סיפור פורומי ^^

Yuske

New member
סיפור פורומי ^^

רעיון קטן שקיבלתי היום (ראיתי הסיפור שאינו נגמר חלק שלישי ביסבבה) היה שמה קטע שבאסטיאן ועוד מישהו התחילו לכתוב משהו ביחד ואז יצא משהו יפה כזה. וכבר מלא זמן אני רוצה לכתוב עם מישהו נוסף איזה משהו... אז הפניתי את זה לפה שאני מניח שיש פה כמה אנשים שירצו להשתתף^^. קיצר...השרשור הזה יהיה פתוח למשך השבוע ופה נכתוב קצת רעיון כללי על הסיפור מה מסופר בקצרה דמויות זמן של הסיפור וקצת חוקים קטנים^^ הסיפור הזה יכול להפוך לכל טוויסט שתרצו. אתם יכולים לעשות לדמויות כל מה שבא לכם (אלא אם כן רשום פה לא לעשות להם משהו מסויים כזה או אחר)... הסיפור הוא לא הולך להיות ספר פורנוגרפי! אז בלי סצינות כאלה או אחרות, אפשר נגיד לספר "דמות ב' ערומה מסתכלת לעבר החלון" או משהו שכזה...אבל לא לתאר דברים אחרים שיכילו תכנים פורנוגרפיים. כשרושמים דמות (כמובן בשרשור הזה) אז לתאר איך היא נראית, אופי, שם, תחביבים, משפחה, איפה גרה, הסוד הכמוס שלה (אם בא לכם...כמובן שאפשר לגלות בסוף את הסוד הכמוס תוך כדיי סיפור) ז"א 1 - שם - דמות ד, סוד כמוס - היא למעשה מלכת הירח בתחפושת ושומרת על הנשר הקדוש. או.... 2 - שם - דמות ס. ואז פשוט תוך כדיי הסיפור דמות ס עושה משהו שלמעשה הסוד הכמוס שלה. וכו... אמממ עוד קצת, אפשר לספר על מיקום העלילה, מקומות, אנשים שיהיו דמויות משנה (אפשר סתם לרשום אותם כדמויות משניות ולתת להם אופי וכו, ואפשר גם לרשום מתי הם יופיעו וכאלה) בנוסף, אפשר להוסיף לפה כלמיני אירועים שאתם רוצים שיקרו במהלך הסיפור. ומי שרוצה ורואה את הרגע המתאים לשים את הקטע הזה בסיפור אז ישים....תלוי מתי זה נראה לכם מתאים^^. איך כותבים את זה? פשוט - דבר ראשון, פשוט כותבים^^ דבר שני - אני אתחיל בסופש הקרוב לכתוב את ההתחלה, ומי שרוצה להגיב ולהוסיף פשוט ירשום כמה שבא לו, רק שיהיה קשור למה שרשמו לפניו. כמה כותבים? - כמה שבא לכם...רק לא להשתלט על הסיפור^^" כמובן לא להתחיל לרצוח דמויות על ימין ועל שמאל כן?... אני אתחיל פה עם שתיי דמויות...(נעשה....5-6 דמויות ראשיות?...מה אתם אומרים?) (אגב השמות יכולים להיות בכל שפה שבא לכם..עברית\אנגלית\יפנית\לטינית\וכו) 1) דמות ראשית...דאריוס DARIUS, נער בן 24 שיער שחור שמגיע לו עד קצת אחרי הכתפיים ועיניים כחולות. תמיד מחייך ותמיד רואה את הדבר הטוב בדבר. יש לו פחד מנחשים אבל אוהב מאוד לטאות. הוא בדרך כלל מסתובב עם הארו (HARU) שהיא החברה הכי טובה שלו מאז כיתה ד'. לובש חולצה לבנה עם וסט כחול כהה ומכנסיים שחורות (נעליים לבנות) ויש לו צמיד עבה (כמו הזה שסופק זיעה) בצבע שחור כחול כזה. גר בעיירה קטנה שבה כל הסיפור מתחיל עם שניי הוריו, אחותו הקטנה