סיפור קצר - איך נדלקתי עליה

סיפור קצר - איך נדלקתי עליה

לרגע לקחתי צעד לאחור מאז שכתבתי לכן עלי ועל והספר שכבר יש לו נקודות טובות שצריך לשכתב ,עמוד שדרה אמרו לי קוראים לזה... עברו עלי כמה ימים שהעיקר שהם מאחוריי ועוד יש שאריות בקטנה... ואני לרגע חשבתי שאולי עבר לי ואני לא רוצה להיות שם יותר ,גם עם כתיבת הספר שוב עשיתי הפסקה, אבל כנראה המשיכה לנשים היא דבר שלא יעבור לי במהרה וטוב שכך ?? מזמן לא בהיתי באישה כמו שבהיתי בזו שפגשתי היום... ראיתי אותה כבר כמה פעמים בעבר אך חלפנו אחת על פני השניה כזרות לחלוטין , היא לא מכירה אותי ואני מודה שאז כשהסתכלתי עליה מהצד בכלל התעצבנתי על מה שבעיני היה נראה כחוצפה, חוסר כבוד ושוב אני אומרת עד הרגע הזה היינו אוויר אחת לשניה, היא לא ידעה שאני קיימת אבל אני כן הבנתי מהתחלה מי היא כי היא מקושרת אלינו דרך חבר ... אבל היום משהו קרה בלב , בראש בעיניים, פשוט נדהמתי מהאדם הכריזמטי, מהיכולת ניהול , היא הגיעה עם שיער פזור בלונדיני ספק טבעי ספק שחורדינית ואל תעלבנה הבלונדיניות אבל דווקא הבלונד לא עושה לי את זה בכלל, והיא חולפת על פני הלוך ושוב ופתאום אספה את שיערה בקליפס קטן שהצמידה למעילה קצר השרוולים ואור פניה קרנו בפאב החשוך, נזם קטנטן ניצנץ על אפה, הלכה חזרה ואני עומדת כמו עציץ חסרת מעש, עצרתי אותה לרגע שאלתי אם אוכל לעזור במשהו כי אני עומדת כמו עציץ, היא התלהבה ומיהרה להציג עצמה ונתנה לי משימה פשוטה, שוב חלפה על פני הלוך ושוב והפעם לא הורדתי את העיניים מחולצה המעניינת שבין השרוולים זרועותיה חשופות ומה שתפס את עיני זה קעקוע מיוחד שאיתר לה את הזרוע, ואני בוהה ותוהה איך לא קר לה אני כבר נהייתי ארטיק, וככה כל הערב הלוך ושוב ואני מחפשת ומנסה לעקוב ובכל הזדמנות בוהה ומתחילה להפליג בפנטזיות, חייבת להגיד לה משהו זה יושב לי בלב ,בין לבין זכרה את שמי ואף העבירה בי ליטוף מחמיא על ביצוע המשימה ואני מרגישה כל כך קרובה לזרוק לה מילה, יצא שנכנסנו לשיחה עם עוד אנשים מסביב אך כשהגיע הזמן ללכת היא זו שדווקא באה לחבק אותי ואז לחשתי לה באוזן שכל הערב לא הורדתי ממנה את העיניים , עשה רושם שזה הלהיב אותה אבל אם ייצא מזה משהו אדע רק בפעם הבאה כשייצא לנו להפגש ונראה לי שמפגש יהיה בזמן הקרוב מי יודע אולי יתמזל מזלי ולפחות אגשים חלק קטן מהפנטזיות שלי ...

למעלה