סיפור קצת שונה (או שלא?)

X e n o c i d e

New member
סיפור קצת שונה (או שלא?)

אני חדש כאן, ובכלל, בפורומים האלה, הייתי רשום בעבר תחת כינוי אחר אבל אף פעם לא הייתי פעיל או משהו.. חבר שכנע אותי שיש כאן אנשים שאפשר לדבר איתם, להתייעץ, אז החלטתי למה לא הסיפור הוא כזה: בסיטואציה הנוכחית, כיום, אני רווק, אני נראה בסדר גמור, נשים אפילו מתחילות איתי מדי פעם, והכל טוב ויפה למעט דבר אחד קטן. כבר מעל לשנה בערך שלא הצלחתי למצוא מישהי שתגרום לי "ליפול מהרגליים", להתאהב, מה שלא יהיה ועקב כך, כמעט כל אחת שאני פוגש, נוצר מצב שבו היא נפגעת, ואני מרגיש כמו חלאת אדם. השאלה שלי היא די פשוטה אני מבין שאני לא בסדר בכל הסיפור הזה, למרות שאני לא מגיע בכוונה תחילה לפגוע, אלא כדי להכיר ובסופו של דבר הכל מתפקשש השאלה שלי אם אני היחיד במצב הזה, כי בכל הכנות, זה מעיק גם עליי.. מקווה שמישהו שהיה שם לפחות יגיד לי שיש סוף טוב לסיפור הזה.. אה, וכאמור, אני חדש, אז..Go easy

שירס36

New member
אז אולי אל תצפה "ליפול מהרגליים"?

אולי מספיק שנחמד לך ואתם מסתדרים? לא כולם מגיבים אותו הדבר אתה יודע...

moi24

New member
לא יודעת אם הייתי מציעה לו את זה

תמיד צריך לצפות "ליפול מהרגליים". לפחות בהתחלה. למרות שלפעמים זה בא באמצע, ולפעמים אפילו לקראת הסוף... אבל סתם להתפשר כי הם מסתדרים? לא בשבילי...

dudusch

New member
לא מסכים איתך...

הדייט הראשון - שני לא נועדו לסחוף אותך מהרגליים, ולצפות שבדייט הראשון תרגישי "פרפרים" ושאר מעופפים יגרום לך יותר מפחי נפש מרגעי אושר. להגיע עם ציפיות למקום כלשהו (יכול להיות לדייט, יכול להיות גם לעבודה חדשה) זה מתכון לאכזבה. ה"פשרה" שאת מדברת עליה היא אם אחרי זמן לא מצליחים כ"כ להבין מה אנחנו עושים עם אותו אדם, אבל נשארים מכוח ההרגל/פחד/תלות. זה לא העניין כאן.

belli80

New member
חלבית משהו, הגישה

איזה טעם יש להתחיל משהו חדש אם אין ריגוש של התחלה והזיות בהקיץ על ההמשך? לא חושבת שהייתי מצליחה לגרור עצמי בבוקר לעבודה ו/או לצאת מהבית בשביל דייטים בזמנו אם לא היו לי הפרפרים. אם אתה מתחיל הכל בשיגרה אפורה (עבודה) או בחוסר ציפיות ופשרות על בינוניות (בן-זוג), הירידה היא מהירה מאוד, ואז- בוודאי ובוודאי שאי אפשר "ליפול מהרגליים" או אפילו סתם לגדל פרפר מחמד בבטן- שבלעדיו מאוד קשה להחזיק את שאר הקשר.. אבל זו רק דעתי. צריכה שמשהו ירגש אותי (רפי), לפחות בהתחלה, כדי שתהיה לי אינרציה מספיקה להמשיך..

belli80

New member
אופניק!

פעם שנייה. אל תתן לי להגיע לשלישית. מה רוגעלך, מה?? אתה עושה לי בכוונה?? איפה רוגעלך? זה עיר הקודש פה!! אפילו אורביט לא מוכרים, כי האבקה הלבנה שעליו מזכירה להם קמח. קמח! לכל העולם זה מזכיר קוק, אבל לא! להם זה מזכיר קמח!! גגגררררר.......

ufffnick

New member
אגב קוק...

הוא עדיין בחיים? הרב קוק? מוזר... הייתי בטוח שגם זמנו עבר. חוץ, את לא יודעת שסתם קוק זה פאסה? היום "כולם" שוחים בקריסטל...

belli80

New member
מה?!

