סיפור קצר

סיפור קצר

זה היה יום קיץ חם במיוחד הנסיעה התארכה ונראה היה כי הפקק בגלילות אינו נגמר... ראיתי אותך מחלון האוטובוס ברכב ליד... השמלה שלבשת חשפה את רגלייך הארוכות ונראה היה כאילו סנטימטרים אחדים מפרידים בין סופה לתחילתו של איברך... אני כמובן הבטתי כמהופנט מתרכז ברגלייך ומקווה שאיזה תנועה שתעשי תחשוף קצת יותר... כשהזזתי את מבטי מעט למעלה ראיתי שהבחנת במבטי הבוחן...למרות שחששתי מעט המשכתי לנעוץ מבטים הפעם הישר לתוך עינייך המדהימות... שולח מידי פעם מבט לרגלייך כאילו רומז לך להיחשף עוד קצת לפתע הבחנתי שאחת מידייך אכן עוזבת את ההגה ויורדת לעבר רגלייך. בתנועה חדה הרמת את השמלה מעט יותר חושפת את קצהו של תחתון תחרה כחלחל... איברי התקשה נוכח תעוזתך והחלטתי להגיב באותו אופן... הוצאתי את לשוני וטיילתי איתה על שפתי מנסה לשדר לעברך תעוזה ומיניות. את החלטת להמשיך במשחק והרמת את השמלה ושלחת יד אל איברך... לפתע בלי כל התראה חזרת וכיסית את עצמך במבט מבוהל. מבחינה קלה של סביבתי הבנתי כי החייל שישב לפני נהנה גם הוא מהמופע שהענקת לי. כמובן שחשבתי שבזה הסתיים הפרק המעניין בנסיעה...אולם כשהפנתי מבט נוסף לעברך סימנת לי לבוא אליך… למרות שהיססתי ברצינו כוונותייך החלטתי לאזור אומץ וסימנתי לך כי ארד מהאוטובוס בתחנה הקרובה... המשכנו להחליף מבטים עד שסוף סוף הצלחנו להחלץ מהפקק ירדתי בתחנה וגילתי שאכן את ממתינה לי בתחנה…. נכנסתי לרכבך, הושטתי את ידי "נעים מאוד…" התחלתי לומר ואת קטעת את דברי אני לא רוצה שום פרטים רק שנהנה לנו יחד וניפרד לשלום… את בטוחה שאלתי שלח ידי לעבר רגלייך… את לא ענית, נשמתך הפכה כבדה... וידייך נשלחו לעבר מכנסי ... שנינו ידענו שמכאן כבר לא נוכל לעמוד בפיתוי... לא כאן ביקשת כולם רואים... הפסקנו בפעילותינו ואת המשכת לנהוג מכוונת את ריכבך לחורשה בודדה שהייתה בהמשך הדרך. כשנעצרת.. התקרבתי אלייך מניח ידי על כתפך ומקרב את פנייך לפני תחילה ניסית להתרחק אולם משראית התעקשות קלה מצידי הצמידה את פיך לפי... שפתינו נפתחו ולשונך נשלחה אל תוך פי טעמך הנפלא שנגלה אלי היה מתוק יותר מכל המחשבות והדמיונות שעלו בי... כך המשכנו דקות ארוכות כשלשוני רודפת את לשונך ולשונך מתערבלת בלשוני שותים זה את זו... ידיי כבר נשלחו לכתפיותייך מורידות אותן הצידה... הפשטתי ממך את השמלה חושף את שדייך המדהימות מכובות בחזיית תחרה ... לשוני מהרה לרדת לעבר השסע בין שדייך כשהיא מותירה שובל רטיבות על צווארך ומרגשת אותך יותר ויותר..... כמובן שבינתיים ידי האחת עסקה בהשלמת מלאכת הורדת השמלה בעוד ידי השנייה דאגה להיפטר מחזייתך..... פטמותייך הזדקרו למולי מעטרות את שדייך ומוסיפות ליופיין... המשכתי בנשיקות וליקוקים לעבר פטמתך השמאלית בעוד ידי מעשה את הימנית והיד השנייה דואגת לזרוק את בשמלה למושב האחורי.. כמובן שאת לבשת חוטיני בסט תואם לחזייה אך אני אפילו לו הצצתי לעברו והייתי עסוק מידיי בעינוג ועיסוי של שדייך סוחט ממך אנחות קלות של עונג.... "אני רוצה אותך" לחשת לי ואני שכ"כ חיכיתי לאמרה הזו הזזתי את מושבך אחורה.... הסטתי מעט את תחתון החוטיני שלך והחדרתי בעדינות את אצבעי אל מערת האהבה שלך אנחותייך הלכו והתגברו וידך נשלחה למכנסיי מלטפת את הבליטה שזה מכבר "צמחה" שם.... בלי שהספקתי להבחין פרמת את כפתורי מכנסיי והורדת אותם ממני מפילה מייד לאחר מכן גם את תחתוני הבוקסר הלבנים שלבשתי... אני הייתי מרוכז עדיין בשדייך ואצבעותיי חפרו בתוכך מגלות כל חלק מאיברך.... אנחותייך הלכו וגברו..... אני כמובן לא יכולתי להתאפק יותר וירדתי עם לשוני לאיברך התנוחה הזו בה איברך נמצא למולי ולשוני חודרת לתוכך ויוצאת מטיילת על איברך המגולח שואבת ומלקקת את מיצייך ששיוו לאיברך מראה בוהק.... המשכתי מטייל בלשוני לשפתי איברך מידי פעם מחדיר אותה מעט פנימה סוחט ממך אנחות נוספות... "אתה משגע אותי" אמרת לי תוך שידך נשלחת ללטף את איברי.... הרגשתי שנשימותייך הולכות ומתקצרות וידעתי שאת קרובה מאוד לגמירה.... כמובן שרציתי להרגיש אותך גומרת ומתכווצת סביב איברי, קמתי על רגלי והצמדתי אותך אלי מכוון את איברי לתוכך.... "אחחחחחח" נעתקה אנחה מפיך "אתה ממלא כל חלק וחלק בתוכי" נענתי לאנחותייך בהגברת הקצב ובחדירה עמוקה יותר.... מכניס ומוציא את איברי מתוכך, ההתרגשות אחזה בשנינו וידעתי שלא אוכל להחזיק עוד הרבה זמן מעמד.... "אני עומד לגמור" לחשתי באוזנך תוך שידיי מעסות את שדייך... "אני רוצה שנגמור ביחד" לחשת לי בתגובה התאפקתי ולו רק כידי לחוות את אותו מצב אותו דמיינתי לעצמי לא אחת.... האטתי את הקצב... אולם את רצית יותר והגבת בהגברת הקצב.... הבנתי שגם את כבר קרובה לשיא ולכן התאמתי את תנועותיי לתנועותייך לא עברו שניות אחדות והרגשתי איך איברך מתכווץ על איברי אנחתך לא הותירה שום מקום לספק והיוותה האישור האחרון בשבילי להגיב בגמירה משלי של מטחי זרע לתוכך..... התלבשנו... את הסעת אותי לתחנת האוטובוס הקרובה ירדתי שם ואת נסעת לדרכך כשאנו מותירים את החוויה מאחרינו וחוזרים לחיינו השגרתיים....

למעלה