סיפור פוקר, עם מוסר השכל חשוב.

סיפור פוקר, עם מוסר השכל חשוב.

כיום, כמעט לכל מדינה יש את "סיפור הפוקר" שלה. אם זה דנמרק עם איסטגאט, רוסיה עם דימנוב, נורווגיה עם אנט או אוסטרליה עם האשם. מה שכן, סיפורים ישראלים בדרך כלל נשארים ידועים לקבוצה מצומצמת של שחקנים... אשתף אותכם בסיפור (אמיתי לחלוטין כמובן) שלדעתי אפשר גם לכתוב עליו ספר ;) צעיר ישראלי פותח חשבון וקונה 10$ מחבר (למתענינים: 15מרץ 2008) המסע מתחיל בטורנירים של 2$ שבמהרה נהפכים לטורנירים של 5$. בשלב זה השחקן יוצא לפגרה של חודשיים, ושב ב 24 למאי אחרי הצלחות ב 5$ הוא עולה מדרגה ל 10$. יומיים אחריי עולה שוב ל 20$ ! לקראת סוף מאי הוא כבר משחק על 50$ למשחק. כאן שוב הוא יוצא לפגרה נוספת במשך חודש יוני, ושב לשולחנות ביולי : הוא משחק שלושה ימים ב 50$ ואז עולה ל 100$ עובר שבוע והוא עולה מדרגה שוב ל 200$ ! ב 16 ביולי לראשונה, הוא משחק ב 1000$ ! אך אחרי כמה משחקים מחליט לחזור (בינתיים) ל 200$ ו 500$ ... ב 11 באוגוסט 2008 אחרי רצף נצחונות ב 500$ הוא עולה מדרגה ל 1000$ ו 2000$... ו ב 17 באוגוסט הוא מנצח 3 משחקים רצופים של 5500$ ... כל אחד... זה התחיל ב 16:49 בערב,ונגמר ב 17:21 ... לא רע.. 16,500$ ב 30 דקות... ולחשוב שהוא התחיל ב 2$ (7.5 ש"ח) לפני 5 חודשים ו 3 ימים... ב 19 באוגוסט 2008, הוא התיישב בשולחן כסף 100-200$ נו לימיט, עם 20,000$ (חצי הבנק שלו) כדי לשחק קצת עם החברה הגדולים, אחרי 3 דקות הוא כבר היה ב 37,000$... עוברות עוד 5 דקות והוא יורד ל 22,000$ עוד 2 דקות והוא באפס... 0$.... הוא כמובן מכניס לשולחן את החצי השני , 20,000$ קצת מסוכן, אבל ביד אחת הוא יכול להחזיר את כל מה שהפסיד ! ...כעבור 5 דקות... הוא שוב מפסיד... עכשיו כבר אין לו מאיפה להכניס עוד... זהו סיפור עלייתו המטאורית של XXX ונפילתו הכל כך מהירה... אני בטוח שנשבר פה איזשהו שיא... אז הינה לכם סיפור ישראלי כחול לבן, ... (ויש עוד רבים... זהו פשוט הכי עדכני) כיום, נכון לכתיבת שורות אלו, הוא משחק על 50$.... ואני בטוח שיריביו אינם מודעים כלל וכלל שלפני חודש... אף אם רק לרגע, הוא שיחק עם הכרישים הגדולים.

sUp3r

New member
אחלה סיפור סוף קצת מבעס

אני מאמין שזה קרה להרבה שחקנים ואני מקווה שהוא למד את הלקח...... לפי איך שאתה מספר על העליה המטורפת שלו זה היה עניין של זמן עד שהוא יתרושש, להכנס עם חצי מהבנק שלך?!?!?! איך ההוא מ Rounders אמר: "כדי להתפרנס מפוקר צריך לטחון... להרוויח קופה גדולה בשעה ולשחק טייט" אין מה לעשות שולחנות הפוקר ברשת לא מלאים בדגיגים ועל המזל גם אי אפשר להסתמך בסכומים הללו. משפט נכון ולמדתי את זה על בשרי.

זונע

New member
מפגר מי ששם חצי מהבנק שלו

על חדר נו לימיט. אבל מהזה-מפגר...

למעלה