סיפור קצת עצוב..
הי חברים..הרבה זמן לא ביקרתי, מה שהיה לי לתת שמחתי להעביר לשכנים חדשים וגם לאתיופים בשכונה ולכן לא כתבתי ע"ג הפורום, ולשמחתי ב"ה הביקוש גם פחת לזמן מה... אבל עכשיו חזרתי בבקשה לעזרה שלא קשורה אליי אבל הייתי מאוד שמחה לעזור. היום הבת של דובדבנית חגגה יומולדת 6 [מזל טוב שחר..
] וכשהלכתי לחפש לה מתנה פגשתי מישהי מהמשפחה של בעלי. מדובר בבחורה בת 24-5 שנולדה עם בעיה מסויימת.. אני לא יודעת לפרט אבל נכון לעכשיו היא במצב בריאותי טוב,יש לה עין אחת פוזלת עקב טיפולים רבים וגם הדיבור שלה קצת לא ברור [בהתחלה,כשמתרגלים אז אפשר להבין אותה..] בקיצור דיברנו קצת ושאלתי אותה מה היא עושה בחום כזה בחוץ,היא היתה מיואשת היא אמרה שיצאה קצת לטייל כי משעמם לה בבית.. שאלתי למה היא לא עובדת והיא אמרה שמחפשת עבודה כבר קרוב ל6 שנים,השיחה נמשכה ושמעתי את התיסכול בקולה,שאלתי אותה למה כ"כ קשה לה למצוא [למרות שידעתי שזה בגלל הבעיה שלה] אמרתי שהיא בסה"כ בסדר אבל היא ענתה לי-שאנשים לא מפנים לה מספיק תשומת לב כדי לתת לה להוכיח את עצמה, הם רואים את המראה החיצוני ושומעים טיפה את הדיבור ומיד מזלזלים ושוללים אותה. כאב לי הלב על הבחורה כי היא כל כך רוצה לעשות משהו עם עצמה..להועיל ולהרוויח כסף.. פעם ראיתי אותה מכינה מצגות במחשב,היא עושה פשוט דברים מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!! החלטתי לבוא הביתה ולנסות לעזור לה והנה אני כאן. מבקשת מכם.. אם מישהו מכיר או יודע על מקומות עבודה שמוכנים לתת צ'אנס לבחורה הזו [ואני בטוחה שהיא תעשה הכל כדי להוכיח שהיא טובה] אז שיפנה אליי במסר או ע"ג הפורום. יש לציין שהיא מתגוררת באור יהודה, ויכולה להגיע לערים שנמצאים באזור. כמו כן-אני לא מכירה פורומים או אתרים בהם אפשר להעלות את הבקשה הזו ולכן מבקשת מכם-אם יש מישהו שיוכל להעתיק את ההודעה למקום שיתאים-זו גם תהיה עזרה. לפרטים נוספים אשמח לתת מס' נייד במסר בלבד. בבקשה חבר'ה תנסו לעזור לי -לעזור לה,כי באמת כואב הלב... אה ואם כבר אני פה.. אז חברה שלי זקוקה בדחיפות למיטה קומותיים עבור ילדיה [הדירה שלה קטנה] היא מוכנה לשלם סכום סמלי אבל כמובן תשמח לקבל גם ללא תשלום תודה למי שהגיע עד הלום...
הי חברים..הרבה זמן לא ביקרתי, מה שהיה לי לתת שמחתי להעביר לשכנים חדשים וגם לאתיופים בשכונה ולכן לא כתבתי ע"ג הפורום, ולשמחתי ב"ה הביקוש גם פחת לזמן מה... אבל עכשיו חזרתי בבקשה לעזרה שלא קשורה אליי אבל הייתי מאוד שמחה לעזור. היום הבת של דובדבנית חגגה יומולדת 6 [מזל טוב שחר..
![](https://timg.co.il/f/Emo65.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo34.gif)