סיפור קטן לעודד את המיואשות

קרן210

New member
סיפור קטן לעודד את המיואשות

עליתי 25 ק"ג בהריון שחשבתי שלא ירדו כי המשכתי לאכול אותו הדבר... אבל 5 חודשים אחרי ירדתי 27 ק"ג עם 3 ארוחות ביום שוקולדים וממתקים לרוב... איך? הנקה מלאה, חוסר שינה בגלל התינוק שכל הזמן קם לינוק, הקפצת הילד על הידים כל היום כי יוצאות לו שינים והוא לא רגוע (11 ק"ג על הידים כל היום) ופעילות מתמדת כל היום עם התינוק בקיצור התינוק שלי הפך למאמן הכושר הפרטי שלי וכמו שהוא השמין אותי הוא מרזה אותי בחזרה ואף יותר... אז בנות להתעודד, עם כל קושי בחיים יש תוצאה טובה בסוף עם תמורה... בהצלחה לכולן

אורלי14

New member
ערב טוב. העניין הוא שיש כאלו והרבה

שלחץ גורם להן להשמנה. וחוסר שינה - להתמלאות והנקה - לעלייה במשקל... אשרייך שאצלך זה כמו שאצלך, והלוואי ואצל כולנו כך...

שמחה בשבילך... לצערנו אורלי צודקת!

אני גם מניקה הנקה מלאה, 4 חודשים אחרי, ארוחות מסודרות ובריאות בלי שטויות... ו...כלום נדה גורנישט. .. אכן הלוואי שלכולם זה היה כך, תודה על נסיון העידוד.

קרן210

New member
רגע רגע...

אם אתן אוכלות אותו הדבר, מניקות, יותר פעילות ולא ישנות איך אתן לא מרזות? רק הנקה זה שריפת קלוריות של 500 ליום שלא לדבר על קיצוץ בשעות שינה והרמת ילד על הידים כל היום... יכול להיות שתראו תוצאות קצת מאוחר יותר, אבל חייבים לראות משהו, לא?

זהו, שזה לא ככה אצל כולן

אני למשל מניקה כבר ילד שלישי - ובזמן ההנקה אני רק משמינה. בעיקר בגלל שאני רעבה יותר. אני יכולה לאכול כמויות - ועדיין להיות מסוגלת לאכול (מה שלא היה לי מעולם עד שילדתי לראשונה). אני גם לא בטוחה שאני פעילה יותר. אם בעבר יכולתי לצאת להליכה/ריצה או אפילו סתם לשוטט בקניון - היום זה יותר מסובך. כי מישהו צריך להשאר עם הילדים. אצלי לא היו קיצוץ משמעותי בשעות שינה (הם מתעוררים, יונקים וממשיכים לישון) וגם לא הרמתי על נידיים כל היום (הם לא דורשים את זה. כולם די רגועים, ברוך השם). וביקיצות בלילה - לאחר שאני מניקה - אני מרגישה צמא גדול ורעב ואז במקרה הטוב אני קמה לשתות מים ובמקרה הגרוע : ארני קמה לשתות מיץ או ולאכול משהו. אז איך אפשר להרזות ככה?|!

חן123

New member
אבל זה לא מה ששאלה קרן

השאלה של קרן מתיחסת למצב בו לא משנים את האכילה, אבל שורפים כתוצאה מהנקה.

היא שאלה איך יש שלא מרזים בהנקה

התשובה שלי אליה היא שאמנם הנקה שורפת קלוריות - אבל אצל חלקנו מגבירה את הרעב. ולכן ההנקה רק גורמת בעקיפין להשמנה. ברור שאם דפוסי האכילה לא ישתנו, ממה שהיו לפני ההריון, ההרזיה בעקבות הנקה היא הכרחית (מלבד בעיות חריגות של בלוטת תריס איטית, סוכר וכדומה)

g yafit

New member
דרך אגב,

חוסר שינה דווקא מפריע לדיאטה. ידוע ששינה מספקת זה תנאי לדיאטה מצליחה.

למעלה