בת ה-9 ואחותו הגדולה בת 29. הוא נהנה מלשכב ביער ולשמוע ציוצי ציפורים תוך כדיי שהוא מסתכל לשמיים תמיד במבט של מחפש משהו. הוא איזה מטר 75 לערך. (לא הורגים אותו...) 2) דמות משנית - גברת מקהארט miss MCkheart - היא המוכרת במכולת בעיירה שבה הסיפור מתחיל. אישה זקנה ונמוכת קומה הלובשת כלמיני שמלות ומטפחות סגולות למניהן. יש אומרים שהיא מכשפה מלפני 200 שנה, אבל דאריוס לא חושב ככה. מידי פעם דאריוס בא לבקר אותה בחנות שלה כדיי לשמוע סיפורים מהעבר (חוויות ילדות) ולשמוע עוד ועוד אודות "אגדת דרקון האש ודרקון הקרח". הסוד הכמוס שלה הוא שהיא הייתה קשורה איכשהוא בקרב הגדול שנהפך לחלק מהאגדה אבל אף אחד לא יודע זאת. אופי - מאוד נדיבה, אף אחד בעיירה לא יודע מה השם הפרטי שלה (טוענים פשוט שהיא פשוט הייתה שם לפני כולם) תחמנית מאוד (תהיה שמה סצנה שינסו לשדוד את החנות שלה והיא תתחמן את הגנבים עד שמישהו יבוא) (לא הורגים אותה והיא לא מתה לפחות עד סוף הסיפור אח"כ תעשו לה מה שבא לכם) איפה הסיפור מתחיל - עיירה קטנה, באיפהשהוא בעולם ליד יער גדול שמסופר שמשגיחה עליו מישהי שקשורה לאור או רוח (נגבש את זה כבר מתישהוא...) מסופר שלפני בכלל שהעיירה נוצרה היה קרב עצום בין דרקון האש לדרקון הקרח (אגב יש בעיירה מלא פסלים של דרקונים שונים ועוד יצורים מיסטיים ואגדיים) כמובן שמה שלמעשה קרה באגדה הזו היו גם דרקונים שונים (כגון דרקון האדמה, דרקון המיים, דרקון הרוח ושאר אלמנטים....) וכמובן גם יצורים מיסטיים שונים ו7 גיבורים אנושיים (אחד חצי דרקון חצי אנושי ועוד אחת מלאכית שגודלה וטופחה בכדור הארץ עם בני אדם) הגנבים ששדדו (או ניסו לשדוד) את גברת מקהארט קשורים למשהו גדול יותר ומסוכן יותר שאיכשהוא קשור לאגדה ולאחותו הקטנה של דאריוס ודאריוס (וגם לעוד כמה דמויות שתכתבו) לפני שכל האקשן והכל מתחיל (קצת אחרי אבל הגנבים שהיו בחנות של מקהארט) ישנו רצח של בנו של ראש העיירה מסיבה שקשורה להכל... סגנון הכתיבה יהיה סגנון סיפורי...ז"א "הארו הלכה בשוק וראתה פיל "מעניין למה יש פיל בשוק" אמרה הארו באדישות ואז המשיכה ללכת...." משהו כזה לדוגמא... ולא "הארו הלכה בשוק וראתה פיל הארו (באדישות): מעניין למה יש פיל בשוק... הארו ממשיכה ללכת" אז יאללה...עוד רעיונות כאלה ואחרים ועוד דמויות^^ (אגב אתם מוזמנים לכתוב פה פרטים על הארו, ראש העיר, בנו של ראש העיר וכמובן עוד מלא דמויות!) כל דבר הולך פה! וכמובן אם יש למישהו תמונה\ציור שמראה קצת איך הדמות נראית, הרי זה משובח^_^ בהצלחה לנו^___^!!! נב - שכל אחד מאיתנו ירשום פה איזה צבע הוא רוצה, כי מה שאני עושה זה אח"כ מעתיק הכל לקובץ WORD ונותן לכל אחד צבע ככה נבדיל בעתיד מי רשם מה...אני בוחר בכחול אגב^^

