סיפור רציני ראשון שלי, אשמח לתגובות

סיפור רציני ראשון שלי, אשמח לתגובות

"תישארי רק עוד קצת, בבקשה…" התחננתי אליה כשראיתי שהיא קמה ומתחילה לאסוף את הבגדים מהרצפה "אני לא יכולה" היא אמרה תוך כדי שהיא יושבת על הקצה של המיטה ומתחילה ללבוש את התחתונים "אני ממהרת…אני צריכה להיות במשרד ב-8:00 ועכשיו 7:30 ואפילו לא הספקתי לשתות את הקפה של הבוקר.." קמתי, הלכתי להדליק את הקומקום, אני עומדת לי במטבח ומתופפת באצבעות על השיש ממתינה שהכפתור של הקומקום יקפוץ. אני מרגישה את זרועותיה נקרחות סביבי היא חיבקה אותי חזק נתתי לה להרפות והסתובבתי אליה, התנשקנו ארוכות, "מממ…הקומקום קפץ" הסתובבתי "אני מכינה לך קפה…שלא תגידי שלא שתית את הקפה של הבוקר" היא חייכה הרפתה והלכה לשבת במרפסת. באתי עם המגש, היא התרוממה לקחה את הכוס ושתתה בזריזות "אל תדאגי, אני אבוא היום יותר מוקדם" כנראה שהיא ראתה את הפרצוף העקום והעגום שלי, התיישבתי…היא סיימה את הקפה, התקופפה אלי נשקה לי ואמרה "אני אבוא מוקדם, אני מבטיחה, אולי נצא?...נדבר כבר, אני חייבת לרוץ!" פלטתי ביי קצר והתכנסתי בעצמי, היא הלכה למטבח ושמה את הכוס על השיש לקחה את התיק שלה וצעקה לי "ביי, בובה שלי, אני אתקשר אלייך" צעקתי לה "ביי" המשכתי לבהות באופק, אני מתחילה לעבוד היום ב-10:30 כך שאני לא ממהרת לשום מקום, אני אוהבת לשבת ככה ולחשוב, בלי הרבה לחץ…. הינה היא יוצאת מן החניה עם הפג'ו הלבנה שלה, חשבתי כמה שאני אוהבת אותה, כמה שאני רוצה להיות איתה יותר, אולי ניקח חופשה, ככה, רק שתינו……..יש טלפון… "הלו" "נועם?" "מדברת…" "זאת גלית, את שומעת? זהר אמר שהוא רוצה אותך פה יותר מוקדם…" "הא? למה?" "המחשבים בסוף הגיעו יותר מוקדם…וצריך להעביר את כל החומר, מתי את פה?" "מממ.." "עוד שעה את פה, טוב?" "טוב, ביי" "ביי" אוף! אני שונאת את הטלפונים הלחוצים האלו מהעבודה שלי…קוטעים לי את כל החיים באמצע… מזל שהיא לא החליטה להישאר…היא עוד הייתה חוטפת עצבים על זה ולא בא לי ויכוח על הבוקר. סיימתי את הקפה בזריזות והלכתי להתארגן, לקחתי ת'תיק מפתחות ויצאתי. הגעתי למשרד יותר מהר מכפי שחשבתי, כולם היו על הרגליים, המון בלגן…התיישבתי לי בכיסא הקבוע והתחלתי לטפל בניירות מתפללת שהיום הזה ייגמר כבר ושתצלצל ושנקבע לצאת לאנשהו, לא חשוב לאן העיקר לצאת. כשהגעתי היא כבר הייתה בבית שכבה על הספה בבטלה גמורה ובהתה בדמויות המרצדות על מסך הטלויזיה. "אני בבית" הודעתי למרות שידעתי שהיא בטח כבר שמעה את המפתחות בדלת… "מה נשמע?" "סדר…אני יודעת…" עניתי תוך כדי רכינה אליה נשקתי לה על המצח והתיישבתי בצניחה על הספה ליד. "אני רואה שלא היה לך היום מי יודע מה, הא?" "כה…אני הרוסה…בסוף אחרי שהלכת הקפיצו אותי לעבודה בגלל כל המחשבים החדשים, ערמות על ערמות של ניירות והקלדות...איזה יום מחורבן…אני שוקלת להגר להודו…" "חחח…בואי אלי, אני יעשה לך מסאז' קצר שבטוח ישחרר אותך קצת ויהפוך לך את היום להרבה יותר טוב" היא אמרה וחייכה אלי בזדוניות, חייכתי חזרה אך לא זזתי ממקומי. היא הסתובבה אלי והתיישבה על הספה כשרגל אחת מקופלת על הספה והשנייה על השטיח בפיסוק, סובבה לי את הראש ונישקה אותי, התנשקנו לעומק, הרגשתי כל שן ושן בפה שלה ואת הלשון הרכה שלה מטיילת לי בחלל הפה, מחפשת ומחפשת ורק רוצה עוד ועוד. היא העבירה את הרגל שנשענה על השטיח מעל