סיפור קטנטן

peace and love

New member
סיפור קטנטן

היה לי חבר לפני כמה חודשים. נפרדנו בצורה יפה אבל אחרי שנפרדנו הוא עשה דברים מגעילים. למשל הוא לכלך עליי המון עם אנשים שמכירים אותי ועם חברים שלו וכו´... אני בחרתי להתעלם. אם הוא רוצה להתנהג כמו ילד קטן אז שיהנה אבל אני לא חושבת שאני צריכה לשתף פעולה. בכל אופן לא אהבתי אותו אז לא היה קשה הקטע של הפרידה. עכשיו אחרי משהו כמו שבעה חודשים חבר שלו הכיר חברה שלי וכל החבורה שכוללת את החבר שלי לשעבר התחילה להתסתובב איתנו. אני לא מרוצה מהקטע של ההסתובבות איתנו כי אני לא אוהבת כל כך את האנשים האלה בפרט את החבר שלי לשעבר שעושה לי פרצופים כל הזמן ואומר לחברות שלי דברים מגעילים עליי. בקיצור הוא ממשיך להתנהג מגעיל. הקטע האבסורדי הוא שלחברות שלי לא ממש אכפת מזה שאני סובלת מהאיחוד החברתי הזה. לא ממש אכפת להם אם אני לא אסתובב איתם בגללם. אפילו אחת מהחברות שלי התחילה קטע עם החבר שלי לשעבר. זה לא ממש אכפת לי שהיא איתו כי לא אכפת לי ממנו. אבל אכפת לי ממנה והיא לא לומדץ מהנסיון שלי איתו. ובכל מקרה זה לא יפה מצדה.. מה אני אמורה לעשות, להבין שאלה בעצם לא חברות ואם הן מעדיפות את החבורת בנים הזאת על פני הנוכחות שלי אז פשוט להיות מבואסת קצת ולהמשיך הלאה או שאני פשוט מבינה דברים לא נכון? אני נורא אשמח לשמוע את דעתכם peace

שירלי=

New member
תראי..... ../images/Emo4.gif

קודם כל את צריכה לחשוב מי יותר חשוב לך! ולפי הבנתי חבר שלך לשעבר בכלל לא מעניין אותך! אם את חברה טובה שלהם אז זה קצת בעטיה והייתי מציאה לך ללכת לשבת איתם ולהסביר להם בתנאי שהם חברות טובות שלך ויבינו אותך שקשה לך להיות בנוכחות החבר שלך לשעבר ואולי זה יעזור! הכי טוב זה לשבת ולדבר בצורה הכי בוגרת! בכל מקרה אני מאחלת לך שתמצאי את החבר הנכון ואז אולי לא תצטרכי להסתובב עם חבר שלך לשעבר הרבה! מקווה שעזרתי! שירלי

wildflower**

New member
עצה קטנה ../images/Emo9.gif

לפי דעתי יש שני צדדים לעניין הזה... קודם כל...הן בתור החברות שלך צריכות להבין אותך.... הן צריכות להבין שלא נעים לך להסתובב עם החבר לשעבר שלך.. אבל גם את בתור חברה שלהן.. צריכה להבין שלא כל העולם סובב סביבך.{בלי לפגוע כמובן..} ואת צריכ הלהתחשב גם בהן..... את לא יכולה למנוע מהן לא להסתובב עם החברים שלהם בגללך.... ובקשר לחברה שלך שיש לה משהו עם האקס שלך.... אני חושבת שא ת צריכה לשבת אתה ולהסביר לה שהוא לא טוב בשבילה... מקווה שעזרתי בר

peace and love

New member
אני בכלל לא חושבת שכל העולם

סובב סביבי, אבל הם חברות שלי... חוץ מזה לא אמרתי שאני מציבה אולטימטום או אומרת להם לא להסתובב איתם כי זה עניינם בלבד. רק אמרתי שאולי עדיף שאני פשוט לא יסתובב איתם בעצמי ושהחברות שלי יעשו מה שבא להם

למעלה