סיפור קטן לשבת - אני מאוד גאה

סיפור קטן לשבת - אני מאוד גאה ../images/Emo68.gif

היא אוטיסטית והיא שלי והיא הכי טובה בכל מה שקשור במלאכת יד ובמטבח. אז במלאכת יד היא כנראה ירשה אותי ובגדול. לפני חודשיים ישבתי איתה ולימדתי אותה לסרוג במסרגה אחת (בינתיים כל מה שנקלט אצלה זה עיני שרשרת וחצאי עמודים). לפני חודש מתנה מאוחרת מאוד ליום ההולדת שלה, קניתי לה ערכת סריגה מושלמת שמכילה נולים בגדלים שונים, מסרגה מיוחדת לנולים, מחט פלסטיק והיה בפנים אפילו הוראות וקצת חומרים להכנת אפרוח. אפרוח לא יצא לנו למרות שנורא השתדלנו. מה שכן ופה השוויץ הגדול היא למדה לסרוג בנול. היא מכינה לעצמה צעיפים - כבר עובדת עכשיו על צעיף מס' 3. בוחרת לבד את הצבעים ויושבת ומכינה בבית הספר שלה (איזה יופי שהם נותנים לה להתעסק בזה ולא מפריעים לה). אתמול בערב הגיעה אלי עם הצעיף הראשון - אמא אני לא זוכרת איך סוגרים שורה אחרונה, ישבתי הראיתי, עשתה והלכה עם זה היום לבית הספר. קניתי לה שבוע שעבר צמר חדש סוף סוף שלה (שלא תצטרך כל הזמן לחכות אצלי לשאריות) היא מבסוטית. אני עוד יותר. הנה מכורה חדשה. כל כך מכורה שהיא סורגת בכל מקום, בהסעות, בבית הספר, מול הטלויזיה, במיטה כשאני והיא צופות, אפילו בשכיבה היא עושה את זה. אני כל כך גאה בה.

אמאלה71

New member
../images/Emo229.gif

ממש מרגש . כל הכבוד לשתיכן . בהחלט ריגשת אותי עם הסיפור הזה . מאחלת בהצלחה ותהנו מהעשייה .

orlybar7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo229.gif - תמיד ידעתי שאת השיעורים

הנכונים לחיים נותנים בבית ולא בבית הספר. המשיכי להשקיע בכיוון היצירתי. גם אני ב"ה רוצה "להוריש" לילדיי את האהבה לסריגה, לעבודות יד. הסיפור שלך מרגש מאוד ומרחיב את הלב.

ריגשת אותי ../images/Emo24.gif זו התמכרות הכי כייפית,

שאני מכירה! שתמשיך להנות.
כל הכבוד!

אמא של דפנה סיפורך עורר בי רגשות רבים

כמה ילדים יכולים מתחת למעטה החיצוני להיות אנשים בעלי יכולת , ואני חושבת שאת ובתך מהוות דוגמא למה שאפשר להגיד מוכשרות , עם רצון ללמוד ישר כח לילדה החרוצה ולאם שמלמדת אותה . המשיכו ליצור דברים ונשמח לראות בעתיד.

pko

New member
מרגש מאוד, המשיכו להצליח ולהנות../images/Emo24.gif

שמחה בשבילך ובשביל הבת

שיש מה שיעסיק אותה ויתן לה סיפוק . טוב עשית שקנית לה ערכה משלה, דבר שנותן לה ביטחון ועצמאות. איפה מצאת כזו ערכה לסריגה? אני עובדת עם גיל 7 ואשמח לדעת

תודה לכולכן. יש ערכות בהובי לובי.

אני קניתי ערכה של 20 שקל. יש גם ערכות ב-15 ש"ח (מכילות דברים אחרים).

איזה סיפור מרגש!

נהדר שמצאת איך לנתב את הכשרון שלה ולהעניק לה יכולת לעסוק במשהו שהיא אוהבת ושהסיפוק בו מיידי. אולי תעלי תמונות שנהנה כולנו? שבת שלום!

miklush1

New member
אין ספק שמי שמשפקיע = משפיע ואת כאם

לילדה אוטיסטית בחר להשקיע בה, לאהוב אותה ככל ילדה רגילה ולהוציא מתוך האין את היש ולהרימו מעלה מעלה ובכך הבאת את בתך המיוחהמיוחדת להישגים שכאלה ואת עצמך לשיאים גבוהים עוד יותר. כל הכבוד! את ראויה להיות דוגמא לאמהות אחרות לילדים רגילים ולכאלה שלא.

כמה מרגש לשמוע לפחות דבר אחד טוב ששמעתי

היום שתהיה לה המשך יצירה מהנה ולך הגאווה.

tsiporganeden

New member
אמא של דפנה, ריגשת אותי מאוד, מחזיקה אצבעות

מי ייתן וההתקדמות הזו תביא אחריה עוד התקדמויות, אמן ואמן.

דולי12

New member
מרגש ביותר. כיף שבתך מצאה לה עסוק כיפי

וממשיכה את דרכך. אני מתארת לעצמי שאת מורה טובה.

למעלה