סיפור קצרצר...

motib4

New member
סיפור קצרצר... ../images/Emo13.gif

ישבתי בשעה 18:37 לראות את הסדרה שמתחילה בפוקס קידס, שמשודרת לפני ´המורדים´ ב-18:40: "אצל סטיבנס". בשלוש הדקות שנותרו עד לתחילת הסדרה, ראיתי משהו מאוד מעניין...
שתי חזירונים מצויירים, רוצים למכור מכונית ללא הצלחה. המכונית ישנה, עם חור במכסה המנוע, ואין שום סיבה שמישהו ירצה לקנות אותה.
החזירון אומר לאשתו שהוא כבר מתייאש ואולי לא היה צריך בכלל לנסות למכור אותה. אשתו עונה לו: "מה קרה לחזירון שלי? שתמיד חיפש את הטוב בכל דבר?..." וכו´ וכו´... החזירון ואשתו נכנסו לתוך המכונית בתקווה למצוא משהו חיובי במכונית הזו. החזירונת הדליקה את הרדיו ואמרה לחזירון: "אתה יודע, כבר הרבה זמן שלא היה לנו רגע כזה...
", משם דברים התגלגלו ושתי החזירונים התנשקו.
בעודם מתנשקים, מופיע משהו על השמשה הקדמית, איזשהו פרצוף מסויים מופיע בגווני כחול...
החזירונת שואלת את בעלה: "אתה רואה את מה שאני רואה?", החזירונים נדהמים לראות שזהו בוב סאגט
(דני טאנר, ´צער גידול בנות´), על אף שהוא אינו מדבר, וכנראה רק תמונה מקרית, הופכת המכונית להיות מציאה ענקית, היא מוצבת בתוך חדר עם חלון זכוכית, ואנשים רבים בהם ומסתכלים על הפאר... המכונית הופכת למציאה ואין איש אחד שלא רוצה לקנות אותה... ואני שואל את עצמי- מה לעזאזל בוב סאגט עושה שם

ואני שואלת את עצמי.......

למה אתה קוטל? זה היה מצחיק, מוזר ומענין! טוב, בכל אופן רציתי להגיד שיש אתר חדש חמוד ומעניין לתאומות אולסן הנה הקישור: אולסן LOVE

Nomero Uno

New member
אתר נחמד

בין הטובים בארץ! ( לא שיש הרבה תחרות) אבל שימי לב לדבר אחד אסור לך לשים את החתימה שלך על תמונות שלא שייכות לך במיוחד על תמונות של חברות לדוגמת Corbis לאחרונה עורכי הדין של החברה מחפשים בנרות כל הפרה של זכויות יוצרים על התמונות שלהם אז רק רציתי להזהיר אותך

למעלה