סיפור עצוב

סיפור עצוב

כול פעם שאני נוסע לבניי דודים שלי באורנית עז אני עושה טיול וכל פעם שאני עושה טיול אני רואה נחשים דרושים עד הים ראיתי שם 8 מיני נחשים דרוסים וכל פעם שאני רואה זה איזה שתיים שלוש גופות על הכביש היום ראיתי שלושה צפעים אחד 50 +- ושתיים בוגרין בין 80 ס''מ למטר בעזור הזה ממש סונאים נחשים או שיש שם הרבה מאוד נחשים

עצוב

נחשים נוהגים לעלות על הכביש בכדי להתחמם על האספלט החם, הכביש לאורנית הוא כביש שעובר במרחב טבעי גדול והוא גם סוען וזה מגדיל את כמות החיות הדרוסות על הכביש, חבל!

אני מדבר בטוח אורנית

עם בטוח הרני יש הרבה חיות דרוסות אני לא רוצה לדעת מי בכבייש הרשי בליד ארונית

zoomp

New member
?

אני גרה חמש דקות נסיעה משם ולא ראיתי כלום. אתה יכול אולי לפרט איפה ראית את זה? רחוב או שכונה?

כן בשימחה ראיתי את זה בסביבה של

הבר בטון וכמה רחובות מישם יש חורשה כזו שם ראיתי זעמן מטבעות זעמן שיטנים צפעונים בייבז אי חתול חברבר ועד נחש כתום עם ראש שחור ששכחתי את שמו כרגע נחשלים נימונים ועוד המקום שם מלא נחשים

רן333

New member
נדמה לי שקראתי איפהשהו

שבאירופה (גרמניה?) מתקינים באיזורים מסויימים מעברים תת-קרקעיים מתחת לכבישים, לשימושן של חיות חוצות. את בעיית הנחשים המתחממים על האספלט זה בטח לא היה פותר, אבל אולי צעד כזה בכל זאת יכול היה להקטין את כמות החיות הנדרסות.

גם גשרים עיליים מתקינים באירופה

יש גם בעיה עם גדרות ההפרדה שיוצרות מצב שבו בעל החיים מנסה לחצות את הכביש מגלה שיש מחיצה וצריך לחזור חזרה....

למעלה