סיפור עצוב

@ריטה

New member
סיפור עצוב

בת הדוד של בעלי שהייתה בחודש שיש אחרי הפריה הפילה אתמול אחרי שבוע של דימומים ואישפוז ממושך בבית החולים כל היום אתמול היה לי מאוד קשה לעכל את הידיעה וכל הזמן הידהד לי בראש משפט אחד שקראתי כאן השבוע שהרבה יותר קשה לאבד משהו שהיה לך מאשר משהו שעוד אין לך והרגשתי איך כל הצרות שלי קטנות לעומת מה שהיא עוברת. למזלה היא בחורה מאוד חזקה ואני מאמינה שהיא בסופו של דבר תצליח להמשיך הלאה זהו בסך הכל רציתי לשתף אתכן ריטה

ריטה - זה באמת סיפור מאוד קשה

ועצוב. וזה נכון שקשה יותר לאבד משהו שיש לך, מאשר שלא יהיה לך לעולם. אין מילים לנחם במצב כזה, רק לאפשר לה להתאבל על האבדה, לתת לה את מרווח הזמן והנשימה שלה ולתמוך בה. שיפקדו אותנו בשורות טובות יותר, סיגל

זה בדיוק מה שהיה לי ../images/Emo7.gif

בחודש שישי ועוד עם תאומים - בן ובת. אני כבר קרוב לחצי שנה אחרי ועדיין כואב לי. אבל היא תהיה עצובה ובסופו של דבר יהיה תינוק חדש והחיים חזקים מהכל. שום דבר ואף פעם לא ישכח הכאב הזה של האובדן. סאני.

ligo

New member
לסאני

סאני, כל כך כאב לי לשמוע. זה נראה לי הדבר הכי נורא שיכול לקרות, אין לי מושג איך אפשר להמשיך הלאה אחרי כזה דבר. אני מתארת לעצמי שאיכשהו מוצאים את הכוחות כשצריך... יש בערוץ 8 תוכנית מדהימה שנקראת "רגעי לידה". השבוע היתה שם, בין היתר, בחורה שהתינוק שלה מת בלידה וליוו אותה בהריון השני שלה עם כל החששות הכפולים. הסוף היה טוב והדמעות לא הפסיקו לרדת... אני מאחלת לך שהשנה תזכי להריון נוסף ושהפעם יהיה לו סוף טוב.

שחר חדש

New member
ריטה וסאני ../images/Emo7.gif

לאבד עובר בחודש שישי, בעיני, לא פחות נורא מלאבד תינוק. זה כבר חי, ונושם ודופק. הפנטזיה... והנורא מכל - להיכנס לחדר לידה ולצאת בלי. ריטה, תחזקי את בת הדודה. הלוואי והיא תתנחם בהריון נוסף בקרוב. ולך סאני - לא ידעתי. אין לי מילים מנחמות בשבילך, אבל שולחת לך
ענק, ומקווה שתתגברי, וכשתחזיקי את התינוק הבריא שלך תוכלי להדחיק את הזיכרון הזה ל"אי שם" עמוק עמוק. שנה טובה ופוריה לכולנו.

למעלה