סיפור+שאלה

סיפור+שאלה

אני בכל הזדמנות שיש לי אני נדפק בכל דבר כשאני מתכופף להרים משהו ברגע שאני מתיישר אני מתנגש במשהו עם הראש וכל מיני דפיקות. אז ביקשתי מה- "יקום" שאני יחיה חיים רגילים. כי בספר הסוד כתוב שאסור לבקש משפט אם "לא" מ]ני שה- "יקום" לא מבין את המילה "לא". ועכשיו שאלה לסיום, האם הסוד יכול להשפיע גם על אהבה

naty3

New member
היתה לי תקופה דומה פעם, למה שאתה

מתאר. הייתי נתקלת בכל מיני דברים-דלתות, כסאות וכו'-הרגליים שלי היו מלאות בסימנים כחולים, סתם ככה... לדעתי זה בגלל שלא שמים לב. תתחיל לעבוד על עצמך-לראות לאן אתה הולך ומה יש סביבך. עם הזמן זה יהפוך להרגל. כל דבר שאתה מבקש מהיקום-בקש בזמן הווה. לגבי ה"לא" שכתוב בספר- התת מודע "מוריד" את הלא (כמו שאומרים לך "אל תסתכל אחורה\למטה" וכו'-ואתה כן מסתכל). הפוך משפטים לחיובי בזמן הווה. לגבי אהבה-אתה צריך לדעת מה אתה רוצה בדיוק מהבחורה-אילו תכונות. עד כמה שזכור לי, כתבת שאתה בכיתה ו'...מה בוער לך? אתה עוד צעיר. :)

כל האהבה

תשובה לשאלתך \ תורת הסוד רוצה שנקבל באהבה שנעשה מיתוך אהבה שניתן באהבה שנעשה אהבה שניצא מיתוך החולשות שלנו שניתפקח מהן \

אולי זה מסר מהיקום להיות יותר מודע לסביבה שלך

אולי ברגע שתשים לב אל הדברים האלה יותר תראה גם דברים טובים אחרים. אתמול היה לי קטע דומה, בישלתי עם אישתי במטבח, נפל לי דבר אחד, נפל לי דבר שני, היא שאלה אותי למה אני קלמזי היום, ועודדה אותי להיות יותר זהיר, הדבר האחרון שנפל היה מחבת עם שמן שהכנתי בו שניצלים שעשה המון בלגן, וגרם לי קצת כוויות ברגלים - זה בהחלט העביר את המסר, אין ספר שהיה עדיף שאני אקלוט את הרמז יותר מוקדם כמו שאני עושה בדר"כ. בכל מקרה, אולי זה מנע תאונת דרכים שיכלה להתרחש בנסיעה בערב, או משהו אחר, אני סומך על היקום בקטעים האלה.

למעלה