אתה יותר הZוי (יו! יצא לי במקרה! התפלקה לי האצבע..) מהדיון על הבננה.. בכל אופן- קוק נפטר לפני איזה יובל, ואני לא שוחה בשום דבר חוץ מטישיו ואקמול צינון, שכשחושבים על זה- נראה כמו הקפסולות מהמטריקס, זורח בחושך בצהוב מהורהר שכזה..

ufffnick

New member
אז תעברי

לחומרים איכותיים יותר. הרבה יותר "סטייל" למות ממנת יתר קריסטלית מאשר אקמול צינון...

belli80

New member
זהו. פעם שלישית.

עכשיו אתה גם מאחל לי למות, ומוצא דרכים יצירתיות לעשות זאת בעצמי.. אני לא מדברת איתך בחמש דקות הקרובות, או עד שיתחיל פוסט חדש.. יותר טוב, לך תעשה לי שייק תות-בננה, בחיית.

belli80

New member
לצערי..

נראה לי שעדיף בלי, כי הכבד האומלל שלי לא יצליח לעמוד בכמויות של משככי הכאבים אם אוסיף גם משכך מסוג חדש..
אבל, סתם מסקרנות.. על מה חשבת??

ufffnick

New member
לא חשבתי על זה עדיין...

אמממ... יש עראק... יש בירה שחורה (אבל זה בלי אלכוהול)... יש... יין? מממ... יכול להיוץ מעניין...

dudusch

New member
הטעם פשוט מאוד

יש אנשים שמחפשים את הריגוש, את ה"ללכת על הקצה". יחפשו את המאתגרים (אלה הלא סגורים על עצמם, הבעייתיים וכו') כי אחרת, אם האדם מעוניין בך ומראה את זה, אז "זה לא זה". כבר שמעתי על מקרים של חבר'ה שנראו סביר פלוס, עם חומר טוב בין האוזניים שמאחר והראו עניין נזנחו לאנחות. ישנם דברים שניתן לראות במצב מפוכח, ולא כ"כ במצב בו את מתארת "הזיות" כי בהזיות את נוטה למחוק את מה שלא תואם (אז מה אם קבעתם דייט בשמונה ואת ממתינה לו עדיין בתשע וחצי). אז מה אם הוא מצטייר כנמר וכשצריך את מגלה שהוא עשוי מנייר? אז נכון, אני מדבר יותר מהרציו, אבל דווקא בהתחלה, כגודל הציפייה כך גודל האכזבה. יכול להיות שתתחילי קשר שיעשה לך "פרפרים" ואחרי שבועיים ייגמר, וקשר שיתפתח לאט יותר ותצטרכי "למצוא" את הפרפרים, יימשך הרבה יותר.

belli80

New member
אההה..... לא.

קודם כל, נראה לי שאתה מעט (!) מפריז, כי כשאני אומרת "הזיות" זה לדמיין מה נעשה הערב, לדמיין את המגע שלו, לתהות אם יהיה כיף להתנשק איתו, אתה יודע, מה שכל ילדה עושה. זה לא מה שאתה גורם לזה להישמע- על סף השימוש בחומרים אסורים ותוך התעלמות מוחלטת מהמציאות. אני פשוט אומרת שאני, ללא פרפר או שניים שיגרמו לי לפסוע שני סנטים מעל הקרקע, לפחות בהתחלה, לא אצליח כנראה להחזיק ת'חשק לקשר. ולא, אני לא רואה ת'צמי כטיפוס אקסטרימי ש"חי על הקצה". אני רק רוצה לראות טעם וריגוש בדברים חדשים, מה רע?? וכן. אני יודעת שלפעמים כגודל הציפייה.. אבל ככה זה, צריך לקחת סיכונים בחיים. מעדיפה לנסות ולהתאכזב מעט מאשר לא לנסות בכלל ולא לסלוח לעצמי. (ואני באה עם קבלות. בנזוגי, שיחיה, היה בעיניי משהו לחלוטין לא מושג, שבחיים לא יסתכל בכלל לכיוון שלי. אבל ידעתי שאם לא אנסה, אני יוצאת מה-זה-קטנה ולא רציתי לחיות בהרגשה שיכולתי, אבל לא רציתי ל... התאכזב??? ממש לא!!) יום נעים!!

dudusch

New member
יכול להיות שהקצנתי ויכול להיות

שההזיות שלך על הערב שתבלי איתו, הן ההזיות על צבע השמלה של מישהי אחרת... כבר היו סיפורים (והרי לכן גם היתה הפרסומת של הדואר) שאחרי דייט או שניים כבר התחילו לדמיין את החופה והחיים המשותפים. כל הכבוד שלא וויתרת על הבחור שהאמנת שמתאים לך, ועדיין, כנראה שאצלך הוא כן התרצה וכן גילה נכונות להמשך, אחרת לא הייתם יחד.

למעלה