סיפור עצוב.

סיפור עצוב.

אחרי מערכת יחסים כה ארוכה (5 שנים ליתר דיוק) כ"כ קשה פתאום לקום בבוקר לבד. המיטה כבר לא אוהבת אותך כמו פעם. אין את אותם ויכוחים קטנים על שטויות. אותם הסכמות על מה שעשה אותכם ביחד אז... לדעת שיש קשר מיוחד שאין להרבה אחרים. החלק הקשה הוא הלהתרגל לאורך חיים שונה . אחר ... בעייתי יותר. זר מנוכר ולא מוכר. ופתאום מישהו מנסה להכנס לך לחיים ואתה תוהה על קנקנו. לא יודע כיצד לעכל אותו.. כיצד להתייחס אליו. הוא עלול להפגע.. הוא עלול לפגוע בך. ואתה חי לך ככה.. מנסה לשחות בכוחות עצמך בים של בדידות. (בליל תחושות שאופף אותי כרגע.. סתם רציתי לשתף)

על האש

New member
קקטוסיק...

מכיוון ואני מכיר את הסיפור... כמו שאני מכיר אותך אתה תדע בקטע הזה זמנים טובים יותר במהרה. ולבינתיים

אופקקקק

New member
קקטוס חמודי

5 שנים?!!? באמת המון, אתה צריך להודות למישהו שמה למעלה שנפלה בחיקך הזכות לחוות מערכת יחסים מעמיקה, אמיתית וארוכה שכזאת. אני בת 22 (אוטוטו) ולא היה לי מישהו יותר משלושה חודשים. להתרגל ל"לבד" זה באמת קשה אבל אפשרי בהחלט, במיוחד עם החברים הנכונים. בהצלחה ידידי.

לאן הגענו לעזאזל?

אם יצור ירקרק כמוני צריך להקפיץ את עצמו ... כדי לקבל פה מעט סימפטיה. קשה לי ... תבינו ... תחלקו חוויות ... רק אל .. אל .. אל תתעלמו ממני!

dudusch

New member
ירקרק?!

אולי זה משהו שאכלת? חמש שנים על מיכאל... שר מישהו. וגם זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה יסתדר... אומרים שהזמן מרפא? נראה לי שבסוף פשוט מכניסים את הדברים לפרופורציות הנכונות, ומה שהיום נראה כבד מנשוא וכואב ולוהט הופך למשהו עמום שכזה, שרק רוצים להשאיר לצד הדרך. בהצלחה ידידי (אפשר לקרוא לך כך?), העלה אבק בדרכך החדשה ואל תביט לאחור!!!

ו נ ס ה

New member
את חייבת את זה לעצמך

אני חושבת שאת או אתה צריכים להיות פשוט חזקים כי זה לא ממש לגופו של עיניין זה אולי יצא לטובה אולי עכשיו יהיה לך סיכוי להכיר את עצמך להיות עם אצמך לבדוק מה טוב מה רע להכיר עוד אנשים והכי חשוב תני לזמן זמן זה טוב מידי פעם להיפרד ממערת יחסים כי אולי מוצאים דבר יותר טוב קחי את עצמך קני כרטיס וטוסי לטיול שכחי מהכלללללללללל מכולם תחזרי חדשה

ו נ ס ה

New member
סליחה על שגיאת כתיב בטעות

אצמך ==== עצמך סליחה על שגיאת הכתיב

dudusch

New member
יפה לך ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לפורום, מקווים להנות מזיו הודעותייך בעתיד!!! קבלי
והצטרפי לשורותינו! קראי את הודעת המנהלת, ואת הודעות החבר´ה. ושיהיה שבוע נפלא!!!

night mistress

New member
משהו שחברה שלי אמרה לי פעם..

זה היה כשיצאתי ממערכת יחסים ארוכה והייתי מנותצת.. כל אדם בא לתקופה מסויימת, ללמד אותנו משהו על עצמנו או להעביר אותנו את השלב הזה.. תנסה לראות מה היא נתנה לך, את הדברים החיוביים שלקחת, ולמרות שזה קשה תשחרר...ותשתחרר..ותזכור תמיד לומר לה תודה.. וזה ממני..קשה קשה..אבל יש כל כך הרבה דגים בים, תאמין לי, אני יודעת, יש אנשים מדהימים בחוץ, תן לעצמך זמן..תראה שעוד שנה לא ישאר זכר לכאב.. אבל עזוב שנה, אני ממליצה על תקופת ריבאונד בריאה בהסכמת שני הצדדים.. ובורגר קינג.. בהצלחה..

בקשר לריבאונד.

אני פוחד לפגוע . אין לי כ"כ בעיה בלהשיג בנות (אוי זה נשמע רע) אני ממש לא רוצה לפגוע באף אחת . לכן אני לא מגדיר אותה כריבאונד. אבל אני פוחד שככה זה יהיה. אני הפנמתי את מה שלמדתי ממנה. למרות שבקשר שלנו אני לימדתי אותה הרבה יותר מאשר היא אותי . היא שינתה אותי אמנם בהרבה אופנים . את זה אני אחזק לעצמי ... תודה

יעליייי

New member
למרות שלא מגיעה לך תגובה ממני..

אני אתעלה על עצמי.. סיפור עצוב מה.. אני יודעת שזה קצת נדוש אבל בסופו של דבר הזמן הוא זה שמרפא את מה שעצוב עכשיו .. אז היא עזבה ואתה לבד אבל עד כמה שידוע לי.. לא מתים מזה חיים אחר כך ואתה..לך אני לא דואגת אני יודעת שתתגבר על זה תזרום עם הרגשות שלך תעשה מה שהלב אומר למרות כל ההשלכות היה מה שהיה אבל זה היה ונגמר ועכשיו מתחילה תקופה חדשה זו הדרך היחדיה להתסכל על המצב.. ובודד.? אתה לא בודד..ולא לבד.. סמוך עליי (יש לך את כוסוני עכשיו ממ..שיהיה בהצלחה..) אז עכשיו קח את פינקי לטייל ושים עליך את החיוך הזה שלך ורק כדי שתרגיש יותר טוב אני שוב אתעלה על עצמי ויביא לך פור של 4 נקודות..! אחח אני מותק.:) חייבת לסיים במשפט דיי חכם.. "שלא משנה לכמה חלקים נשבר לבך- העולם אינו עומד מלכת כדי להמתין שתחברו מחדש" }{

joecamel

New member
OK עכשיו אני סקרן

מי זאת יעליייי ולמה קקטוסון לא מגיע לך תגובה ממנה?

גמלוני "אחי"...

אז ככה... יעלייי היא בחורונת מאוד מתוקה שאני מכיר. היא כועסת עליי לאללה.. כי קבענו לשחק כדורסל .. (היא ממש טובה) והברזתי לה איזה 1000000 פעמים . מה אומר... אני חרא אני זבל אני צואה ... אני שלשול ידידותי.. א נ י מ צ ט ע ר י ע ל י י י !!! (אהממ.... טוב בקיצ קוץ) היא הטילה עליי קללה .. שכנראה לא פועלת משהו הקללה הזאת.
אז זהו... עוד שאלות אליי? אני שתמיד שמח לענות על הכל . (דרך אגב אני קורע אותה בכדורסל!!!)

רק רציתי למסור ש...

מאוד נגעתם בי עם המסרים החביבים והמעודדים שלכם . טוב לדעת שיש מקום בו אפשר לפרוק את העיניינים שבלב ולקבל תמיכה.

למעלה