סיפור רלונטי- כדאי לקרוא

• פותח הנושא oyr1
  • פורסם בתאריך

oyr1

New member
סיפור רלונטי- כדאי לקרוא

שלום לגל חברי הפורום! במקרה הגעתי לפורום דרך פורום הפיזיותרפיה, והופתעתי לראות פורום בנושא, אז סיפור אישי קטן, נחמד ומעורר השראה: בן זוגי נולד עם קלאב פוט לפני כך וכך (35) שנים. עם הידע של אז, אכן גובס לתקופה ממושכת, קבל טיפולי פיזיו, ואמו מתארת תקופה לא קלה, עם תינוק שגם ללא הסדים, נראה שלא היה פשוט לגדלו (אין לי ספק בכך- אני אם ילדינו). ובכן, השריד שנותר, אכן כמעט ארתרודזיס (קיבוע) של הקרסול בתנוחת פז קבוס (ההפך מפלטפוט), ניוון יחסי של השרירים המבצעים תנועת הרמה לצד של כף הרגל, ויזואלית השוקיים מעט מצומקות. יש לציין, שכנערה צעירה, לא היתה לעניין הויזואלי משמעות, בלשכת הגיוס לא ממש יחסו לעניין חשיבות, והפרופיל שנקבע היה 97, כך גם היתה טירונות הצנחנים לצורך מסלול מסוים, וכך גם הסתיים קורס הטיס, וב'טיסת הקרב הראשונה', אף אחד לא ייחס לכך חשיבות. סתם, נושא למחשבה.

פרלמנים

New member
אני לא מאמינה ...איזה כיף לשמוע!

קודם כל, שמחה לשמוע שבעלך התאקלם כ"כ יפה בצבא... בשבוע שעבר התארח אצלנו אורטופד שקבע שילדי קלאב פוט יתקשו לשרת שירות רגיל ולא יוכלו לקבל פרופיל מעל 64. כנראה בעלך משו משו... תמסרי לו מכולנו שיהיה בריא, אנחנו מקוות שהילדים שלנו יהיו ג'דים כמוהו... ליל מנוחה ותודה על העדכון המשמח. את רצינית שהוא טייס קרב, איך אני מבסוטה! ג'סיקה
ברור שזה נכנס לעדכון השבועי...

oyr1

New member
רופאים

נראה שהעניין תלוי הרופא שבאותו רגע ישב בלשכת גיוס, זה גם יכול להיות גניקולוג..

ק א סי

New member
קביעה משונה של האורטופד

בביקור הראשון אצל פנסקי שאלתי אותו על זה (מה שמטריד אמא של תינוק בן יומיים
), והוא ענה שלא מורידים פרופיל על עצם הק"פ, אלא על בעיה פיזית.

פרלמנים

New member
הי קאסי

מה שלומכם? שימי לב לתשובתו כאן. בכל מקרה גם אותנו זה הטריד משום מה כבר בהריון ... האמהות הישראליו רוצות בסתר ליבן שהבן שלהן יהיה חייל קרבי?
בכל מקרה, מסקרן העניין הזה. אשאל בסוף החודש את דר' וייגל כשנהיה בביקורת. הערכה שלי היא שאם לא מדווחים על זה אז הרופא הצבאי לא יגלה את זה בכלל... השאלה היא אם שירות כזה לא יעשה נזק לרגליים?. יום מקסים, ג'סיקה

ק א סי

New member
לפי פנסקי ברגע שהרגל מתוקנת הוא ככל אחד אחר

אלא אם כן צצות בעיות במהלך הדרך. ולא, כל אמא רוצה בסתר ליבה שבנה יהיה אולי לא ג'ובניק אבל בהחלט משהו כמו ממר"מניק (מחשבים, התחלה טובה לקריירה בהיטק)
מצידי, אני מלשינה לרופא הצבאי...

אודונים

New member
פרופיל 64

ממפגש אישי לפני שנתיים עם ילד,בעצם כבר לא ילד, שהיה ממש ללא שום מגבלה קיבל 64 בלשכת גיוס אח"כ רופא אחר בצבא רצה להוריד לו פרופיל וד"ר בור עזר לו ע"י מכתב להשאיר את הפרופיל הזה כמו שהוא שחר

ק א סי

New member
כמו שכבר כתבתי, אין לי בעיה עם 64

אפשר לתרום הרבה גם ככה...

למעלה