סיפור שהיה לי כבר בעצבים המון זמן

Logan16

New member
סיפור שהיה לי כבר בעצבים המון זמן

מה אתם חושבים ? יש לו פואנטה ואין לו שום כוונה להשמיץ רק לבדוק עובדות . הארי "הברק" פוטר אתם מכירים אתה הברים האלה בלונדון שהכל אפלולי ושקט בהם ? אותם ברים, שיש זמרת לילה עם שיר ישן של סינטרה ברקע , הכל אדום ושחור והטיפוסים הכי מסתוריים נמצאים שם ? את הבר הזה מצאתי במקרה, באיזה סמטה שאם לא הייתי הולך להשתין בה לא הייתה יודע אפילו על קיומו . כשאני מקפיץ את הטקילה ה 3 שלי אני רואה אותו : בחור ממשוקף, לא גבוה, שער מפוזר וצלקת של ברק על המצח . אני מייד אמרתי לעצמי בונא´ המניאק שתי טיפות ערק כמו הארי פוטר . נגישתי אליו , הוא קלט אותי ושאל מייד : תזמין אותי למשקה חבר . ואני, שמכיר את כל הטיפוסים האלה, שהופכים לחברי ם שלך שצריך משקה חייכתי, וביקשתי מהברמן עוד טקילה . "אתה נראה בדיוק כמו הארי פוטר" אמרתי לו , הוא חייך חיוך עצבני ואמר "אתה יודע משהו אני באמת הארי פוטר ". צחקתי , זה היה מצחיק זה תמיד מצחיק להסתבלט על כל השיכורים האלה. "תוכיח " הנהנתי בבטחון . "אתה לא מאמין לי " אמר והקפיץ עוד טקילה. "בבקשה" הוא שלף מקל מחודד עם נוצות שמשום מה היה כתוב עליו בכל מקום sex . והחל למלמל משהו לעבר הזמרת ," איזה שפוך " אמרתי לעצמי ממש מת . פתאום, הזמרת מתחילה להתפשט תוך כדי שירה וכולם המומים אפילו היא . היא תפסה את העמוד והתחילה לרקד כמו חשפנית ., והארי נקרא מצחוק מלמל עוד שורת מילים וממלא לנו את הכוסות . א... אב.. אבל אתה לא קיים אתה המצאה של... ג´.ק רולניג לשעבר נערת ליווי עד לפני 5 שנים בערך , מה מה אתה מזבל ? עמדתי המום כולי . אויי , "הנה זה שוב מתחיל אמר הארי מאמץ את מצחו ופתוח את פיו" : הכל התחיל בתשעים וחמש , עמדו להעיף אותו מהוגורסט בגלל שתפסו אותי במגורי בנות שוב. מה לעשות הן רצו את זה השרמוטות האלה. במיוחד הרמיוני איזה זונה בחיים שלי לא ראיתי מישהי כזו : מחליפה גברים כמו גרביים, נותנת לכולם ומוצצת למורים כדי לקבל עוד 100 . רגע קטעתי אותו "היא לא הייתה ידידה שלך שעוזרת לך בבעיות שלך " בעיות לא היו אז בעיות , ההורים שלי נהרגו בגלל שלא סיפורו לממשלה על העולם של הקוסמים. וולדמט הוא בס´´ך הכל הרג אותם כדי שלא יגלו כלום, ולי נהיה בוחטות של כסף בבנק. הוא גיבור אם אתה שואל אותי . בקיצר, עמדו להעיף אותי מבית הספר המכובד שלהם. בגלל כל השטויות שעשיתי ואני הייתי צריך כסף הפסדתי הכל למלפוי ולא כדי להסתבך אתו בחובות . התחלתי להסתובב בכל ארצות הברית ולמכור בשר דרקון . הבשר הכי טוב שקיים היא הייתה נערת ליווי בס´´ך הכל ואני , סיפרתי לה הכל בלילות , לא סתם הם קוראים לי הארי "הברק" פוטר. חצי שנה אחרי זה הכל מסתדר לי בחיים מקבלים אותי בחזרה רון חוזר לדבר אתי כי מרוב נואשות הלשנתי עליו שהוא מייצר מריחואנה של קוסמים קיבלתי כסף אבל זה לא היה שווה את זה. ואז הזונה הזאת מוציאה עליי ספר עושה ממני קדוש כזה , לא שאכפת לי אבל מגיע לי חלק הלכתי לבקש את הכסף באחוזה שלה . השומרים לא נתנו לי להיכנס הם חשבו שאני עוד פאנט של הספר והיא לא רוצה לדבר איתי בכלל. כל העולם השני רודף אחרי, ואני מתחבא לי כאן במקום הנפלא הזה . הבר הראשון שהאגריד לקח אותי אליו אך, הוא היה משהו , היה מבריח לנו קצת משקאות וסיגריות כל פעם . אבל כמה זמן גבר כמוהו יכול לסבול איזה זקן מסכן שכולם צריכים לתת לו כבוד, בסוף אתה משתגע צריך לדפוק בו איזה אגרוף בראש, לשבור לו את המקל , לחרמן הקטן הזה . הוא היה מטריד את התלמידות , אבל בסוף הוא חטף את שלו. והאגריד האגריד בכלא מואשם ברצח . אבל הוא יצא מזה בשלום יטען אי שיפות זמנית איי , אם רק יכולתי לגעת במה שמגיע לי .הייתי מראה לכלבה הזאת אני ישבתי שם אם המשקה ביד, המום לא מסוגל להזיז שום איבר בגופי מרוב שוק . ממה את המום כל כך חבר ? מה חשבת שהכל טהור כמו באגדות חשבת שבאמת קיים בית ספר כזה יפה בלי שחיתויות אחרת זה סתם היה סיפור ילדים פשוט . אתה צודק הארי אתה צודק. היי, ברמן תן עוד סיבוב לי ולחבר שלי יש לו רכבת לתפוס וגם חיים .

mermit

New member
קוראים לזה סיפור סלאש, לא?

אהבתי. תן לילד המושלם של הכיתה בראש! *אבל* - קודם כל, תעשה הגהה, בעיקר בקטעי הדיאלוג. יש קטעים שלא ברור מי מדבר או אם מישהו מדבר בכלל. תעשה סדר במרכאות, וכדאי גם לקטוע שורות כשמתחלפים דוברים: "ככה?" "בדיוק ככה, האגריד יהיה גאה בך." "האגריד על הזין שלי." ותשקול לעדן קצת את השפה. לי זה לא מפריע כשאתה קורא להארמוני שרמוטה, אבל יש מן הסתם אנשים יותר רגישים ממני. חוץ מזה - מדליק, למרות הנדושות המסויימת. (הידעתם שעניין הדרישה למקוריות באמנות הוא המצאה מערבית מסואבת? בהודו, למשל, ציירים מוערכים על פי יכולתם לשכפל ציורי אלים וכו´ באופן מושלם, ומקוריות לא נדרשת, אולי אפילו לא מתקבלת בעין יפה).

Logan16

New member
תאמין לי , יש דבר נחמד בפורמים נקרא

חופש ביטוי ד.א פירסמתי את זה בפורום הארי פוטר, נחש מה ? הם אהבו את זה אמרו שזה יותר טוב מהסלשים

mermit

New member
אף אחד לא מנסה לפגוע בחופש הביטוי

רק הצעתי ש*תשקול* לעדן קצת את השפה - לא בשביל הצנזורה, אלא בשביל קהל היעד. אבל אולי זה רק אני...

למעלה