סיפור עצוב - לא להריוניות! - ארוך

סיפור עצוב - לא להריוניות! - ארוך

מחר חברה שלי עושה הפלה. היא לא נשואה, בת 25 ונכנסה להיריון מהחבר, שאיתו היא לא מתכוונת להתחתן, וזה קרה קצת במקרה וקצת בכוונה. היא הפסיקה גלולות (אל תשאלו אותי למה...) ורצתה תינוק, למרות שלא אמרה את זה במפורש, אבל הרגשתי. ועכשיו היא בהיריון והחליטה להפיל כי פוחדת שיהרסו לה החיים וכל מיני סיבות שאני לא יכולה ולא רוצה להתווכח עליהן. ולא זה הנושא של ההודעה. פתאום באתי הביתה והסתכלתי על התינוקת שלי ונתקע לי גוש כזה כואב בגרון. אני לא מפסיקה לחבק אותה ולדמוע מהמחשבה "מה היה קורה אם...". כדי שתבינו יותר טוב, אז בתי האמצעית נולדה אחרי היריון מלווה המון פחדים ובעיות. היה לה ממצא כלשהו שרופא בכיר בתה"ש אמר להפיל בגללו, וכבר היה לי מכתב ממנו לועדה להפסקת היריון, ובכ"ז הלכתי לחוו"ד שניה - והמומחה ראה את אותו ממצא אבלפירש אותו הרבה יותר בקלות, ואמר שצריך לעקוב ולבדוק, ומי שפיר וכו', אבל בטח שלא הפלה. ובסוף היא נולדה בסדר גמור בלי כלום! והיום היא בכתה א'. ומדהימה. ורק אני עדיין זולגת כל פעם שקורה איתה משהו - יומולדת, מסיבת סיום גן, תפקיד ראשי בטכס בבי"ס וכו' - ולא עובר לי לגמרי, למרות שדועך. ועכשיו העניין הזה עם ההפלה שוב העלה הכל, וזו הפעם הראשונה מאז שיובלי נולדה שאני שוב במצב הזה. ונורא קשה לי היום. רק הייתי צריכה להתפרק קצת. ביי. (אוף, איפה הטיפה הזו כשצריכים אותה)

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifטוב שלקחת חוות דעת שניה=

הבת שלך הרוויחה, את הרווחת, העולם הרוויח! ולגבי החברה, קשה לי לשפוט. ולגבי הדמעות- אני דומעת מכל ארוע כזה בלי קשר, למשל ביומולדת שלי שזה היה פעם ראשונה שחגגתי כאם, למשל כשליה צעדה 10 צעדים לבד, למשל כשאביב שלה והיא מתפנקים...האהבה הגדולה בלב מציפה וגואה- את אוהבת כל כל חזק וכל כך עמוק, שזה מציף רגשית!

../images/Emo24.gifמבינה!

איתן נולד עם מום בלב,ובעיה במוח (אסימטריה ניכרת של החדרים הלאטרליים במח),לא היה לנו בכלל זמן לחשוב על מה לעשות,כי הוא נולד בשבוע 28. הוא מקסים,ומתפתח יפה! ואני יודעת שיש נשים שהיו מפילות על זוג מומים שכאלה.

../images/Emo24.gif צביה יקירה

קודם כל, טוב מאוד שקיבלת עוד חוות דעת ואני שמחה שהכל יצא בסדר עם הבת המקסימה שלך! ולגבי חברתך - אני חושבת שמה שהיא עושה זה חוסר אחריות. להכנס להריון במכוון ואח"כ להפיל את התינוק זה ממש ממש חסר אחריות. ועם זאת - זו החלטה שלה, ועדיף כך מאשר ללדת ילד לא רצוי.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif לבכות זה מעולה

זה משחרר, אפילו רצוי שתכבי קצת. אין לך מה לחשוב מה היה קורה אם... כי עובדה שעשית את המעשה הנכון לעשות ולקחת חוות דעת שניה ויש לך היום בת מדהימה. אז לכי אליה עכשיו וחבקי אותה חזק חזק.

משוש30

New member
המחשבות האלו של "מה היה אילו"...

מפחידות וקשות אבל בסופו של דבר היא שם מקסימה ומדהימה וזה הרי מה שחשוב באמת

איזה מזל

שבסוף הכל בסדר עם בתך! ולגבי החברה שלך: אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים
. ממש עצוב לי לשמוע כאלו דברים.

כל כך לא אחראי!

להפסיק גלולות ואחר כך להפסיק הריון. מה זה, רולטה רוסית? ובלי קשר לדעתי על הבחורה הזו, יש לי הרגשה שרופאים בימינו נוטים ליעץ הפלות גם כשזה לא הכרחי. קראתי על זה פעם כתבה בלאישה על ילדים בריאים לחלוטין שחזו להם מומים שונים ומשונים. אז תסתכלי להבת שלך ותשמחי שאת בצד הזה של המתרס .

שִירָה

New member
כל כך מבינה אותך ../images/Emo24.gif

ואיזה חוסר אחריות - הגובל בפשע - מתגלה בסיפור שלך!

אדר שלי

New member
../images/Emo24.gifמאוד מבינה אותך../images/Emo141.gif

למרות שההריון שלי היה נטול דאגות, כל דבר כזה מעלה אצלי תסריטים בראש... אני מקווה שמחר יהיה לך יום טוב יותר.

למעלה