סיפור פנטזיה בהמשכים-מיכל מתחילה...

Michallllllllll

New member
בואו ונכתוב סיפור פנטזיה, ילא? זה כ

יף להשלים... אני מתחילה:הוא הסתובב ביער הקסמים קצת מבולבל.. מסביבו היו הרבה פרחים בהרבה צבעים, הוא רק היה צריך לקטוף.. הפרחים הסגולים עם העלי כותרת המשונים ,כשקטפו מהם היו מרגישים בעלי עוצמה עם הרבה אנרגיות לחיים.. הפרחים הכתומים מילאו בתקווה.. הוא הביט מסביבו נרגש ומשתוקק והבחין בפרח צהוב יפייפה שמאחוריו עמדו עוד הרבה פרחים כמותו.. הוא המשיך ללכת מתלבט ותוהה איך פרח אחד עם צבע אחד יכול לעזור לו...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
כשהוא התקרב לפרח הצהוב הגדול...

הוא פתאום שמע קול מאחוריו. הוא הסתובב וראה יצור מאוד מוזר. היצור היה נמוך מאוד, בערך חצי מטר גובה, כולו מקומט והוא אחז בידו ספר תורה גדול, בסגנון ספרי התורה שנמצאים בבית כנסת. ספר התורה הסתיר את כמעט את כולו....

אבל מה שכן הציץ מעבר לספר

היו רגליו השעירות והמוצקות. היצור דבר אליו, אבל הוא לא הצליח להבין את שפתו. הוא תהה לאיזה גזע שייכת כזו שפה, אך מעבר לזה- לאיזה מין יצור שייכות כאלו רגליים?!

Michallllllllll

New member
תתעוררו!! וברצינות עכשיו:

הוא ממש לא הבין.. הוא המשיך לעבר הפרחים הכחולים המאירים וראה למה הם משמשים כל הקוטף מהם נעלמים לו חלומות זועה לעולמים! הוא התפתה לקטוף לו פרח אך מיד חשב גם על הימים ואיך הוא יוכל לעזור לו ביום ליהיות שמח, הוא המשיך לשושנות אדומות יפייפיות הריח וקרא שהן עוזרות לפחדים ממחלות,לא אין את הבעיה הזאת,חשב והמשיך לחפש לו מוקסם את הפרח עם העזרה שהכי תעזור לו בחיים..

magal101

New member
ופתאום הכל נהיה שחור.....

כנראה שהוא התעלף ועבר טרנסופרמציה אחרת לעולם אחר שונה. לעולם בלי פרחים, לעולם שכולו כאב וצער וסבל...

imdark

New member
כאשר שב מבטו לאחור

היצור נעלם ולמרבה הפלא לא נישאר ממנו שום זכר הוא ספר אחורה את צעדיו וחיפש בין פרחי הקסם המשונים אילו טביעות רגל אך לשוו לא נשאר אף זכר המחשבה הרשונה שאלתו בראשו היא שחלם בהקיץ וזה בטח היה קסם הפרחים אשר יצר אשליה זו "אבל הייתי יכול להישבע.. טוב נו נישאר לי עוד מרחק רב ללכת.."טילטל את ראשו בתקווה לא להיתקל בעוד אשליות משונות שכאלו והמשיך במסעו ביער הקסום אך מרגע זה ככל שהמשיך לצעוד רגליו נאשו כבדות יותר ובכל צעד הגיש כאילו שכל שריריו הולכים ומתחלשים צעד צעד לאט לאט ובכל פעם אשר עצר לבדוק את הפרחים סביבו כאילו נפלה אבן על גבו ועוד אחת ועוד אחת וכאשר ניסה להיתקרב כדי לבדוק מקרוב את עלי הוורד האפור שגדל על פיטריה ענקית הרגיש כל כך עייף ואפאפיו כל כך כבדים אד אשר היתמוטת ונרדם במקום..

imdark

New member
לא היכפת לכם שאני ימשיך את אצמי?

