סיפור עצוב

• פותח הנושא ammy
  • פורסם בתאריך

ammy

New member
סיפור עצוב

שלום לכולם !אני חייבת לספר לכן סיפור שקרה למישהי מעבודה שלי . הבחורה הייתה צריכה ללדת לפני שבוע ובגלל עיקוב הלכה כל יום לבית חולים לעשות בדיקות. ביום חמישי כשהיא הייתה בבדיקות אמרו לה שיש לה חוסר במי שפיר , אבל לא נורא והיא יכולה ללכת הביתה.ביום שישי כאשר היא הגיעה לבדיקות גילו שכבר אין דופק לעובר והוא מת.אני לא קרובה אליה במיוחד אבל לדעתי זה מאוד עצוב וגם מוזר ששלחו אותה הביתה כאשר הייתה לה בעיה . זה כל מה שאני יודעת.פשוט הייתי חייבת לספר לכם את זה . נ.ב. אני לא בהריון (אנחנו רק מנסים) ,אבל כבר אוהבת את הפורום שלכם. מקווה שאוכל להצטרף לפורום שלכם בקרוב.

tonti

New member
אוף מדכא.

עד שסוחבים 9 חודשים וכ"כ מוכנים לזה. דיכאון. הריון ראשון שלה?

נשמי

New member
איזה פחד לא עלינו../images/Emo19.gif../images/Emo57.gif

בנות לא לקחת את הסיפור ללב אלו מיקרים נדירים

יערה+

New member
אוי ואבוי, איזה אסון נוראי

וואו, אני אפילו לא מנסה לחשוב מה היא מרגישה, איזה אסון.

נירית1

New member
אוי זה נורא - ../images/Emo7.gif לא רוצה לדמיין

באיזה מצב הבחורה. פשוט נורא.

לה!

New member
כואב אבל קורה

עד כמה שזה מוזר דברים כאלה קורים כל יום.

יערה+

New member
סליחה? כל יום? איזו הגזמה ../images/Emo2.gif

ובטח לא הייתי כותבת על זה בפורום הריון, חמרות שזה חלק מהריון לפעמים, לצערינו הרב.

גלי29

New member
אוי אני לא מבינה איך שיחררו אותה

נעים מאוד גלי באר שבעית הייתי משתתפת בIOL ז"ל ומאז שהוא עבר לYNET נהיתי די פסיבית בפורום אחותי המליצה לי על כאן אז באתי להציץ ראיתי את ההודעה ורציתי להגיב אני הייתי אמורה ללדת לפני שבועיים אבל הזמן חלף ואני עומדת לסיים שבוע 42 כל הבדיקות תקינות ואני חשה את העובר בתדירות גבוהה אבל אין לי צירים אין לי פתיחה והרחם עדיין אחורי והעוברה שוקלת 3 קילו שזה נחשב תקין בכל זאת אמרו לי בסורוקה תארזי תיק ותגיעי לאישפוז (וזה מחר!!!) כדי שיעשו לי זירוז לידה ואני לא יודעת איך אני אסבול את כללללללללל הצירים עד הלידה הכל כבר בב"יח ובכלל אני לא יודעת למה לצפות בזירוז הבטיחו לי בלונים וכל מיני הפתעות ואני לא סיפרו לי שככה יולדים אני לא יודעת איך אני אעשה את זה!!!

מיה :)

New member
קודם כל, שיהיה ../images/Emo50.gifולידה קלה

לחברה שלי עשו זירוז עם בלון והיא היתה חייבת לקחת אפידורל. היא היתה 8 שעות בחדר לידה (איתי), אבל כמובן לא הרגישה כלום. שתהיה לך לידה קלילה ביותר!

גלי29

New member
מיה אשמח

לדבר איתך על ניסיונך עם חברתך יש לך דרך להגיע לצאט.... האם אחרי אותן 8 שעות הגיעה הלידה המיוחלת????

New member
אני לא יכולה להתחבר לצ´אט ../images/Emo4.gif

הגענו בערב לבי"ח, שמו לה בלון ושלחו הביתה. למחרת בבוקר היא הגיעה לבי"ח עם צירים, ושכבה 8 שעות בחדר לידה. הפתיחה שלה התחילה משהו כמו חצי שעה לפני הלידה עצמה! הכל קרה כ"כ מהר!! המליצו לה בבי"ח לקחת אפידורל, כי אמרו שהצירים הרבה יותר כואבים כשמשתמשים בבלון לזירוז. הלידה עצמה היתה משהו כמו 10 דקות. ואיזו חוויה!!!

גלי29

New member
ממה שדברנו אתמול עם הרופאה

אמרו לי שיזרזו בעזרת הבלון אבל שלא ישחררו אותי הביתה כנראה שהם רוצים שאהיה בהשגחה מתמדת של ב"יח... אז אם אני עושה חישוב זה יוצא איזה 12 שעות מאז הבלון ועד הצירים אוף איזה סיוט כנראה שהלידה תהיה רק ביום רביעי....

New member
אצל כל אחת זה אחרת

אני סיפרתי מה עברה החברה שלי, אבל יכול להיות שאצלך יהיה גם שעתיים
מה שכן אני יודעת, זה שהצירים בזירוז יותר כואבים.

New member
דרך אגב, במקרה יש לך בת ../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif

אומרים, וזה נכון ברוב הגדול של המקרים, שבנות לא רוצות לצאת בזמן... עוד הוכחה לחוכמת נשים

זירוז לידה...

היי גלי. קודם כל שיהיה בהצלחה ובקלות. רק רציתי להגיד לך שהשד לא כ"כ נורא. את שתי הבנות שלי ילדתי בסוף שבוע 42 עם זריקת זירוז (פיטוצין) ובלון לפקיעת הקרומים (מי השפיר). עם הגדולה הייתי 38 שעות בחדר לידה והלידה עצמה נמשכה בסופו של דבר לאחר כל הזירוזים "רק" 40 דקות. עם השניה הייתי במשך שבוע!!! בביה"ח כשכל יום אני מקבלת זירוז וכלום לא קורה, אפילו לא ציר קטנטן ובסופו של דבר הלידה נמשכה רק 15 דקות!!! עכשיו אני בהריון שלישי בשבוע 33 (עם בן) ומאוד מקווה שהפעם זה יהיה הרבה יותר מהיר. בכל אופן קחי הכל בסבבה כי אחרי שזה יגמר, ותחזיקי את הקטנה בידיים תשכחי מהכל...

למעלה