chi12

New member
צהוב! אני רוצה לבלוט!

זה לא קשור לדיגימון נכון? רק וידאתי. נתחיל בכלב, קוראים לו ניקו הוא הכלב של השכנים של דאריוס, יש לו פרוה שחורה, וזנב קצר, כי נאלצו לכרות לו מסיבות בריאותיות. הוא כלב גדול, אך לא מסוכן. הוא אוהב ילדים ולרוץ אחרי חתולים אך הוא לא מסוכן. בעליו זה נרוקה, היא זרה בשונה (שעליה הרחיב בהמשך). הכלב נאמן לנרוקה ויעשה כ מה שתגיד לו עשות. יש להם שפה משותפת. ניקו אוהב לשחק עם ילדי (וגם אם אלה שכבר גדלו) השכונה שלא מפחדים ממנו ובמיוחד עם דריוס, שאוהב להשתובב איתו למרות שכבר גדל (לא ידעתי ש-24זה נער). נרוקה, אף אחד לא יודע בת כמה היא. היא נראת צעירה, אפילו בת 14, יש כאלה שאומרים שהיא בת עשרים. היא באה לעירה בקיץ לפני שנתים יש לה שיער ערמוני, והיא מיודדת עם בע"ח. היא לא יוצאת לעיתים קרובות מהבית וכשהיא יוצאת היא יוצאת עם ניקו כלבה האהוב. היא נחשבת ליפיפיה, אבל היא מעולם לא התעינינה במראה חיצוני ועוד דברים שמענינים בנות. בנים ניסו להתחיל איתה ברוב הזמן היא אפילו לא שמה לב שמבקשים את צומת ליבה. כשקלטה את זההיא סובבה את הראש והמשיכה בדרכה בשלווה. היא אהבה לנגן ולצייר, ולא היו לה חברים בכפר פרט לניקו וחיות אחרות. בבית ממול גר עמוס, היא עזב את ישראל לפני שנים אחדות בגלל הפיגועים, וציפה לקצת שלווה במקם מרוחק זה. למזלו הרע לפני שהוא קלט שעדיף לחיות בישראל הוא התאהב בנרוקה. הוא צלם, או לפחות מאז שהגיע לעירה רוב תמונותיו מתעדות את נרוקה תולה כביסה, זורקת את הזבל. הוא התביש להגיד לה את דעתו עליה (אולי סירובה היה מצילו מגורל יבש של בישנות). הוא בן 28, ושער חום, עיניו ירוקות. הוא חשב שהוא מכוער, אבל למעשה הוא נאה. אנשי העירה לא ידעו עליו ועל חייו קודמים הרבה דברים פרט לכך שהוא בישן. מידי פעם מי מנשות העירה באה אליו ומצאה לו את האחות מבנות הכפר הבתולות (ובד" זה את הזקנות והמכוערות שמבינהם), אבל הוא תמיד מסרב יפה. אולי הן היו מצליחות לשנות את דעתו לולא היה יהודי, ויש לו כלל לא להתחתן עם גויה. זה כמובן סותר את אהבתו לנרוקה, אבל למי מאיתנו אין כאלה התלבטויות מידי יום ביומו?

Yuske

New member
לא ממש קשור לדיג'ימון...

^^" יאי שיתוף פעולה^_^ רק....הם דמויות ראשיות מי שכתבת שמה?... ובקשר לדאריוס...בהתחלה הוא היה בן 17 ואז רציתי שהוא יהיה כזה...בוגר יותר ^^""

chi12

New member
נרוקה ראשית

השאר סתם חמודים ונתקעים בכול מקום כזה. זה יהיה נחמד להשיב בסוף את עמוס לארץ לאחר שיגלה איזה רעה היא נרוקה

כל הכבוד על היוזמה!אבל לא נראה לי שאני אשתתף.

אין לי ממש זמן לזה בגלל הלימודים,ואני גם לא כלכך טובה בדברים כאלה.אבל אהבתי את הרעיון.
לכם!

remundo

New member
כל הכבוד על הרעיון המגניב ^_^

אבל.. למה חייבים לכתוב מראש את כל הדמויות והתפניות אם מילא כותבים את הסיפור אח"כ? ואם במהלך הסיפור יתחשק לי להמציא דמות, אז אני כבר לא אוכל? ואם עד שהסיפור יתחיל, כבר ימאס לי מהדמות שהמצאתי עכשיו? אם אני אשתתף, אני רוצה להיות בחום/כתום/אפור. הממ אין לי רעיון לדמויות לסיפור הזה ;;

Yuske

New member
אורנית בלי תירוצים!

