סיפור רע חייבת עזרה דחוף.

סיפור רע חייבת עזרה דחוף.

אני עוד חצי שנה בת 18 אימי נפטרה לפני 7 חודשים. בעבר הייתי שותה בכייף לא בשביל כלום פשוט בטעם. מאז פטירתה של אימי אני מרגישה צורך עז לשתות דרך השתיה אני פורקת את רגשותי בכי דיכאון וכו אני פשוט אוהבת את זה ורוצה אני לא יודעת אם זאת באמת האהבה לשתיה לאחר השפעת השתיה אני מעשנת בקצב מסחרר סיגריה אחרי סיגריה אני כ``כ סובלת עם זה כל יום חמישי ומוצאי שבת זה ככה ואם חברותי וידידי מחליטים לשבת במסעדה ולאכול אני פשוט מוטרדת קרה לי שלא יצאנו איזה סוף שבוע אחד ופשוט שתיתי בבית והלכתי לישון כאילו השלמתי את החסר ייעצו לי לפנות לטיפול בלי שום קשר רק לזה נפלתי להפרעות אכילה וכמעט לסמים אני לא יודעת מה לעשות איך אני יכולה לעזור לעצמי אני לא מסוגלת לגשת לטיפול מסיבה פשוטה שאני לא סומכת על גורמים מקצועים אני גמורה. חוץ מחברותי וידידי אף אחד לא יודע על התמכרותי לאלכוהול כל הזדמנות לשתות אני שותה . זה פשוט תלות הכי גרועה שחזרתי אתמול בלילה אבי הריח ריח חריף הוא לא מרשה לי לשתות אלכהול בחוץ רק אם אני נמצאת בסביבתו. תעזרו לי הצילו נמאס לי כבר באמת.

shanhen

New member
סוף לסיפור

שלום לך, התיאורים שלך לא משאירים מקום לספק. את מבולבלת עם עצמך ומוצאת פורקן וסיפוק בכל דבר אפשרי, במיוחד באלכוהול. אפשר לטפל בבעיית האלכוהול, אפשר בסיגריות אפשר בהכל, אבל הכי חשוב להתחיל לטפל בך. בשלב זה, עדיין, השתיה והעישון הם בגדר סימפטום למצוקה שלך. לא ירחק היום שהסימפטום יתפוס עצמאות ויהפוך לבעייה משל עצמו. קשה להאמין שתוכלי לטפל בעמצך לבד. לא בגלל שאת לא מוכשרת חלילה, פשוט לא ניתן לאדם להיות המטפל של עצמו ועל כן, במקרים רבים הולכים לטיפול. את לא סומכת על גורמים מקצועיים וזה בסדר, תסמכי על עצמך, תפגשי עם איש מקצוע, תשמעי מה יש לא להגיד, ותסמכי על עצמך שתעשי אחר כך את הדבר הטוב ביותר עבור עצמך. לא ציינת מהיכן את בארץ. אני מזמין אותך להתקשר למשרד הראשי שלנו ולקבל הזמנה לפגישה לא מחייבת, על כוס קפה, עם אחד המטפלים (או אחת המטפלות). זו תהיה התחלה טובה, על ההמשך תוכלו לדון ביניכן. הכי חשוב על תזניחי את מצבך, זה עלול להיות מסוכן. הטלפון במשרד הוא: 03-6733228. בהצלחה, נחום

shanhen

New member
אזור ירושלים

בוקר טוב, המרכז בירושלים נמצא ברחוב הפלמ"ח 24 (אזור טלביה). הטלפון הוא - 02-5617118. תפני ליוסי אבניר, מנהל המרכז או לליאת נוימן, העובדת עם בני נוער וצעירים. נחום

כמה שאני רוצה לעשות את הצעד הזה

יש משהו שמונע אותי אוף.

shanhen

New member
זה לא נושך...

אני יודע שלהתקשר ולאמר שיש בעייה, ואפילו שזה רק בטלפון, זה קשה. אבל לשמור את הכל בפנים זה ודאי קשה שבעתיים. אל תקשי על עצמך. מעבר לקו נמצאים אנשים שאכפת להם, אנשים שיקבלו אותך גם אם את לא נחמדה (ומי אמר שלא?) אנשים שלא יעלבו אם תגידי להם שאת לא רוצה לבוא יותר, הם אולי רק יצטערו. אני מוכן לסייע לך להפשיר מעט את החרדות. התקשרי אלי לפלאפון שלי ונדבר. זה לא כואב ואני בטח לא נושך. נסי אותי (050-5391132). נחום

למעלה