סיפור קצר עם סוף טוב (פורום גאווה)

אופק L

New member
סיפור קצר עם סוף טוב (פורום גאווה)

הצעתי את עצמי לניהול פורום גאווה כשראיתי את הביקוש המתמשך בפורום התגובות תפוז-און ליין. ידעתי שהתפקיד יהיה זמני (בחירה שלי שהובהרה גם למנהלת הפורומים בתפוז), עד שיגיע מישהו שירצה לתרום ויכתוב ויגיב וימלא את הפורום בהודעות ומידע. מרמלייד עשה זאת ובגדול, מהר מאוד הפך למשתתף קבוע ופופולרי שסחף אחריו את חברי הפורום (ואני ביניהם כמובן). שמחתי לראות אותו פותח זוג פורומים חדשים בתפוז, שמחתי לראות את כמות ההודעות האסטרונומית ואת האנשים היקרים שכותבים פה ומכאן הגיעו גם לפורומים אחרים במערכת. לצערי קהילת הלסביות בתפוז לא הסבירה פנים, לא הגיבה להודעות והזמנות חוזרות ונשנות להצטרף לדיונים בפורום גאווה - ואט אט הוא הפך לפורום של בנים בלבד. אני מרגיש סיפוק אדיר מהמצב כרגע בתפוז מבחינת פורומי ההומוסקסואלים, אני לוקח חלק מההצלחה הזו לזכותי כמי שהתחיל את השרשרת וביום ראשון אודיע למנהלת הפורומים של תפוז על עזיבתי (בשמחה רבה ובהרגשה טובה). אין צורך לכתוב כאן הודעות של רחמים או צער - כי אני לא מצטער על כלום, כך זה תוכנן להיות מלכתחילה. אינני אושיית אינטרנט, אינני בליין גדול, אינני מומחה גאווה - סתם בחור ממוצע שראה פניות של אנשים ולקח על עצמו תפקיד למשך כמה חודשים בציפיה לאדם שיגיע ויחליף אותו בתפקיד (בהתחלה עוד ניסיתי לברר אם ירון ומיקי מוואלה! יסכימו לעבור לכאן - לא הלך). אמשיך כמובן לכתוב כאן, לתרום ככל האפשר, וזה המקום להגיד למרמלייד שלא הייתה יכולה להיות לי בחירה טובה יותר למנהל פורום בנים בלבד של תפוז מאשר הוא בכבודו ובעצמו
- ואולי הוא מעוניין לנסות לעשות שינוי גם בפורום גאווה? לכבוד הוא לי שאדם כמותו ירש את כיסאי
ראיתם שאפשר לעשות את זה עם סוף טוב ועם חיוך? בזכות פורום אחד כושל נפתחו שניים מצליחים, בתקווה לעתיד פורה וקהילה גאה ענקית בתפוז עם פורום זהות מינית לנוער ופורום תמיכה להורים של ילדים הומוסקסואלים.
חיבוק גדול לכולכם ונשיקת
לילה טוב

../images/Emo34.gifהיי אופק! ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

קודם כל, אני באמת אצטער אם תעזוב. לא כמו שאצטער אחרי כל אחד אחר שיעזוב (אלא אם זה...) אני חושב שהתרומה שלך לתפוז ולקבוצה גדולה מאד של הומואים צעירים היתה ענקית! לפניך, לא היו פשוט פורומים לגייז בתפוז! אתה הראשון! החלוץ! ועל זה מגיעה לך, לעניות דעתי, הוקרה מיוחדת. אין פה ליקוק לשמו, ממש לא. אני באמת מרגיש וחושב ככה. אני זוכר את הימים הראשונים שביקרתי בתפוז וכל כך חסר לי פורום להומואים...ואז פתחת את שלך....זה עזר לי מאד, ואני יודע שגם לעוד כמה חברים. לדעת שיש מישהו שמקשיב, שנותן עצה, שעבר/עובר/יעבור בדיוק מה שאתה חווה עכשיו...זה תרם הרבה. המון. אם כבר החלטת שאתה לא מעוניין יותר להמשיך לנהל את "גאווה" אני מאד מקווה שתמשיך לפחות לבקר בפורומים ולכתוב מדי פעם, תמיד אזכור אותך לטובה. וכמו שכבר אמרת, אתה בהחלט יכול לזקוף את ההצלחה לזכותך. מגיע לך. ואתה צודק, אני לא יכול לחשוב על אדם שמתאים יותר ממרמלד (אחי הגדול) להמשיך ולהריץ את הפורמים קדימה. הוא כישרון אמיתי. אופק, שיהיה לך כל טוב, עשית עבודה מצויינת ותשאר כאן בתור חבר של כבוד אני בטוח שאפשר לארגן משהו כזה (זה כולל וולבו, לשכה, ופקיד חמוד- כדאי לך!) שבת שלום ושבוע טוב!

