סיפור קצרצר
היה לי היום חשק לכתוב סיפור, היה לי רעיון והתחלה ורעיון לסיום, אבל היו לי קצת בעיות לפתח את האמצע, אם תוכלו לעזור לי אשאיל לכם את נשמתי ל24 שעות.
מלאך שנפל אוקיי, אני רוצה לדעת דבר אחד - "מי האידיוט שזרק קליפת בננה באמצע גן עדן?!" הייתי מבין אם הייתה שם קליפת תפוח, אבל קליפת בננה, אף אחד לא ראה סרטים מצוירים, הם לא יודעים שמישהו יכול להחליק על זה? שמי שראל, הייתי מלאך זוטר, מהסוג שמביאים לאלוהים את הקפה שלה, למעשה זה בדיוק מה שעשיתי כשנפלתי. אני בן לזוג מלאכים, למרות האמונה הרווחת למלאכים יש את ה"כלים" להביא מלאך לעולם. התחלתי לעבוד במשרד הגדול בא' באייר, הבן של חבר של אח של אבא שלי הוא בעל מילה במשרד אז הוא סידר לי עבודה, בתור מלאך מתחיל עשיתי עבודות סינז'ור כמו להביא לגבריאל סנדוויץ' מהשק"ם ולאלוהים קפה. כמו שאמרתי, בעודי רץ עם כוס קפה פושר ביד אחת החלקתי על בננה ונפלתי. כשמלאכים נופלים, זה לא כמו בני אדם שפשוט יכולים לקום, לנקות את האבק ולהמשיך ללכת, מקסימום לנקות את הקפה מהרציפה, כשמלאכים נופלים, הם מגיעים לכדור הארץ ולא יכולים לחזור. זאת חתיכת נפילה ארוכה מגן עדן לכדור הארץ, וזאת נפילה כואבת. במשך כמה ימים הסתובבתי, לא הבנתי מה קורה. מעניין מה כולם חשבו, לא כל יום רואים איש יחף עם שיער בלונדיני, גלימה לבנה מלוכלכת מסתובב ללא מעש ברחובות. עד שקיבלתי חבילה, זה הדבר הכי מוזר שקרה לי בחיי, מכיוון שלא הייתה לי תיבת דואר, כתובת או בכלל שם, אבל יום אחד רץ אליי איש FedEx עם חבילה ביד וצעק את שמי המלאכי, שנשמע כמו ערבוב מוזר למדי בין יללת זאב, נהמת מנוע ושריקת הרוח, הוא נתן לי את החבילה. בתוכה היו מכתב, חבילת שטרות ואקדח עם כדור אחד. נכנסתי לחנות הGAP הקרובה וקניתי חולצת טי שירט לבנה, מכנסי ג'ינס ואולסטאר שחורות. במכתב היה כתוב שאלו הם הבגדים הנורמאלים ביותר שלובשים בכדור הארץ ושכדי ללבוש אותם כדי לא למשוך יותר מדי תשומת לב, כאילו שאפשר למשוך יותר תשומת לב כשלובשים גלימה לבנה עשויה מאור אמיתי. אחרי שבוע של אכילה במסעדות ושינה על ספסלים, החלטתי שכדאי למצוא עבודה ודירה, דבר שנראה פשוט למראית עין, אבל סיוט כשלמעשה, לבסוף מצאתי עבודה כנער שליחויות בפיצה האט ודירת חדר וחצי בדרום העיר. מהעבודה פוטרתי אחרי שבוע, משהו בנוגע לפיצה קרה שהגיע לא שלמה, וכשאין עבודה גם אין כסף לשכר דירה, נזרקתי מהדירה וחזרתי לחיות ברחוב. חיפשתי עבודה במשך שבוע וחייתי ממעט הכסף ששמרתי לעת מצוקה, שלא היה מספיק לשכר הדירה אבל לארוחה ביום הוא כן הספיק, למשך שבוע. ואז ביום שבת של אותו השבוע, שלושה חודשים אחרי שנפלתי, הבנתי למה באקדח היה רק כדור אחד, לא צריך יותר מזה כדי לירות לעצמך בראש.
היה לי היום חשק לכתוב סיפור, היה לי רעיון והתחלה ורעיון לסיום, אבל היו לי קצת בעיות לפתח את האמצע, אם תוכלו לעזור לי אשאיל לכם את נשמתי ל24 שעות.
![](https://timg.co.il/f/Emo51.gif)