סיפור קצת מעניין... פשוט תקראו!

לייני

New member
סיפור קצת מעניין... פשוט תקראו!

ד"א- לא לילדים קטנים שחושבים שטוסטר מרובע מדבר בשפת הפינגווינים הלטינים! גרררררר... דבר קטן, ברצוני לומר שזהו פרק מתוך סיפור די ארוך שאני כתבתי, ועדיין כותבת, וגם אני מצטערת על העודף שגיאות כתיב, אנגלית היא לא השפה הראשית שלי, הייתי מתקנת את השגיאות אבל המילון שלי לא עובד במחשב, ואני לא חושבת שיש לנו אחד בבית.. כן אני יודעת, אני הילדה היחידה בעולם בלי מילון בבית! "הוא כמה ברברי!" אז תקראו ורק אז תסקלו אותי.

Rivendell

New member
אם תוכלי גם להדביק את הסיפור בהודעה

כי יש אנשים שלא נוח להם עם וורד
ככה כולם יוכלו לקרוא.

לייני

New member
אוו.. אוקיי, הנה-- "המזלג"

המזלג - The Forke He approached her, a deadly look in his dark bloody red eyes. She wasn't sure what to do, for once she had no powers at all, he was a killer and all she was was a little seventeen year old girl. She was in a deserted resturant, alone with a demon killer that could kill by just moving his hand... Suddnly she remembered something... The neck... It hit her..., Torap's naggings are actully coming in handy! She could not belive it! But with what? How? Why dosen't she ever pay attione to his lecturs??! She looked about herself, frightend. She saw a forke on a table a foot or two away from her, just lying there in a small pille of forkes, napkins and wash clothes. She quickly ran, grabed one forke and frooze. "What are you doing?" He asked. "Nothing... I.. -.. I... I just like forkes..." Arian replaid. The man obviously didn't belive her. She ran behind a poll. He laughed. "Come on, little girl, all I have to do is wave my hand and you'll be blown to pieces!!" Arian ran quickly behind him and jammed the forke into his neck. Black liquid blood started to spill and squirt everywhere, but he was still moving toward her, mad. He was powerless (Like her.) yet very very very pissed. She ran back to the table and grabbed anther forke. The man looked at her, reached behind his neck and grabbed the forke out, letting it fall to the ground. She walked quickly toward him and jammed the forke into his heart. The black blood was floowing none stop. He still was alive. She continued to jamme it where ever she could: His left leg - Still alive, His right leg - Still alive, His right arm - Still alive, His left arm - Still alive, His chest - Still alive... She couldn't take it anymore! She was soaked in demon blood and it was getting boring...! Her right hand that was clutching the now totally black forke, losend it's grip and lowered it's hight. The man howeld and jumped at her. Before she could react or be scared the man cried in pain, fall to the floor..., lifeless. The black liquid was stoping slowly to floow. The forke was clutched in his pants. Arian laughed and walked away soaked in black... She did love forkes.

CMOT Marvin

New member
האמינות בקנטים!

בסה"כ סיפור נחמד, אבל כל התיאור נראה לא הגיוני בכלל. אי אפשר לרוץ אל מאחורי השד כל-כך בקלות ולתקוע לו מזלג(!) בעורף. א. השד בד"כ ישים לב - אלא אם הגיבורה מאד מהירה, או שקיימת איזו שהיא הסחה. כפי שתיארת זאת, השד מפנה את צומת ליבו לגיבורה, אז קשה לי להאמין שהיא הצליחה להפתיע אותו. ב. מזלג לא נתקע ! בייחוד לא בעור של שד אימתני. וכדי להצליח לשפד שד על מזלג, צריך להתאמץ קצת. חוץ מזה, כל הסיפור מתאר מפגש בין שד לגיבורה, אבל אין בו בכלל תיאור של הקרב... אבל כל הכבוד על השימוש במזלגות העלה לי זכרונות טובים של חבורת הגיבורים הלא יוצלחים.

