סיפור פילי אנושי האם גם לכם נגע הסיפר הזה ב
A amitabc1 New member 11/7/14 #2 פיל הוא חיה רגישה בניגוד לביטוי 'עור של פיל' העור שלו מאוד רגיש. סיפור מרגש. מה שעצוב הוא שזו מלחמה קשה שאין לה סוף. ניר קלרון מפעיל רשת של אנשים באפריקה שתפקידם למנוע ציד של פילים. זו פשוט מלחמת גרילה ! לפעמים יש להם הצלחות ולפעמים הם מגיעים מאוחר מדי.
פיל הוא חיה רגישה בניגוד לביטוי 'עור של פיל' העור שלו מאוד רגיש. סיפור מרגש. מה שעצוב הוא שזו מלחמה קשה שאין לה סוף. ניר קלרון מפעיל רשת של אנשים באפריקה שתפקידם למנוע ציד של פילים. זו פשוט מלחמת גרילה ! לפעמים יש להם הצלחות ולפעמים הם מגיעים מאוחר מדי.
T tch111 New member 13/7/14 #11 סיפור מעניין לא ידעתי שום דבר על כך וכללית בו אגיד לך חד וחלק אם אהפוך לצמחוני אמות מרעב. לא שלצמחוניים אין מה לאכול אלא שאני לא מסוגל לאכול ירקות מבושלים/צלויים/מטוגנים, הירקות היחידים שאני מסוגל לאכול הם ירקות קונבנציונליים של סלט ירקות חי.
סיפור מעניין לא ידעתי שום דבר על כך וכללית בו אגיד לך חד וחלק אם אהפוך לצמחוני אמות מרעב. לא שלצמחוניים אין מה לאכול אלא שאני לא מסוגל לאכול ירקות מבושלים/צלויים/מטוגנים, הירקות היחידים שאני מסוגל לאכול הם ירקות קונבנציונליים של סלט ירקות חי.