סיפור קצר על א-מיניות

p019

New member
סיפור קצר על א-מיניות

אם הייתם רוצים לחתוב סיפור קצר שהנושא שלו הוא א-מיניות. על מה או איך הייתם מציגים את הנושא?

יש לי סיפור

על איך שחברה שלי היא שדכנית אובססיבית והיא מנסה מדי פעם לדחוף לי דייטים אפילו שאני מסבירה לה שאני לא רוצה. לפני חודש היא אמרה לי שהיא נתנה את הטלפון שלי למישהו בלי לשאול אותי. אז אמרתי לה שאם הוא לא א - מיני או מוכן לקבל את זה שאני כן אז אין על מה לדבר. אני כבר שלוש שנים מסבירה לה שאני א מינית. אז כשהוא התקשר אמרתי לו שאני א מינית. ומסתבר שכשהוא אמר לה את זה ושאל אותה למה היא שידכה בינינו אז היא אמרה לו "טוב, אולי באותו רגע היא הרגישה א מינית".

p019

New member
סיפור טוב

ולצערי את לא היחידה שסובלת מזה. אולי אפשר לבנות מיזה משהו. אני חייבת להודות שהסוף הצחיק אותי, אבל נראה לי שזה יעבוד בעיקר על א-מיניים. סביר להניח שאנשים מיניים לא ימצאו את זה מצחיק. אולי כן, אם זה יהיה כתוב מספיק טוב.

avi1283

New member
יש כמה אפשרויות

אם את מתכוונת על ממש להמציא סיפור, אז אפשר לעשות את זה קלאסי, שהדמות הראשית היא א-מינית ולהציג אותה באור חיובי ולהראות שהיא בן אדם רגיל רק שאנשים מציקים לה שלא בצדק בעניין הזה ולגרום לקוראים (גם המיניים) להזדהות עם הדמות. או אפשר לעשות את זה מדע בדיוני, שבעתיד כולם או הרוב הם א-מיניים ולהציג את הדברים החיוביים שבעניין מה שיגרום לאנשים מיניים לחשוב על העניין קצת יותר לעומק.

p019

New member
המצאת סיפור זה הרעיון הכללי

חשבתי לנסות לחתוב מנקודת מבטו של אדם מיני באולם אם רוב א-מיני.אבל החלטתי שאין לי מושג מה נקודת מבטו של אדם מיני בכל עולם שהוא.כל אנלוגיה אחרת הינה בעייתית, כיוון שאני רוצה דבר ראשון להציג את נושא הא-מינייות, וכל הסבר נוסף הוא בונוס.אולי 2 חברים, שכל החברים שלהם הם מיניים ומכורים לכדורגל, אחד יהיה א-מיני ואחד יהיה א-כדורגל.אפשרות נוספת היא לקחת סיפורים שלי ובעזרתם להסביר על א-מיניות (אם קצת פרודיה על עולם ההי-טק בשביל הצחוקים).

למעלה