סיפור קטן!

סיפור קטן!

היום התחלתי את הטיפול הפסיכולוגי שלי, עקב התקף הפירכוסים שהיה לי לפני שבועיים. החלטתי ללכת לטיפול הזה כדי להתמודד טוב יותר עם ההתקפים מבחינה נפשית, מה אתם אומרים על רעיון זה? כבר קראתי את תגובות החברים, אבל אני מרגישה שאני רוצה לקרוא עוד תגובות שלכם, כי תגובתיכם מחזקות אותי, ונותנות לי את הכח להמשיך הלאה בהתמודדות הלא פשוטה שאני ניצבת בפניה בימים אלה, מחכה לתגובתיכם/ן, ליאת.

ציפי 44

New member
../images/Emo25.gifסיפור קטן

שלום ליאת ולכולם ראשית כל מה שלומכם :) ושנית אני בעד המפגש עם אנשי הפורום זה יכול לתרום על הקשר ליאת אני בהחלט מבינה את ההרגשה שלך בקשר למצב הנפשי שלך אבל אף טיפול של פסיכולוג לא יעזור לך אם את לא תעזרי לעצמך אף רופא לא יכול לרפא חולה עם הוא לא משתף פעולה נכון יקרתי חשבי על טוב ואז יהיה טוב. כל טוב לך מציפי

לציפי שלום!

אני מרגישה קצת יותר טוב בעקבות היום, ותודה על תגובתך בקשר לסיפור שלי, את צודקת בהחלט, אבל בכל-זאת החלטתי ללכת לפסיכולוגית, כדי שביחד נצליח בכוחות משותפים לפתור את הבעיה. מחשבות חיוביות בהחלט תורמות, ואני מנסה להיות אופטימית כל הזמן, אם כי יש פה ושם רגעי שבירה, ותודה על הנשיקה. אני מזמינה אותך להצטרף לדף הקשר, וכמובן לבוא לפגישה, ליאת.

לפי דעתי

זה ניפלא שאת עוזרת לעצמך כל הכבוד לך שרק תצליחי בזה ושהטיפול יעזור אמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p_nurit

New member
אני חושבת שהטיפול יכול לסייע

אך זה מאוד תלוי ברמת הכימיה ביניך לבין הפסיכולוג. רק תדעי שאת תמיד יכולה לשתף אותנו ואני מחזיקה לך אצבעות אוהבת, נורית

לנורית!

זה נכון מה שאת כותבת, וברור שאני אשתף את חברי הפורום שלי, ושלך, תודה על התמיכה המרגשת, ליאת.

היי

תרגישי טוב

@יעל@

New member
הינה ../images/Emo26.gif

ניסיון שני... מקווה שתצליחו לפתוח את זה....

@יעל@

New member
אוף לא הצלחתי......................

אני אנסה לשלוח לך את זה באימייל....

@יעל@

New member
טוב...

לכו לקישור הראשון... הניסיון הראשון שלי לשים את הקיעשור... לכו ל FRANSHEEP GREATING ולכו לעמ´ 5 ותלחצו על סרטון ששמו DONT WORRRY BE HAPPY

@יעל@

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני מנסה לעשות קישור לאתר.... מקווה שיעבוד

למעלה