סיפור פשוט

סיפור פשוט

היה זה יום שלישי קייצי , השעה היתה אחת בצהריים, השמש יקדה במרכז השמים הרחובות הלוהטים היו ריקים , פה ושם, נראה חתול משוטט נמלט מהחום, מחפש פינה מוצלת. העובדה כי היה זה יום שלישי , חשובה , כי זה היום שבו מגיע משלוח ההזמנות שהוזמנו על ידי החברים מספר ימים קודם לכן.מרחוק התמר לו ענן אבק שהלך והתקרב , בצד הדרך, תחת שמשיה ענקית, ישב שלמה, בכובעו המוכתם מזיעה,ומשמן מכונות. משהתקרב ענן האבק, ניתן היה לראות כי את הענן יצרה מכונית מסחרית ישנה וחבוטה, שלצידה היה כתוב בכתב יד ובצבע שחור, "פנוי להובלה". משהתקרבה המכונית לשמשיה שבצילה ישב שלמה, התרומם שלמה מכסאו בכבדות, וסימן לנהג לעצור. המכונית עצרה בחריקת בלמים, ונהגה הוציא את ראשו מהחלון, וקרא, "שלום שלמה," שלמה לא ענה לו, ובסימן הורה לנהג לפתתוח את דלת תא המטען. הנהג יצא מתא הנהג, תוך שהוא תופח בכובעו על מכנסיו כמנסה לנקות את האבק שהצטבר עליו,וניגש אל אחורי המכונית. משפתח את הדלת, ניתן היה להבחין כי ארגז המכונית היה מלא במצרכים רבים שהיו פזורים על הרצפה באנדרלמוסיה מוחלטת, "איפה היא" נבח אליו שלמה, מתבונן אל תוך הארגז, "היא פה" ענה לו הנהג. ולפתע מתוך אפלת הארגז, ניתן היה להבחין בדמות קטנה ומכווצת שישבה על הספסל בקצה ארגז המטען. הדמות התרוממה והתקרבה לפתח. היתה זו אישה קטנה שחורת שיער ויפיפיה, היא השפילה את מבטה, ואמרה "אני פה שלמה" משהבחין בה שלמה, ניתן היה לראות כי הוא נדהם ממראה עיניו, האיש המגודל, נראה לפתע כמו ילד קטן ומבויש, הוא הושיט את ידו, תומך באישה הקטנה ומסייע לה לצאת מארגז המכונית, ובקול צרוד, מלמל אליה "שלום חנה" חנה, יישרה את שמלתה, ועמדה לצידו, הבדלי הגובה היו בולטים , היא אישה קטנה ושברירית, ושלמה, גבר מגודל מטר תשעים ושבע קומתו, רחב כתפיים, וזרועותיו מסורגות בשרירים, כתוצאה מעבודה קשה במסגריתו. נראה שהנהג עומד ומביט בהם נפעם מהמחזה שלפניו. ואז נשמע קול מכיוון משרדי הדואר הסמוכים: "שלמה , הגיע המשלוח שחיכית לו." "הגיע , הגיע," צעק חזרה שלמה, ואז תפס בעדינות את זרועה של חנה, בידו הימנית, ואילו בידו השמאלית הרים את תיקה הכבד שהכיל את כל רכושה על פני האדמה. הוא הוביל אותה למשרד הדואר, פתח את הדלת וקרא:" חברים. תכירו את ארוסתי". המשך יבוא...

חתולון*

New member
בוזגלו..... שלא תעז לעשות את זה שוב

כשאתה מבטיח המשך.................. אל תיתן לנו לחכות שעות ההמשך חייב להיות ברצף!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה בוזי, מה עם ההמשך

סיפור פשוט (המשך)

