סיפור "קלאסי" #1

סיפור "קלאסי" #1

ידידה שלי סיפרה לי על ידידה שלה שפעם פגשה איזה בחור. הם דיברו ובסוף הוא הזמין אותה לדייט. הוא אמר לה שהוא יאסופ אותה ב8 בערב והיא הסכימה. למחורת הי חזרה מהעבודה מאוחר-ב 6 וחצי. הי התחילה להתכונן התקלחה והתלבשה והכל, ולא שמה-לב איך שהזמן עבר! ב 7 וחצי הי שמה-לב שהיא שהשער שלה בחיים לא יספיק להתייבש עד שהוא יבוא (משום-מה לא היה לה פן) אז בא לה רעיון. הי פתחה את דלת המיקרוגל הכניסה סכין למנעול של הדלת כדי לחוק נעילה. הי הפעילה את המיקרוגל. ב 8 בא הבחור לאסוף אותה, הוא ראה שהיא לא עונה והחליט לתפס לדירתה דרך יציאת החרום. כשהוא נכנס לדירתה הוא מצא אותה מתה. ובמשטרה קבעו כי סיבת המוות הי "מוח מבושל"! נחמד?

Idan91

New member
נחמד? זה ממש דוחההה!!

וחוצמזה.. מה רע בשיער רטוב? שתעשה צמה או שתיים או משהו.. אם היא רוצה פזור.. שתשים נטורל פורמולה.. בררר!!

אתם בעלי כיבה ממש חלשה!!!!!!!!!!!!!

יש לי איזה חבר אז ראינו פעם תמונה של: יש כזה שער חשמלי שנסגר אוטומתית ואיזה איש שלא ידע את זה, או משהו. אז ההשער נסגר לו על הראש ומעך לו אותו, אז רואים כזאת תמונה של ראש מעוך פתוח למעלה וכל המוח נוזל משם!! אז החבר שלי הזה רצה להקיא (לדעתי מה שהוא הקיא נראה כמו המוח של הבן-אדם ההוא! אמממ...). אבל אפילו הוא לא חשב שהסיפור הזה דוחה, אלה נחמד! בתח יש לכם כיבות ממש ממש ממש חלשות!

אם כבר מדברים על תמונות גור

אז יש את האתר הזה: http://www.rotten.com כמו שחבר שלי אומר "לא לבעלי לב חלש ונשים בהריון" חח לא ממש קשור לפורום, אבל עדיין מגעיל.

נווו באמת! אני מכיר 20 ומשהו כאלה

רוטן show no mersy הפרוייקט של גרי dead bodys אברים השבטים (ניתוחים של כל מני שבטים, (ללא הרדמה)) ועוד מלא אחרים....

מה? נסגר? אבל הם כתבו שהם רק

בשיפוצים ולא סוגרים!!!!! איייייייייששששששש חבל

LINKIN PARK!!!

New member
אאההההההההה!!!!!

מה זא האתר הזה?!?!!??!?! אני אדווח לרשויות!!!!! צריך לסגור אותו תיכך ומייד! אני לא אשן בלילה... בעצם, אני לא אשן בכל הלילות!!!

Idan91

New member
מצטערת, אבל אני לא מצליחה להתאפק..

אומרים "אני אישן" ולא "אני אשן".

למעלה