לרגליים שלי וישבה עלי בפיסוק ממשיכה לנשק פותחת את כפתורי החולצה שלי. חיבקתי לה את הישבן מאחורה בשתי ידיי היא הורידה לי את החולצה וליטפה לי את הבטן לאט לאט, היא נעצרה והורידה את חולצת הבית הגדולה שלה ושתי שדייה היו מול פני, התקרבתי אליהן נישקתי להן ולאחר מכן התחלתי ללקק את השד השמאלי מסביב כשבוזמנית אני מעשה את השד השני, מצצתי את הפטמה הנהדרת שלה. היא התחילה משחקת בשערי מאחור, לאט לאט אחיזתה נהיית יותר ויותר חזקה היא משכה את ראשי בחוזקה לאחורה והסתכלה לראות אם כואב לי כשראתה שזה בסדר היא עזבה יד אחת ופתחה לי את כפתורי המכנסיים. אני שהייתי רק יותר מגורה מהאחיזה הפתאומית הזאת זזתי קצת עם הישבן ועזרתי לה להוריד קצת את מכנסיי. בעודה אוחזת בשערי היא שלחה ידה אל מאחורי גבי ופתחה את החזיה שלי וכששתי שדיי קיפצו משם היא חייכה כאילו היא לא ראתה אותן בחיים ונשקה לי שוב, הפעם בחוזקה היא התחילה למצוץ את לשוני באגרסיביות וירדה לאט לאט לצואר וליקקה וינקה לי אותו נשכה לי את האוזן ממש התענגה עלי וגרמה לי לרצות אותה יותר ויותר, אני ממש מחורמנת והיא משחקת בי. היא עצרה מסתכלת עלי ואני עליה היא אמרה "נועם, כמה שאני אוהבת אותך" באתי להוציא מילים מהפה אך לפני שהספקתי היא דחפה את היד הקרה שלה לתוך התחתונים הרטובים שלי...במקום להגיד לה כמה שאני אוהבת אותה השתחררה לי אנחה ארוכה והיא מוצאת את הזמן לצחוק וזורקת לי "כן, אני יודעת שאת גם אוהבת אותי..."אני פותחת את הפה בעונג והיא משחררת את ידה משערי, היא מנשקת אותי ומשחקת לי שם למטה עם היד שלה, דוחפת אצבעות ומזיזה אותן בקצב שהולך ונהיה רק יותר מהיר, אני מתאימה את עצמי אליה או יותר נכון אל ידה שכבר רטובה לגמרי, אני כבר מתחילה להתכווץ לי בכל הגוף והיא נעצרת ומוציאה את ידה, אני פוקחת את עניי ורואה אותה מחייכת חיוך שובב, אני אומרת לה חסרת מעצורים "בבקשה, תמשיכי" היא לוקחת את היד הרטובה ומשחקת עם השד הימיני שלי ותוך כדיי דוחפת לתוך איבר מיני את ידה השנייה...אאחחח..איזה יד קפואה...וואייי.... אני מתמקדת על היד שלה ורועדת מעונג ולא רוצה שזה יעבור אני פותחת את הפה שלי ואומרת לה "אאאאני....אאוההבת...אותךךך......." אני שומתת את ראשי אחורה על הספה ועניי עדיין עצומות מכל העונג החולף. מנסה לסדר את הנשימה , אני נזכרת בה ופוקחת את עיניי שתיינו מתנשקות ומתחבקות, אני מחבקת אותה חזק חזק ומקופפת את ראשי אל גופה מריחה אותה דקות ארוכות... "את יודעת?" אני אומרת "אני מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב" חייכתי אליה, היא פלטה גיחוך נשכבה לאחור ואמרה "מעניין למה..." גם אני צחקתי ונשכבתי חצי עליה חצי על הספה משתדלת לא ליפול, נשקתי לה על הלחי וככה נרדמנו...

מורן א

New member
ארוטי לייט ../images/Emo8.gif

כתיבתך ברורה מגרה וממצה את הדימיון. כמובן כמו בכל סיפור, ניתן עוד ללטש, אך נהניתי, תודה. מורן

תודה לכן...

ואני עדיין חושבת שצריך לעבוד על הסיפור הזה...:) האם לדעתכן גם הבת זוג צריכה לגמור? כאילו שתיהן? או שזה מספיק שרק "נועם" גומרת... סתם תהיות שלי.............

femfatal

New member
סיפור מענג

אני מסכימה עם מורן,באמת הרגשתי שצריך ליטוש פה ושם. אני חושבת שאם תחדדי קצת יותר את הצד של נועם לא יורגש הצורך בצד השני של בת הזוג....

חמוד :)

חבל שלא פיתחת את זה יותר

למעלה