סיפור פיקנטי,שלא קשור כולו...

Reshefgarcia

New member
סיפור פיקנטי,שלא קשור כולו...

לפוטבול... כחלק מ"עיסוקי" אני גם חובב רסלינג לא קטן... (כן,כן,אז תוציאו את הגיחוכים עכשיו)... בשבועות האחרונים החליטו ב WWE/F לעשות מעין חיפוש "כישרונות" משודר כדי למצוא את ה BABE החדשה... מסתבר,שאחת המתמודדות היא חברתו לחיים של JEFF GARCIA!!!! ושביום חמישי היא נעצרה בחשד שבעטה לבחורה אחרת בראש,במהלך קטטה בפאב... הנה לינק לאתר חדשות רסלינג מאוד מהימן(יש רבים שמתעסקים רק בשמועות ולא בעובדות) ולסיפור...מצורף גם לינק לתמונה של חברתו של ה SCRAMBLING QB הכי טוב בליגה (סתם כדי לעצבן את אוהדי ויק)

Kobi Guerrero

New member
רשף

תגיד, חשבת להצטרף לקהילת אוהדי ההיאבקות? יש לנו פורום בתפוז, והקהילה מאוד גדולה ונעימה. אתה מוזמן אלינו (פורום מספר 13). באמת תהיתי אם אני אוהד ההיאבקות היחיד בפורום פוטבול.

JakeTheSnake16

New member
והיא גם כלבה לא קטנה ודי מעצבנת

אתה לא היחיד פה שגם בעניין של רסלינג, ואני אפילו קצת פעיל גם בפורום היאבקות אבל הייתי שם עם כינוי אחר. בכל מקרה, אם אני זוכר מהקטעים שלא הרצתי קדימה (הן ממש מעפנות הבחורות האלה) כרמלה זה זאת שכל פעם שאומרים את השם שלה כל הקהל צועק בוז וכל הבנות האחרות שונאות אותה.

Reshefgarcia

New member
גם אם כן...

זאת לא תהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה שמישהו הצמיד לעצמו איזה בחורה יפה בשביל להפריך שמועות על הנטיה המינית שלו...

למעלה