סיפור שהיה

סיפור שהיה

הסיפור הזה קרה לחברים של בת דודה של חבר טוב של אח שלי. הסיפור גם התפרסם בעיתון ידיעות כמדומני לפני מספר שנים. כמה חברים טיילו באוסטרליה ברכב שכור. החלום שלהם היה לפגוש בקנגורו. זה אכן התגשם אך לא באופן שהם ציפו לו. באחד הסיבובים הגיח קנגורו לפני המכונית והם דרסו אותו. הם יצאו החוצה וראו שהקנגורו מת, לצערם. לאחר מחשבה הם החליטו בכל אופן להפיק את המקסימום מהאינסידנט המצער, והתארגנו לתמונה קבוצתית עם הקנגורו. לשם השעשוע אחת הבחורות הלבישה את המעיל שלה על הקנגורו. מה שהם לא ידעו זה שהקנגורו לא ממש מת, רק התעלף. ובכן בעוד הם מתארגנים לצילום משותף, הקנגורו פוקח עיניים, ממצמץ, וקופץ בדילוגי קנגורו אל היער הסמוך. עם המעיל עליו. במעיל היו הדרכון וכל המסמכים והכסף של הבחורה. הסיפור הזה הוא א"א. ה"חברים של בת דודה של חבר טוב של אח שלי" זה המצאה שלי. הסיפור אכן התפרסם בעיתון (כנראה "ידיעות") כסיפור אמיתי. הכוונה בכותרת היא סיפור שהיה... בעיתון

Idan91

New member
ג-אד..

האמת? קצת מגיע להם. די אכזריים.. להתארגן לתמונה עם קנגורו שהם דרסו..

טעות! (טעות?)

המקור של הענין נמצא בקליפ פרסומת שפעם שלחו לי (ועדיין מצוי אצלי על ההארד דיסק, אבל לך תעלה את זה לפה... כבד). רק שאולי... אולי היתה באמת אגדה כזו, והיא היא ששימשה מקור והשראה לקליפ? אולי. בכל אופן, נכנסתי לפה לרגע בטעות, אז הרי אני מתחפף במהירות... ד"ש לעידן.

TearS oF AciD

New member
חחחחחח איזה שטויות!!

זה היה בסרט! אני ראיתי אותו! זה היה סווצ'ר המזל של אחד משני האנשים. בסווצ'ר היה כסף שהם היו צריכים להעביר לאיזה רוצח שכיר שיהרוג אותם (הם לא ידעו שהוא רוצח שכיר) בגלל הסתבכות עם המאפיה. קיצור לא משנה הרקע, הקטע הוא שזה היה בסרט, אני די בספק שזה באמת קרה להם

arandiera

New member
אגדה אורבנית מוכרת-

זו אחת האגדות האורבניות המוכרות ביותר. היא מתועדת כאגדה אורבנית. כידוע חלק מההגדרה של אגדה אורבנת זה שמי שמספר אותה אומר שזה קרה למישהו שהוא מכיר. אם אתה באמת חושב שזה קרה לקרובי משפחה שלך תתקשר אליהם עכשיו, ותנסה להגיע ישירות לאדם שחווה את זה (לא מישהו שמכיר מישהו או ששמע) אני מוכנה להתערב שלא תצליח לדבר ישירות עם אף אחד שזה קרה לו. גם בסרט זה לא מקורי אלא מועתק מהאגדה שמסתובבת כבר כמה שנים.

סליחה על ההפרעה אבל....../images/Emo132.gif

הסיפור הזה הופיע בפרסומת למכשיר סלולרי באוסטרליה

*חשוב* הסיפור הזה לקוח מ:

"המסע האחרון של סבא" מאת סקוט מקארתי. מעשה שהיה כך היה: אתמול קפצתי לסיפריה הציבורית, ומאחר והיו לי רק 10 דקות פנויות נכנסתי לחדר ובו כונניות עם למעלה מ- 500 ספרים, הושטתי ידי ולקחתי את הספר הראשון שנפל לידי, במקרה מדובר בספר הזה. לא הספקתי לקרוא אותו. חזרתי הבייתה ונכנסתי לפורום הזה פעם ראשונה בחיי וקראתי את האגדות. למחרת קראתי את הספר....והפתעה! הסיפור הזה היה בו ועוד כמה מהסיפורים בפורום.... צירוף מקרים? יד הגורל? :))))) בכל מקרה מאוד מומלץ לקרוא הסיפורים האלה ממש ממש מצחיקים ומטורפים!!!!!!

למעלה