דרור22

New member
לאופק...

בתור אחד שלא מזמן נפתח לעולם המופלא הזה של הפורורמים, אני רוצה לומר לך שעזרת לי- ומקום בליבי תמיד יהיה שמור לך.... אתה היית הראשון יחד עם עוד קובץ קטן מפורום גאווה, הייתם שם בדיוק כשהייתי צריך אותכם (אני כבר עם דמעות בעניים...) אומנם הפרידה קצת קשה עלי- אבל אני מקווה שתמיד תקפוץ לבקר ותאמין לי מבחינת בחור אחד אתה תמיד מוזמן... המון המון נשיקות וחיבוקים ושתמשיך בדרכך הנפלאה של תרומה ועשייה למען הקהילה... שלך עם המון אהבה דרור....

MARMELAD

New member
סוף הוא תמיד גם התחלה !

ושיהיה לך בהצלחה בהמשך. וידוי קטן. עד שנפתח פורום הגאווה בתפוז לא ממש מצאתי את עצמי בפורומים של הומואים למיניהם. לתפוז הגעתי על כל הפורום הקודם שהייתי מהקבועים שלו - אופרות סבון המיתולוגי של יואל, שעבר לתפוז אחרי תלאות רבות וארוכות. פורום הגאווה גרם לי להתחיל לכתוב, בדיוק כשהייתי צריך את זה. למעשה, שיניתי את הניק שלי בשביל זה, התחלתי לכתוב בפורום הגאווה, ולאט לאט נעלמתי מהפורום הקודם שלי. מה שיצא מזה בסוף זה רק טוב. נפתחו שני פורומים חדשים לגייז, שאר חברי פורום אופרות סבון פתחו גם הם פורומים מומלצים ושווים (תרבות הקליפים הוא הרכש האחרון למשפחה), והכל טוב. אז אופק, תודה. ואני באופן אישי חושב שיהיה חבל לסגור את פורום הגאווה. אני מציע לכל חברי הפורום הנכבדים שמעוניינים בכך, להציע את עצמם לניהול. אני כבר יכול לחשוב לפחות על חמישה שיכולים לעשות את זה. הכישורים הדרושים: לדעת לכתוב. להיות בנאדם. ושיהיה לנו טוב... גיא

pomelit

New member
אח, מרמלד... היסטוריה ../images/Emo99.gif

אז על מי היית ממליץ לניהול הפורום הזה? אתה יודע, בענייני מנהלים וגאווה יש לי עניין
וגם - מישהו רוצה לנהל? אמנם לא הייתי כל כך פעילה, אבל אני כאן, שקטה ובלונדינית מתמיד

MARMELAD

New member
ואת בהחלט מיוזמות ההיסטוריה הנ"ל...

כמו שכבר סיפרתי, למי שלא יודע, פומלית היא היא הסיבה שאני מנהל את הפורום... היא המליצה עליי, ומשם הכל התגלגל. אני יודע על שניים שרוצים לנהל ביחד. אני מקווה שבאמת יימצא מנהל והפורום החשוב לא ייסגר! ולמי שלא יודע איך מתעניינים בניהול פורום - הולכים לפורום תפוז אונליין וממלאים טופס. בהצלחה!

למעלה