סיפור עצוב

דיי כבר

New member
סיפור עצוב

לפני כשבועיים איבדתי חבר יקר בנסיבות טראגיות. לא נפגשנו הרבה זמן וחזרנו לדבר שלושה ימים לפני שהוא נקטף מאיתנו גם הסובבים אותי וגם אני אישית רואה את זה כאילו זאת הייתה ההזדמנות לסגור מעגל ולהיפרד (אפילו שאלו היו רק שיחות ארוכות בטלפון), ולכן נוצר הקשר שוב זמן סמוך מאוד למותו. לא הספקתי להיפגש איתו בשלושה הימים האלו ויש בליבי תחושת החמצה ופיספוס שלא נותנת לי מנוחה. רציתי לדעת האם אני יכולה לעשות סיאנס והעלות את רוחו ובכלל אם מישהו יכול להסביר לי מה זה סיאנס קצת יותר לעומק ממה שאני מכירה... תודה מראש אור

RainBird

New member
אתן לך עצה אמיתית וכנה אם את רוצה לסגור מעגל עם המתים- מצאי את הדרך שלך למת. לא טקסים שאינך מבינה או בעלי אוב שיגנבו את כספך. הדרך שלך- פשוטה או מורכבת כאשר תהיה.

Inna Tamir

New member
יש הרבה דרכים להיפרד...

הי, אור! קודם כל, אני משתתפת בצערך. לגבי סיאנס, לא הייתי ממליצה לך לעשות זאת, כי ממה שאני למדתי זה מעכב את האדם המת ומפריע לו לעבור לעולמות טובים יותר... כמובן שיש אנשים שחושבים אחרת, ובטח הרבה אנשים בפורום הזה מיד יקפצו עלי, אבל כמו שאומרים איש באמונתו יחיה. אבל קיימות דרכים אחרות להיפרד. למשל, בדמיון מודרך. תנסי לחפש איזה הילר או כל מטפל הוליסטי אחר שמטפל בדמיון מודרך באזור המגורים שלך ולכי אליו. אם את גרה בצפון, אולי אני אוכל לעזור לך בברכת אור ואהבה, אינה

RainBird

New member
בהזדמנות חגיגית זו האם תציגי את עצמך? מי את, מה מניין את מגיעה למאגיה וכו'...../images/Emo140.gif

Inna Tamir

New member
מי אני

להציג את עצמי... טוב, כמו שכתוב למעלה שמי אינה. הגעתי לפורום שלכם במקרה לגמרי, אין לי שום קשר למאגיה. אני הילרית. ה"קסמים" היחידים שעשיתי עד עכשיו היו להביא קצת אור לאנשים, לנסות להקל על כאב... כשאני צריכה משהו אני פשוט מבקשת מהיקום, ובדרך כלל אני גם מקבלת את זה, כל עוד זה משהו שאני באמת צריכה וזה לא פוגע באנשים אחרים. ראיתי את הפורום שלכם, הסתקרנתי, אז נכנסתי...

RainBird

New member
עכשיו אבקש ממך להגדיר מאגיה מכיוון שאת עושה הפרדה כה ברורה מה שאת עושה לבין מאגיה ../images/Emo13.gif

Inna Tamir

New member
לא לגמרי הבנת אותי נכון

בינתיים עוד לא עשיתי שום הפרדה כי בשביל לעשות הפרדה אני צריכה להיות בקיעה בשני התחומים, וכמו שאמרתי הידע שלי על מאגיה הוא מאוד דל, ומבוסס בעיקר על סטראוטיפים, אגדות, ופיסות מידע קטנות מפה ומשם. ממה שאני מבינה באמת יש חפיפה רבה בין התחומים שלנו. בסה"כ אנו חיים באותו יקום, עובדים פחות או יותר עם אותם כוחות, אולי הדרכים שלנו להתחבר ולבקש עזרה הן קצת שונות... אני יודעת גם שהרבה בנות מסדר ויקה עוסקות בהילינג, ולאחרונה קראתי ספר מדהים של אחת מהן (הילינג עם רוחות מדריכות ומלאכים של דיאן שטיין). אני בטוחה שיש גם הרבה מעבר לכך, שאני פשוט לא יודעת. כל הנושא של המאגיה התחיל מאוד למשוך ולסקרן אותי לאחרונה, שמתי לב שהיקום שולח לי מדי פעם דחיפות קלות לכיוון הזה, כאילו שהוא אומר לי "לכי תבדקי את התחום הזה, הוא יכול לעניין אותך"... אבל יחד עם זאת מהידע הדל שיש לי על מאגיה יש כמה דברים שכהילרית יש לי בעיה מוסרית איתם, במיוחד במה שמכונה כ"מאגיה שחורה", למרות שממה שהבנתי כאן אתם לא ממש אוהבים לעשות את ההפרדה. בין כל אלה נכללים כמובן כל מה שקשור לגרימת נזק לאנשים אחרים, קללות וכו' (את דעתי בנושא הזה כבר הבעתי בפורום הזה). חוץ מזה, יש לי בעיה גם עם כל מה שקשור לניסיון להשפיע על רצונם החופשי של אנשים אחרים. לדוגמא, אם באה אליך אישה שרוצה לגרום למישהו להתאהב בה. לכאורה, אתה עושה מעשה טוב, אתה עוזר למישהי להגשים את החלומות שלה. אין פה אפילו מניעים אגואיסטיים שלך. אבל איזו זכות יש לך להשפיע על רצונו החופשי של הגבר הזה? ואולי הוא בכלל היה אמור לפגוש מישהי אחרת? ואולי אותה הבחורה שעזרת לה בכלל לא טובה בשבילו? בדברים כאלה אני רואה ממש השגת גבול של המרחב האישי של אותו בן אדם, וזה משהו שממש קשה לי לקבל. אשמח להתייחסות שלך לכל הנושא הזה בברכת אור ואהבה, אינה

A r j u n a

New member
לא מומלץ

לדבר עם נפטר בסמוך למוות. הקשר שלו לעולם החיים חזק מדי. זהו מתכון בטוח להסתבכות. חשוב להבין כי יש הבדל ניכר בין האישיות של האדם שהכרת לבין אישיות הנשמה שהיא הוא עצמו זה כמו להתחבר עם מישהו בטיול - מול לעבור לגור אתו כשותף זמננו על האדמה קצוב והכרותנו עם אנשים מצומצמת. במהלך השנים אנשים גם משתנים. גם חבר טוב, אחרי שהוא מת יכול לתת לך ביס רציני בישבן. ראי הוזהרת. לכבד אותו בביקור במקום קברו, הנחת אבן על מקום המצבה, תפילה לעילוי נשמתו וכד' - מומלצים יותר. חשוב להבין אלמנט נוסף - הנשמה היא נצחית ובלתי ניתנת להפגעות. הכאב שאנו חשים עם מותו של קרוב או חבר הם בעקבות הזדהות עם הכאב או הסבל שהוא עבר אבל יותר מכך ממניעים אגואיסטיים למדי - מרחמים עצמיים וצער עצמי על כי נותרנו לבדנו ובלעדיו. אם אהבת אותו וזה היה הדדי - נוצרה קרמה אתם תיפגשו שוב

דיי כבר

New member
בכל אופן...

האם מישהו יכול להסביר קצת על סיאנס בבקשה? על השפעותיו האם הוא נחשב לשלילי או חיובי ומהן השלכותיו? נ.ב - תודה לכולם...

למעלה