סיפור קצת הזוי

סיפור קצת הזוי

שלום לכם חברים, יכול להיות שהסיפור הזה ישמע לכם מוזר, אני יודע שלי הוא מאוד משונה, בעיקר משום שמעולם לא האמנתי שיש עולמות מעבר, או תיקשורים ושאר דברים שעד אתמול בערב הייתי יכול לקרוא להם הבלים, אבל כשזה קורה לך, אתה חייב לחשוב, שאולי, אולי, יש שם משהו. אתמול בלילה, התעוררתי בבהלה, שמעתי קול בחדר שלי, "ברייאן" אמר הקול, במבטא אנגלי צפוני ברור, "בראיין, ידידי, ידעתי שאמצא אותך כאן, אתה זוכר שבגלל הקודם, אמרנו שאנחנו לא יודעים אם אתה יותר הומו או יהודי, אני מניח שעכשיו אנחנו יודעים...", לא הבנתי למה הוא קורא לי בראיין, אבל ככל שהוא דיבר, זיהיתי את הקול, זה היה ג'ון לנון, איכשהו, הייתה לי תחושה משונה, שפעם, מזמן הכרתי אותו, "בראיין" הוא המשיך בלי להסביר למה הוא קורא ככה, "בראיין, אני צריך שתעשה לי טובה, תכנס לפורום, תקשור עם מלאכים, בתפוז, ותגיד להם, שאני מצטער אבל לא יכלתי להגיע לתקשור שהם עשו", "ג'ון", אמרתי, בעוד אני לא מאמין שאני מדבר עם מישהו שמת כבר עשרים ומשהו שנים, "ג'ון", אין לי מושג על מה אתה מדבר, פתחתי יוזר באתר הזה לפני כמה זמן, אבל אני לא מכיר את הפורום ולא יודע על מה אתה מדבר", "זה בסדר, בראיין, הם יבינו, אני יודע שתעשה את זה בשבילי, תמיד ידעתי לעשות בשבילנו את הדבר הנכון בלי לשאול שאלות", וככה, בלי להגיד כלום הוא נעלם, ברקע, פתאום שמעתי מילמול משונה number nine...number nine...number nine... זהו זה הסיפור ההזוי שלי, אולי אתם תבינו מה זה היה ותוכלו להסביר לי..

מוזר

אף אחד לא יכול לעזור לי? להסביר למה הכוונה? העניין הזה מאוד מטריד אותי ואני לא מבין את המסר שניתן, דווקא ראיתי שיש כאן אחת שמתקשרת עם חברי הביטלס, אולי היא יודעת?

רגע, אני לא מבינה

אילך יכול להיות שג'ון לנון היה כאן וחמש מתקשרים דיברו אתו ואז בא בראיין הזה ואמר שהוא לא בא? איך יודעים מה אמת? התקשור עם לנון היה מרתק, הביטלס ולנון ליוו אותי כל החיים וקראתי בשקיקה כל מילה, עכשיו אני לא יודעת מה לחשוב.

למעלה