סיפור שאולי כבר קראתם

סיפור שאולי כבר קראתם

ואולי טרם קראתם. מה שבטוח שהסיפור שווה קריאה על ידי מי שמתעניין בהורות ובזהות מינית. ראו קישורית:

אבא גאה

New member
אין כאן קשר לזהות מינית

כי אם למגדר...ואולי קצת לכריתת עורלה והסכנות הכרוכות בה. ממש כואב הלב על מה שהילד הזה עבר.

המקרה מחליש את הטענה שאפשר

לחנך גבר להיות אישה. נכון שהוא לא מוכיח זאת ונכון שהכאב הרבה יותר בולט בו מאשר כל דבר אחר.

tookmy

New member
לא בדיוק

ראשית, מדובר בילד בן כמעט שנתיים, לאחר הניתוח, לילד בגיל הזה כבר יש זהות מגדרית ברורה. בנוסף, האם עצמה טענה שהיא עצמה היתה ילדה שובבה ולא "נשית" כך שיכול להיות שציפו ממנו כנראה להתנהגות מסויימת מאד, שיכול להיות שאילו היתה זו בת מלכתחילה, היו דורשים ממנה פחות להיות עדינה ופחות שובבה. בנוסף, אין להתעלם מהשפעת ההורים. ההורים ידעו וחיו לא בשלום עם העניין, ככה שכנראה הסביבה כן השפיעה, מאד אפילו, כי בתת מודע ואולי גם במודע הם לא קיבלו את השינוי. לא שאני חושבת שאפשר לחנך גבר להיות אישה, אני פשוט לא יודעת מה זה אומר להיות גבר או להיות אישה, אני באמת חושבת שתכונות הן תכונות מובנות חברתית, ואני יכולה להביא לך דוגמאות רבות מרחבי העולם על דברים שנחשבים גבריים בחברה המערבית ונחשבים נשיים בחברה אחרת, ולהיפך.

אבא גאה

New member
סיפור לא קשור?: היום הילד מצא באוטו

מטבע של שני דולאר (טוני בשפת העם). וישר אמר שהוא רוצה לקנות לעצמו מתנה בכסף שלו... הלכנו לחנות סטייל ה"פיראט האדום" רק מדברים קנדית והמחירים בדולארים. הילד ראה מראת יד קטנה כזו מאמממת "בדיוק כמו של בל כשהיא רוצה לראות את החיה" ס'דר - אמרתי. הוא הלך לקופה (בבון אם אני לא טועה) שעמדה בעמדת המכירה הושיט לה המצלצלין והמראה ואמר :"אני אוהב דברים של בנות"! לזכותה ייאמר שלא התבלבלה ואמרה :"יופי, ואני אוהבת דברים של בנים". ומיד הרימה את הראש ואמרה לי שזו ההערה המוזרה ביותר ששמעה מילד קטן. לצערי, אמרתי לה, הוא כנראה מרגיש צורך ל"התנצל" מראש כי בדר"כ תבוא הערה בסגנון "אתה בן או בת"? "אתה בן, אתה בטוח שאתה רוצה את זה"? "זה של בנות" וכו'... כשנפרדנו היא אמרה לו "תמיד תאהב דברים של בנות, טוב?" ואני תיקנתי (בחיוך, בחיוך, לא יצאתי מאנייק) "תמיד תאהב מה שבא לך, מה אתה אוהב זה החלטה שלך בלבד" איזה בונבון הממתק הזה?

אפשר להתגעגע לילד

שראיתי רק פעם אחת בחיים וגם זה מזמן?

אבא גאה

New member
לדעתי זה היה פעמיים

פעם במפגש קה"ל ופעם אצל מיקי במפגשפורום הורים ותומים? ובטח שאפשר.
גם אני מתגעגע

זהו, שבמפגש של קה"ל

הייתי כל כך מוצפת, רק הכרתי אותך, ואת רוני ספיר והדולפינה שאני לא זוכרת שראיתי בכלל את אושר. רק את מיילס. אז עכשיו אני יכולה גם להתגעגע וגם להתעצב על הפעם המפוספסת...

המצב ממש חמור...

ואני עוד לא הבנתי... מה פשר הכינוי "אדמה טובה"... איפה ההסבר שלי?

ההסבר שלך במייל

ואם כבר מאיפה בא הניק ערבה ומנין צמח האיןקץ? סקרנות אמיתית אוכלת אותי כבר שנה וחצי.

אבא גאה

New member
אני אספר "ערבה איןקץ"

בתחילה שעוד לא היה פורום בץפוז נפגשנו ערבה ואנוכי בפורום בBSH. שם קראה לעצמה "ארבע אמהות" יען כי הגדולה שלה (הנסיכה) מבלה זמן גם עם ערבה ואישתה וגם עם גרושתה ואישתה שלה. למען נדע על מי מדברת כל פעם, נתנה בהן סימנין :ערבה, הדס, אתרוג ולולב. הדס עד היום הוא שמה של זוגתה. וערבה כשבאה לפתוח ניק בפרדס ערבה כבר נלקח אז היא לקחה את "ערבה אין קץ" וכבר פנו אליה בשם "ערבה כץ" שהצחיק אותנו מאוד (אותה פחות, היא מאוד קנאית לשם המלא "ערבהאיןקץ") וזהו.

למעלה