים וזהו? סליחה שאני כזו תוקפנית אבל מה הקטע?
אתה באמת נודניק- מה הבעיה להרים טלפון ל144, אולי שיר תציעה נישואים וזהו? סליחה שאני כזו תוקפנית אבל מה הקטע?
י יעל של צביקה לא רישמ New member 23/7/01 #5 אני מסכימה עם נועה. אתה לא יכול לצפות שהכל יעשה בשבילך, נותנים לך פה טיפים, אז תזיז כבר את הת... ותעשה משהו! וגם מה זה היה היציאה לאתי@ על זה שהיא לא מכירה אנשים??! מה הקטע??
אני מסכימה עם נועה. אתה לא יכול לצפות שהכל יעשה בשבילך, נותנים לך פה טיפים, אז תזיז כבר את הת... ותעשה משהו! וגם מה זה היה היציאה לאתי@ על זה שהיא לא מכירה אנשים??! מה הקטע??
Q qqqqqa New member 23/7/01 #6 בלי תוקפנות ח´ברה..לא התכוונתי להכעיס אתכם..רק חיפשתי עזרה בנושא...אני חדש פה ולא מכיר את הכללים.
נ נועה ורועי New member 23/7/01 #7 חיפוש עזרה זה מי יודע להכין כתובות אש... - אה, וואללה לא חשבתי על הצופים כאפשרות. אני ארים טלפון לשבט הקרוב אליי. תודה רבה על העזרה וזהו- יום יפה!
חיפוש עזרה זה מי יודע להכין כתובות אש... - אה, וואללה לא חשבתי על הצופים כאפשרות. אני ארים טלפון לשבט הקרוב אליי. תודה רבה על העזרה וזהו- יום יפה!
Q qqqqqa New member 23/7/01 #8 נכון...אבל אם יש מישהו שיכול לעזור אם הקשרים שלו אז זה הרבה יותר טוב...לא חושבת כך?
נ נועה ורועי New member 23/7/01 #9 אני חושבת שאם אתה רוצה עזרה של מישהו שיש לו קשרים עם תנועות נוער, תפנה לפורום 15+... אנחנו כבר גדלנו וכבר ממזמן לא בצופים.
אני חושבת שאם אתה רוצה עזרה של מישהו שיש לו קשרים עם תנועות נוער, תפנה לפורום 15+... אנחנו כבר גדלנו וכבר ממזמן לא בצופים.
Q qqqqqa New member 23/7/01 #10 אפשר שאלה אחרת? את חושבת שהצעת נישואין בחוף הים עם כתובת אש זה רומנטי ומיוחד?