סיפור עם נמשל

• פותח הנושא ogawa
  • פורסם בתאריך

ogawa

New member
סיפור עם נמשל

הנה סיפור הכרתי בחורה בבליינד דייט, נראית ממש ממש טוב, חבל"ז עוד לא יצאתי עם בחורה בכזאת רמה יצאנו 3 פעמים והייתה כימיה טובה, בקטע ה 'רומנטי' אם אתם יודעים למה אני מתכוון לא הייתה התקדמות גדולה - לא נורא כל אחד והקצב שלו אבל מה אחרי 3 פגישות היא אומרת לי "לא יודעת אולי כדאי שנהיה ידידים בינתיים רק לפני שבוע סיימתי קשר לא מוצלח עם בחור אחר שהיה 'מניאק' וכו' אני צריכה זמן להתאושש ובלה בלה" , אמרתי לה בסדר אני לא בלחץ אני זורם ואז יום אחר כך היא מתקשרת ואומרת בעצם אני כן רוצה קשר אבל בוא ניקח את זה לאט בלי לחץ, אני אומר לה שוב בסדר, אני סבלני את מוצאת חן בעיני ונזרום במילים אחרות אני 'עדין ורגיש' ומקבל כל מה שהיא אומרת לי - בניגוד לבחור הקודם שהיא הייתה חברה שלו שהיה 'חסר רגישות' והעליב אותה כל הזמן טוב אז אנו מדברים שבוע שלם בטלפון כל יום שעה שעתיים נפגשנו עוד פעם אחת והייתה כימיה טובה ואפילו נשיקה, ואז אנחנו נפגשים פעם חמישית, בתחילת הפגישה היא אומרת לי "אני מרגישה שאתה מרוחק.." אז אני אומר לה אני לא מרגיש ממך 'התלהבות' או 'נכונות' לקשר אני לא יודע מה לחשוב כל רגע את יכולה להגיד לי ש 'לא מתאים', אז היא אומרת "מה פתאום אין לך מה לדאוג אני כן רוצה וכו' וכו' אבל אני מתקדמת לאט, אתה יכול להפתח איתי אני רוצה קשר וכו'", טוב מרגע זה המשכנו לדבר אבל נהייתה שיחה כבדה יותר בסוף הדייט אני בא לנשק אותה אז היא נרתעת ואומרת "תראה, לא נראה לי שזה מתאים, אין ביננו כימיה, אני מחפשת מישהו יותר קליל וכו' ..." what the f**k ? אחרי שבועיים שהיא משגעת אותי, אני מקבל את כל ה'שטויות' שלה, משקיע עושה את מירב המאמצים היא יורקת לי בפרצוף אין לי בעיה שהיא לא רוצה קשר איתי, אבל למה למשוך את זה שבועיים ? למה להגיד לי בתחילת הדייט אני רוצה קשר ? למה למשוך את זה סתם ? בקיצור, המסקנות שלי הן : 1. גברים, אם אתם רואים בחורה יפה, אל תהפכו לסמרטוטים - תעמדו בפיתוי, אם בחורה מתחילה לעשות לכם משחקים תעמידו אותה במקום, לא משנה גם אם היא נראית כמו פמלה אנדרסון - לא להפוך לאפסים ברגע שרואים אישה יפה 2. מהיום, אני לא 'עדין' לא 'רגיש' ולא בטיח בחורות יכולות להגיד עד מחר שהן רוצות גבר רגיש וכו' אבל מה שמדליק אותן זה גבר עם 'בטחון' שלא מתרגש מהן, בגלל זה כל ה 'מניאקים' או אנשים חסרי עכבות מצליחים עם הבחורות (כמו החבר הקודם שלה) ועל הילדים הטובים דורכים כו*************מק מה נשים רוצות ?

רונייאן

New member
הבחורה נשמעת לא "סגורה" על עצמה,

זה שהיא מבולבלת ומבלבלת לא משקף את כל הנשים. נשמע כבר בהתחלה שהבחורה לא היתה רצינית... לדעתי חשוב שתהיה 'עדין' ו'רגיש' -ולא לשכוח להיות עצמך. נשים רוצות מה שגברים רוצים [בדיוק כמו שנאמר בפורום "מה גברים רוצים"], אתה טוען שהשקעת את מירב המאמצים עליה ואני מנסה להבין אם השקעת את מירב המאמצים בגלל שהיא יפה. לא נורא,תתאושש נשמע לי שהיא זו שהפסידה

niva99

New member
יש כאן תגובת שרשרת

אתה סבלת בגלל חבר "מניאק" שלה ועכשיו בגלל שהתאכזבת מישהי אחרת "חפה מפשע" תסבול. הבט לאורך כל הסיפור שגוללת די הזדהיתי איתך. אבל המסקנה שבגעת אליה אינה נכונה-אתה לא תעניש את זו שהעונש מגיע אליה. אלא מישהי חדשה לחלוטין על לא עוול בכפה-והיא תמשיך עם שרשרת המירמור הזו הלאה... לא נראה לך שמוטב ליגדוע את מעגל הקסמים הזה ?

אף בחורה שעברה את

גיל ההתבגרות לא מחפשת "גבר עם בטחון שלא מתרגש ממנה". אין לי מושג בן כמה אתה, אם פמלה אנדרסון היא האידיאל שלך אולי אתה באמת בגיל המתאים. אבל אם לא - אז תהיה בוגר. נפגעת מאחת שלא הייתה סגורה עליך - אל תמשיך עכשיו להפיץ עלבון ופגיעה בכל העולם. הבחורה לא ידעה אם היא מעוניינת בך, אולי היא חיבבה אותך כאדם אבל לא נמשכה אליך, ולא ידעה לפענח את התחושות בבטן. אם היית מגעיל אליה - היא הייתה דוחה אותך בכל מקרה. אז לדעתי, הטעות היחידה שלך הייתה (אם בכלל הייתה טעות), שניסית לפעול לפי הספר ("איך צריך להתנהג גבר מקסים?") במקום לנסות לפעול עם החושים. כי אם היית פועל עם החושים - אולי היית קולט שהיא לא דלוקה עליך. אבל מה הביג דיל, אני בכלל לא מבינה איך אנשים נפגעים כך אחרי שבועיים בהן אפילו לא היה קשר. מה אכפת לך ממנה בכלל, תגיד נקסט ותעבור הלאה.

ogawa

New member
כדרך אגב ..

הדעה של 'בלתי צפויה' - זה בדיוק מה שאני חושב ... לא חידשת לי כלום אני לא עושה מזה ענין גדול סתם רציתי קצת לפרוק עצבים

למעלה