סתם חחח....אם תשני את דעתך את מוזמנת לכתוב איתנו^^ אוקיי לשאלות של REMUNDO תודה קודמ כל^^ אמממ בעיקרון כותבים את -רוב- הדמויות לפני הסיפור כדיי שיהיו לנו את הכלים להתחיל עם משהו... למה כותבים את התפניות שלהם גם - כדיי שנדע מה המניע שלהם..כי זה לא כמו משחק תפקידים שכל אחד מפעיל את הדמות שלו, אלא כל אחד מפעיל את כל הדמויות, את הסיפור למעשה... בגלל זה רשמתי שעדיף כמה שיותר פרטים על הדמות, אלא אם כן אתם רוצים שיגלו את זה תוך כדיי סיפור וכאלה... "ואם במהלך הסיפור יתחשק לי להמציא דמות, אז אני כבר לא אוכל?" - להיפך!! אם בא לך להמציא דמות אז תמציאי בכיף! הקטע של ה5-6 גיבורים ראשיים זה כדיי שנדע איזה מהדמויות הולכות אשכרה למסע והכל...(כלומר אני מתכנן שהם יצאו מהעיירה שלהם וכמובן שלא חייב שכל ה"גיבורים" יופיעו על ההתחלה...אבל שיהיה לנו קו מחשבה כללי כזה) בקשר ללהמאס מדמות - למה להמאס מדמות?.... אם זו משנית אז זה דיי בקלות אפשר פשוט להתעלם ממנה או לעשות לה משהו (רק שזה יהיה קשור לעלילה והכל) אם זו ראשית אז דיי בעייה כי...היא ראשית והיא צריכה להציל את העולם או משהו שכזה (תלוי איך הסיפור יילך אני נותנ פה דוגמאות ממה שאני מתכנן) טוב אם יהיו לך רעיונות\דמויות וכו אז את מוזמנת^^ אגב - אפשר נגיד אם חשבתם על משהו תוך כדיי סיפור להמשך (נגיד אנחנו בפרק 3 וחשבתם על רעיון לפרק 12) אז פשוט תרשמו (שרשור חדש\שרשור הזה) את הרעיון\את הדמות וכו... אני אחשוב על עוד פרטים במהלך השבוע כבר^^