Rivendell

New member
והנה התרשמותי

טוף. בגדול - אני מודה שלא ממש התלהבתי. אבל כמובן אני אסביר בדיוק למה, ואיך כן אפשר לשפר את זה. לא ברור לי למה את כותבת בשפה שאין לך שליטה מלאה בה. בעיני - טעות גדולה. סיפור בנוי הרי משפה, ואם את לא יודעת 100% מה את עושה בה את מאבדת המון מהכח של הסיפור. בתור דוברת אנגלית יכלתי להבליג על השגיאות, כי זה קל מאוד לתיקון, אבל יש לך טעויות גרמטיות (דקדוקיות) ששיגעו אותי קצת. לדעתי - תעברי לעבירת או לחלופין תקראי הרבה הרבה באנגלית, מה שיקנה לך שליטה טובה יותר בשפה ויעזור לך לכתוב בה. עכשיו - אני לא יודעת אם זה פרק ראשון או לא. אז ההערה הזו רלוונטית רק אם זה הפרק הראשון - מי זו האריאן הזאת, מאיפה היא צצה, למה השד רוצה להרוג אותה? איך הגענו לאן שהגענו? שוב - זה היה רלוונטי רק אם זה הפרק הראשון. מעבר לזה, אני לא מבינה את הדמות הזאת. לא ברור לי מה מניע אותה ומה היא מנסה לעשות. וקטעים ספציפיים שהפריעו לי: קודם כל, מה זה אמור להביע- (אני מדביקה מהמקור, בלי לתקן שגיאות) "Nothing... I.. -.. I... I just like forkes..." Arian replaid. The man obviously didn't belive her. She ran behind a poll. בטח שהוא לא יאמין לה... גם אני לא הייתי מאמינה לכזו שטות
זה משפט שהייתי חותכת בלי רחמים. חבל, זה מוריד את רמת הסיפור מאוד נמוך. זה לא מצחיק וזה לא אמין. תנסי לחשוב על משהו יותר יצירתי ובעיקר יותר אמיתי - אם היה עומד מולך שד רצחני, זה מה שהיית אומרת לו?! She couldn't take it anymore! She was soaked in demon blood and it was getting boring...! בורינג היא בדיוק המילה, לצערי. אם ככה מרגישה הדמות, תחשבי מה מרגיש הקורא! הקטע של הדקירות קצת ארוך מדי לטעמי. מה שהייתי עושה עם זה - תתחילי בלתקן כתיב ודקדוק. אחר כך תעבדי על האמינות של הדמות שלך. תנסי לשים את עצמך במקומה ולחשוב מה *את* היית עושה. ואם את לא רוצה לכתוב את עצמך אז קחי חברה שאת מכירה טוב ושימי אותה במקום הזה. ככה תתרגלי איך מדברים אנשים. ודמויות הן אנשים, כידוע
אני מצטערת אם זה יצא קצת קטלני - זאת ממש לא הכוונה. אני חושבת שיש לזה פוטנציאל, ושיש לך הרבה אומץ שאת כותבת, ובטח אם את מפרסמת. אני אשמח לראות את זה אחרי תיקונים, ואני מקווה שעזרתי קצת.

סליחה!../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

לא נכנסתי בגלל הסיפור, אבל תהיתי אם תוכלו לעזור לי: אני וחברות שלי מצאנו בסיום בי"ס גורת חתולים, שהיתי לבדה, מלוכלכת והיא כמעט נדרסה.בכל מקרה, אימצתי אותה, אבל אני לא יודעת איך לקרוא לה. היא בצבע שחור, ג'ינג'י וקצת לבן. היא ממש מסכנה והיא כל הזמן אוכלת, מה שמראה על כמה שללא דאגו לה. בינתיים היא כבר נראית יותר טוב, והיא ממש התחברה אלי ולחברה שלי. אני מאוד אשמח אם משהו יציע רעיון לשם בשבילה, ובגלל שאתם פורום של פנטסיה, נראה לי שיהיו רעיונות יפים. ד"א, הסיפור באמת נחמד!
תודה מראש, לוטם.

למעלה