סיפור עצוב... לא עלינו...

סיפור עצוב... לא עלינו...

ידיד של בעלולי סיפר לנו אתמול על ידידה טובה שלו... הבחורה יצאה עם בחור שנה וחצי... הם התחתנו לפני כארבעה או חמישה חודשים... וחודש וחצי אחרי החתונה הבעל שלה החליט שנמאס לו... בוקר אחד הוא נסע לים והיא לעבודתה... הוא התקשר איה בנייד ובישר לה שהוא רוצה גט... שהוא הולך עכשיו לים ואם היא רוצה לדבר על זה שתהיה אחר כך בבית... אחרי כמה ימים הוא נסע לחול בענייני עבודה ואמר לה שכשהוא חוזר הוא מצפה שתהיה מחוץ לבית עם כל הדברים שלה... נורא!!!!

אתי@

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

החולרה הזה הוא לא בן אדם - הוא פשוט איש רע וטיפש
ככה מתנהגים? אפילו אם רוצים גט... ככה מתנהגים?

אתי@

New member
סליחה על התגובה הרגשנית

ועכשיו לתגובה השכלתנית
טוב שהיא גילתה את פרצופו האמיתי עכשיו כשעוד יש לה את כל החיים לפניה ויש לה הזדמנות למצוא שותף אמיתי לחיים, כזה שיאהב אותה והיא אותו, ושיהיה בן אדם. מזל שזה נגמר לפני שיש ילדים, ועדיין קל לפרק את החבילה. תהיה לה תקופה קשה, ובטח תלווה אותה תחושה חריפה של אכזבה מהמין הגברי, אבל היא השתחררה

shelycat

New member
שאלה קטנה אחת..........

רק שאלה אחת: למה בדיוק הוא רוצה שהיא תעזוב את הבית? למה שהוא לא יקח את הפקלאות ויעזוב? אני במקומה הייתי פשוט אורזת לו את שאר הדברים שהוא לא לקח איתו ואומרת לו "לא רוצה לא צריך" אבל אתה זה שעוזב אותי-אז לך! הוא מצפה? ומה היא לא ציפתה לחיי נישואין ארוכים איתו? היא לא ידעה עם מה היא מתחתנת?

אני לא יודעת... לא מכירה אותם אישית

רק שמעתי מהידיד שלה את הסיפור... לא יודעת את כל הפרטים... הייתי בשוק!!! גם אני חושבת שהיא היתה צריכה להעיף אותו לכל הרוחות מהבית ושמזלה שזה קרה עכשיו ולא אחר כך... מסכנה... בטח נורא קשה לה עכשיו.... כואב הלב...

Hadar p

New member
אידיוט! ככה מבקשים גט? מה אין קצת

כבוד למה שהיה בכל זאת? לפעמים אני לא מבינה אנשים!!!!!!!!!

kisses

New member
גועל נפש והלוואי שזה יחזור אליו ../images/Emo46.gif

כמו בומרנג

סמיילי22

New member
גרררר... ../images/Emo46.gif מתעבת אנשים כאלה!

אני במקומה (חלילה...)? הייתי אורזת לו את כל הדברים ומשליכה אותם מחוץ לדלת + פותחת תיק אצל עו"ד. מ"בעל" כזה צריך להפטר כמה שיותר מהר

למעלה