remundo

New member
אם הוא גיבור ראשי שרוצים להיפטר ממנו

אפשר שאיזו מכשפה שיכורה תהפוך אותו לעורב ואז הוא ימשיך במסע אבל הוא רק יעופף לצידם ויעשה "קרע קרע!" כל הזמן. (זה גם יוסיף להם מטרה נוספת: להחזיר אותו להיות אנושי/מה שהוא היה קודם. אז הם יצטרכו למצוא את.. צביקה!) דמות משנית/ראשית: שם: שחר (Shahar) גיל: 19-22, לא ידוע. הוא היה בן 19 בפעם האחרונה שחגג את יום הולדתו. רקע: בן איכרים ששמע אגדה מפי ג'יפסי זקן ויצא למסע בהשראתה. בדרך הוא ישכנע קוסם ללמד אותו קסמים ואת אומנות החרב (קנג'וטסו..?) מיקום: נודד. כשהכל יתחיל הוא יימצא בעיירה אחרת (לא העיירה שבה הכל יתחיל), אבל הוא עוד יגיע גם לעיירה שבה הכל יתחיל בהמשך (או שיפגוש את החברים למסע באמצע הדרך?). מראה: שיער לבן, לא עובר את העורף אבל ארוך מספיק כדי להיות פרוע, מגרד וצהבהב כמו שיניים של מעשנים. עינים כחולות-לבנות. עור לבן. חולצת שק מגרדת עם כפתורים מעץ ועליה ווסט עור פר ישן ומהוה, מכנסי ג'ינס קרועות-משופשפות-מלוכלכות, כפכפי-אצבע, כפפות מאותו העור החום של אותו הפר, כובע בוקר מאותו העור החום של אותו הפר. (הקוסם אמר שהפר היה מאוד טעים. שחר לא יודע עד כמה זה נכון, כי הקוסם לא נתן לו לטעום בטענה שזה לא כשר.) גובה: 1.77 (הוא אומר שמטר שמונים) משקל: 78 (הוא אומר ששמונים) מידת נעליים: הממ מה.. עד כדי כך? מאיפה לי? ריח: הוא דווקא משתדל להתקלח כשיוצא לו, הפעם האחרונה היתה שלושה חודשים לפני שהכל התחיל. דם: אנוש. דמות משנית: שם: צביקה (Tzvika) גיל: מאוד זקן, הוא אומר שהוא בן 20 אבל אל תאמינו לו. רקע: לא ידוע. מיקום: נודד-או ליתר דיוק-נגרר בעקבות שחר, עד שהוא מצליח להפטר ממנו באיזה יער אפל. מראה: קשיש, מקומט, קירח, גבות שחורות דלילות, שפם לבן עבות מחובר לפאות אנגליות לבנות סמיכות וזקן אנגלי גם כן לבן וסמיך. גובה: 1.90, בערך. משקל: ..85? (הוא אמור להיות די דקיק כזה.) לבוש: כזאת שמלה שחורה קטיפתית עם ברדס שגדולה עליו ב 5 מידות והוא די שוחה בתוכה. איכשהו היא אף פעם לא מתלכלכת או נקרעת. היא גם מכסה את כפות הרגליים שלו אז לא יודעים איזה נעליים יש לו. (שחר תמיד יורד עליו שבטח יש לו נעלי בלט.) אה, וגם לו יש כובע בוקרים מהעור החור של אותו הפר. (כנראה שזה היה פר ממש גדול). עינים אדומות כשהוא שיכור, אבל חוץ מזה הן כחולות חיוורות כאלה כמו של שחר (לכן לדאבונם יש כאלה שחושבים שהם משתייכים לאותו השבט. איזו שטות!) עור: שחור. דם: אנוש. הסוד הגדול: למעשה מאחורי מעטה הקוסם-נודד-חובב-אלכהול שלו, מדובר ברב מג רב עוצמה, אחד החזקים ביותר שחיו על פני האדמה באלף האחרון, מתמחה בין השאר במעברים בין מימדי הזמן-מרחב ויצירת חרבות-ברקים. שם הקוסם המלא שלו הוא צנוניו בנג'ו ריקוטול (Tznonino Benjo Rikotol), אבל הוא מכנה את עצמו "צביקה" כי שמו המלא מפורסם בכל העולם הממופה והוא לא רוצה למשוך אליו צרות. (שחר זה באמת מספיק, אבל גם את הצרות כמו להכניס לדלת את המפתח במקום כפתור ראנדומלי מאוסף הכפתוריו המאוכסנים בכיס שמלתו בשעה שהוא שיכור נחשבת גם היא לצרה מכובדת ומספקת בהחלט, כפי שיטרח לטעון באוזניו של שחר שוב ושוב בטענה שלא היה צריך לבוא איתו בכלל.) דמות משנית לגמרי עד ניצב: שם: פרידריך פודמור טנקטינקטולטור, דרקון בקר. (Fridrich Podmor Tanktiktolor) גיל: בוגר. מראה: כמו פר, רק ממש ממש גדול. רקע: נולד לדרקונית הבקר פאמיליה אוגוסטוריקה דריממלה ולדרקון הבקר אנטוניוס קורנליוס מנדרינו. היה תמיד הילד הכי גבוה בגן ומתוך כך הופיע לגאוות הוריו בתפקיד השמש במסיבות חנוכה. בבית הספר כבר היו לו כמה מורים גבוהים ממנו, אבל הם אף פעם לא ירקו עליו אש כי הוא היה תלמיד טוב וחרוץ. הוא במיוחד אהב מתמטיקה. בעיקר עם חרדל והרבה מלח. הוא אכל את כל המחברות של כל החברים שלו ותמיד לאף אחד לא היו שיעורי בית חוץ ממנו, כך שהוא היה תמיד הכי מצטיין במתמטיקה. יום אחד כשהוא התפלח מהפעולה בצופים כדי ללחך קצת גראס יחד עם כמה פרות אנאלפאבתיות (שזה ממש בושה שאנשים לא מבדילים בין הפרות המטומטמות האלה לדרקוני בקר אינטליגנטים כל כך, באמת!) צד אותו איזה קשיש, אכל אותו והכין מהעור שלו כל מיני פריטי לבוש רחמנא ליצלן. יהי זכרו ברוך. דם: דרקונים. ייתכן ופפ"ט יופיע בשלב מוקדם כל כך של הסיפור עד שהוא אפילו לא יופיע בו. במידה וחיבבתם אותו, אתם מוזמנים לשלח את רוחו לרדוף את שחר ו/או צביקה ^^” (“אבל הייתי עילוי במתמטיקה, עילוי שנגדע באיבו!!1”) ו.. ו.. אל תקח את זה אישית, אבל לפי מה שהסברת כאן.. משחקי תפקידים נראים לי יותר כיפים.. ;; חוץ מזה זה רעיון ממש מגניב וכל הכבוד ^_^

chi12

New member
גם לדעתי משחק תפקידים עדיף

אז מחכים לברכת "בהצלחה" של ליסטה?

remundo

New member
רק-רק עוד משהו קטן אחד קודם..