"חברים תכירו את ארוסתי" אמר ומיד השתתק, משפיל מבטו לרצפה .חנה עמדה לצידו, מביטה בחבורת האנשים שישבו מסביב לשולחן עץ ישן עמוס בניירות, ובמאפרה גדושה בבדלי סגריות מעושנו. "שלום" אמרה בקולה השקט והשלו, "נעים מאד, אני חנה" כולם הביטו בזוג המשונה, ורק שומי חברו הטוב של שלמה העז לקום ממקומו, תוך שהוא שולח את ידו הימנית לעבר חנה, ואומר "נעים מאד, אני שומי" חנה לחצה את ידו והוא מיהר לקחת חזרה את ידו במהירות, כאילו הכישו נחש. שלמה , שקלט את המצב המביך, אמר, "טוב חברים, אני וחנה הולכים הביתה" הסתובב, פתח במהירות את הדלת ומשך את חנה בעדינות אל הרחוב המאובק והלוהט. בעודם צועדים בדממה לכיווון חדרו של שלמה, נפתחה לפתע דלת חנות המכולת, ואישה כבדת משקל, ראשה עטוף בצעיף פרחוני, כדרכן של הנשים ילידות כורדיסטאן, קראה לעברם, במבטא כורדי כבד, " שלמה יא אושרי, אולי תספר לדודה חביבה, מי היפיפיה שאיתך?" שלמה הרים את מבטו לכיוון האישה, ואמר. "דודה חביבה, תכירי את חנה,ארוסתי" "ארוסתך?" קראה האישה, תוך שהיא סופקת כפיה ומצקצקת בלשונה."ארוסתך?" קראה, .שלמה נבוך התקרב לדודתו, וחיבק אותה,"דודה אל תעשי לי בושות באמצע הרחוב". "אני לא עושה לך בושות, יא איבני, אני שמחה, אני נורא שמחה,"אמרה מחלונות הבתים נראו אנשים מציצים לרחוב לברר את פשר המהומה,והדודה קראה להם,"יא אנשים, תראו מי הגיעה, ארוסתו של שלמה בן אחי ז"ל?" לאט לאט, התחילו לצאת האנשים לרחוב, ניגשים בזהירות לשלמה, שעמד באמצע הרחוב, בידו האחת אוחז בתיקה הגדול של חנה, וידו השניה חופנת את ידה הקטנה של חנה, מנדנדים בראשם לעבר שלמה בוחנים את חנה במבטים נוקבים, וממלמלים מאין ברכות לשלמה . שלמה שמט את התיק לרצפה, והרים את שתי ידיו וקרא "חברים יקרים, תודה לכולם, אבל חנה עייפה מאד ואני מבקש מכם לתת לה לנוח , בערב אספר לכולם בדיוק במה דברים אמורים." האנשים שהקיפו את שלמה וחנה, ויצרו סביבם מעין טבעת אנושית, הנהנו בראשם, ולאט נפתחה המעגל,שלמה , הרים את התיק, חיבק בעדינות את כתפה של חנה וכיוון אותה במהירות אל חדרו.

חתולון*

New member
בוזגלו ידידי

בעצם, זה תפקידה של המנהלת, מקווה שתיקח ברוח טובה את המשך הסיפור אתה צריך לחבר לחלק הראשון.... אני מחכה מהבוקר להמשך, כמעט הלכתי לישון... אני שב ואומר, הכתיבה שלך יפה מאד... יש המשך? או שאני אבוא בבוקר לראות?? בהצלחה ולילה טוב

אני כותב מהראש, לא מתוך דף כתוב

לכן ההמשך קצת תקוע, אבל אתה יכול ללכת לישון, לא נראה לי שאני אמשיך לכתוב הערב, אני לא ממש במוזה הנכונה...

חתולון*

New member
תודה בוזגלו, אני אקרא בשמחה את....

ההמשך.... מחר אני אדבר איתך, איך להכין את הסיפור בטיוטא ולכתוב אותו בחופשיות, בזמנך הפנוי, וכשהמוזה שוררת, ואז הקוראים הנאמנים שלך, יקראו אותו ברצף לילה טוב בוזי מהחתול

טאKילה

New member
בוזגלו..../images/Emo9.gif

השארת אותנו עם סיפור ללא סוף,נו תזרים המשך.. שני הפרקים כתובים נהדר..תן עוד להשלים את הפאזל. מה קרה עם חנה ושלמה?? יש חתונה נו תן עוד מידע.. מחכה..למוזה שלך.

קודם כל בוקר טוב..

ועכשיו לאחר שברכתי אותכם, אני חייב התנצלות קטנה, כנראה שהיום לא אמשיך בסיפור, מכמה סיבות: א. היום אני עסוק לאללה, לא חושב שיהיה לי הרבה זמן לשבת מול המסךולכתוב סתם (התחייבויות). ב. כדי להמשיך בסיפור, אני חייב לשבת על בקבוק טאקילה (כן, זה עם התולעת בפנים). התולעת נותנת לי את המוזה. מה שכן, אני מתחייב להמשיך בסיפור, כי הסוף הוא מהמם ומפתיע, עם המון התפתחויות בלתי צפויות, כדאי לחכות. ועוד הערה קטנה, כל הסיפור הוא בדוי, ואין לאף דמות קשר למציאות. והערה קטנה לחתולון. ברור לי לחלוטין שאתה לא מעתיק את סיפוריך, אני מכיר את כל הספורים של צבי לידסקי שפורסמו ב"לאישה" ואין שום קשר בינהם לבין סיפוריך.

למעלה