הרגיש כאילו שישן שנים ואיזה חפץ קשה נימצה מתחת לגבו גרם לו כאבי טופת כאשר הוא ניסה לקום להפתעתו כל השרירים שלו היו תפוסים אחרי כמה דקות של בילבול הוא ניסה לפתוח את העיניים ובקושי גדול הצליח הוא גילה את עצמו במקום חשוך ולא מוכר כאשר קיר של אבן מסוטט בצורה משונה הפריעה לו לראות את השמיים אחרי מספר ניסיונות נוספים הצליח לקפל את הגב שלו ולמתוח את שרירי הרגל לעמדה שאפשר לקרוא לה ישיבה גבו אדיין כעב ומעטים השרירים שהקשיבו לו אך הצליח להביט לצדדים וגילה את אצמו באיזו מערה משונה שלמרבה ההפתעה התיקרה שלה היתה מסוטט ועל הריצפה היו מונחות אבנים בצורה שהזכירה ריצוף כאשר סוף סוף היתאשת ניסה להיזכר מה הוביל אותו למקום המוזר הזה אבל כל מה שעבר לו בראש זה רק היער הקסום והוורד האפור המשונה ומעבר לזה ... כלום ואז זה פגע בו הוא אפילו לא זכר את שמו שלו "רגע, אני שומע צעדים" בקושי רב הצליח להקים את אצמו ולהביט לאחור אבל מולו לא הופיע אף אחד רק החושך האפרורי של המערה שנראה כאילו נמשך לנצח הוא נשם לרווחה וכאשר הסתכל על עצמו גילה שהוא לבוש בגדים משונים :חולצה קצרה ומכנסי ורדים שנראו כאלו הוורדים אצמם צמחו על עורו ובחרו להגן עליו מהקור כאשר אלף שאלות מהדהדות במוחו קול גבוהה וצווחני נשמע מאחורי גבו "סאאאאאאלום"

Michallllllllll

New member
אווףף. לא התכונתי שהסיפור ככה יתגלג

ל! לא נורא.. נמשיך: הוא התעורר וראה שאין שום מנהרה.. הוא חלם.. הוא הריח ריח עדין וראה מולו פרח בצבע ירוק תורכיז(?..) והוא הרגיש נינוח. פרח הרוגע והנינוחות, קרא. הוא חשב שזה יכול לעזור לו במבחנים.. אבל אז נזכר שהוא רוצה לעשות דיאטה.. וגם ככה הוא יותר מדי אדיש בקשר לזה ונראה לו שאשתו כבר קצת סולדת ממנו במיטה.. אז הוא המשיך ללכת. לחפש את הפרח עם הכלי שהכי יעזור לו..

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לאחר שהלך כמה עשרות מטרים

הוא פתאום נכנס לקרחת יער מוקפת בפרחים מדהימים. הוא הסתכל על המקום והחליט שמדובר בחלקת אלוהים. הוא התיישב על הרצפה, נשם מלוא ריאותיו וחייך לעצמו- הלוואי ודודה נניט היתה רואה אותי עכשיו....

Michallllllllll

New member
היא כל הזמן חושבת שאני חמוצת פנים ו

חושבת שלא יצא ממני כלום.. הוא התבונן והביט בפרחים שלפניו, והרגיש אושר מהול בתקווה ובבטחון.. מוזר, חשב לעצמו.. אני לא רואה למה הפרחים האלו משמשים... ולא יכל להפסיק לחייך..

Freaking Eyes

New member
הוא קלט טוב מאוד מה הוא מרגיש

כלום. הוא איתה רק בשביל להנות מהקסם הראשוני.ואז לנטוש, בלי שום...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
רצון להישאר, סתם עוד רגע חולף בחייו

ואולי הרגע החשוב מכל. רגע שהאיר את החיים שלו כמו שפרח מאיר מדבר, כמו שדבר קטן וצבעוני נותן כל כך הרבה כוח. הוא ידע שאת התמונה הזו הוא יזכור תמיד!!!

למעלה