כשהם יפגשו את שחר הוא כבר יהיה בלי צביקה (אחרי שצביקה נטש אותו ביער האפל.) אז עד שהם יגיעו לצביקה אם בכלל ידעו עליו בעיקר ממה ששחר יספר להם או מהפלאשבקים (לא! רק לא פלאשבקים! *מצטמררת*) של שחר. ואם גם פפ"ט יצטרף אליהם כדי לרדוף את שחר או להכנס כדיבוק באחד מהבגדים של שחר שהיו פעם העור שלו, אז גם הוא יוכל לספר להם על צביקה או להיזכר לעצמו בצביקה (אם כי אין לו הרבה מה לזכור. "איזה זקן מכוער שרצח אותי. פוי.")

remundo

New member
אה, ועוד-

אפשר שהעורב יהיה עמוס ונרוקו היא זאת שהפכה אותו לעורב? ואז כדי להיפטר ממנו היא תרצה להחזיר אותו להיות אדם כי הוא יעשה לה קרע קרע חור בראש ^_^ ומצד שני עורבים אוכלים תולעים שזה לא כשר.. אז הוא יאכל זרעונים ויחרף נפשו כמו אסתר המלכה שאכלה זרעונים בארמון אחשוורוש! אה, ו.. אמרתי ששחר למד מצביקה קצת קסמים וקנג'וטסו, אז הוא כן יודע קצת אבל ממש קצת. נגיד, הוא יכול להילחם בקרב קסמים או חרבות ואולי אפילו לנצח מישהו שהוא בערך ברמה שלו.. נגיד, הדבר המקביל לחגורה סגולה בג'ודו רק בקסמים וקנג'וטסו. (וצביקה עצמו לא דאנ-משהו בקנג'וטסו, הוא רק חגורה שחורה-זותומרת-די חזק אבל רק קצת מעל הממוצע אם לא הממוצע עצמו.)

Digi Lista

New member
למה לחכות?...תתחילו מה וכמה שבא לכם.

אני לא זוכרת שהתנגדתי מתישהו לרעיונות כאלה(אבל אני כבר זקנה אז לכו תדעו
)ובטח שלא צריכים את האישור שלי,עצם העובדה שנכנסתי אתמול ונעצתי את ההודעה(לא הגבתי כי לא היה לי מספיק זמן על המחשב לקרוא הכול ולא חשבתי שזה נחמד להגיב רק על חלק)אומרת שאני לגמרי לא מתנגדת,להיפך,אני מאחלת שיהיה אחלה-כול עוד חברי הפורום יהנו ויהיו יצירתיים ככה הפורום רק ירוויח(אני באופן אישי אנסה להשתתף וגם אכניס למאמרים באיזשהו שלב...)
אורנית,אני מציעה לך דווקא לנסות למיטב זכרוני כבר עשית לא מעט דברים דומים כולל בפורום 'שכנים' בעבר אז מלבד לחץ של זמן שום תירוץ מצטנע לא מתקבל
באותה התלהבות אל תשכחו גם את חגיגות החמש שנים המתקרבות בצעדי ענק(לי אגב אין בעיה שנפרוס את החגיגות לכמה ימים כפי שאורנית הציעה,זאת החלטה שלכם ושל הנסיבות),כן ה1.7 כבר כמעט כאן והמלאכה מרובה

chi12

New member
צחקתי בענין בהצלחה

פשוט לדעתיכבר אפשר להתחיל, ותצתרפי למשחק שלנו, יהיה כיף!

Yuske

New member
O_O זה נעוץ??

וואי אני ממש מוחמא O_O.... תודה^^ אמממ...אני אוסיף פה מחר עוד איזה 2-3 דמויות שרציתי להוסיף וחשבתי עליהן (כבר קצת מאוחר ואין לי מוזה 100% כרגע^^") ואז נתחיל^^ אגב אכפת לכם אם זה יהיה שרשור חדש או להתחיל בשרשור הזה?

למעלה