סיפור שהתחיל מעצבן ונגמר...

סיפור שהתחיל מעצבן ונגמר...

טוב, אז רובכם זוכרים ודאי שדוביבת ואני, לאחר תקופת אירוסים ארוכה ורומאנטית, החלטנו על תאריך (תחילת מרץ, יש עוד זמן...) וההכנות ל"חתונה" מתחילות. (אני קוראת לזה "חתונה" במרכאות כי במקור תכננו לקרוא לעניין "טקס נישואין" או "טקס כלולות" - מה שהרבה יותר הגיוני, כי יש בזה נישואין ו-2 כלות אך לא חתן, אבל מה לעשות שזה מקצר ומקל על כולם שאנחנו מכנות את זה "חתונה" שהחלטנו לזרום עם זה. למרות שעל ההזמה נכתוב מה שמתאים לנו ורק לנו). בכל אופן, עכשיו הגיע הזמן לשיחות עם הספונסרים. אמא שלי מפרגנת (למרות שאין לה מושג בשביל מה אנחנו צריכות את השטות הזו, אבל תמיד ידעה שאני מתה על הקיטש הזה אז שיהיה...), לא יכולה לעזור כ"כ, אבל תסייע בסידורים, הסעות וכל מה שתוכל. יופי. אבא שלי - בעיה. יכול לעזור. השאלה אם ירצה? דוחים את השיחה אתו עוד קצת. עוברים להורי דוביבת - כבר בשיחת הטלפון הנרגשת הראשונה, לאחר הצעת הנישואין, הם הבטיחו שיעזרו ורק רצו לדעת את התאריך ועל איזה סכום מדובר. אנשים פרקטיים. יופי. לכן החלטנו לדבר איתם רק לאחר שתהיה לנו תמונה כללית מול העיניים. חששנו רק מדבר אחד: יחסם לאחיה של דוביבת. לפני כמעט שנתיים, בעקבות הצעת הנישואין הראשונה, הם הבהירו לנו שהילד, אז בן 10, שישן אצלנו בחופשות ורואה שאנחנו חולקות מיטה אחת, אל לא לדעת שאחותו מתחתנת עם אישה. אסור להגיד לידו את המילה "לסבית", ולא לדבר לידו במונחי זוגיות מפורשים (השד יודע מה זה). כל זה עד שיהיה בן 15 (!) כי ככה ייעצה להם הפסיכולוגית שהלכו אליה במיוחד לצורך העניין. זו אגב, היתה אחת הסיבות לאירוסין הממושכים. כשניגשנו לדבר איתם לקחנו את זה בחשבון. אני אמרתי לדוביבת לתת להוריה קרדיט - אולי השתנה משהו אצלם מאז (מאז לא העלנו את הנושא הרגיש) והיא טענה שאין סיכוי - האנשים שבלוניים, לא משתנים בשום תחום בחייהם, וכנראה שתיאלץ להינשא כשאחיה נעדר ואף מסתירים ממנו את העניין. קשה. אמש התקשרה דוביבת לאמה, להודיע שנקבע תאריך לחתונה ושאנחנו רוצות לבוא ולדבר איתם על העניין, ושאנחנו מודיעות מראש כדי שה"ילד" (שעולה לחטיבה בינתיים, ולמרות הבועה המגוננת להחריד שחי בה - לא הולך לבד אפילו לחוג ליד הבית, לא בוחר לעצמו בגדים - בלכ זאת כבר לא כ"כ ילד) לא יהיה בסביבה, מתוך כבוד לבקשתם. לתדהמתנו גילינו שאין שום בעיה כזו. מסתבר שלפני שנה (ש-נ-ה!!!) ישבו ההורים והאח וצפו בטלוויזיה. היה שם משהו עם הומואים ולסביות והאח אמר בקול "חבל שדוביבת לא רואה את זה". המומים שאלו ההורים "למה?" והאח השיב "מה, אתם לא יודעים שדוביבת לסבית?!" ההלם לא עזב את ההורים שחקרו אותו מה הוא חושב שזה אומר ומה המשמעות "זה אומר שהיא חיה עם מיז פיגי בדיוק כמו שאמא חיה עם אבא". "ומאיפה אתה יודע על זה?" שאלו אותו ההורים (מתוך הנחה שכן דיברנו איתו על זה - כי לא ייתכן הרי שהוא ממש חשב על זה בכוחות עצמו) "מה נראה לכם? שלא מדברים על דברים כאלו בבי"ס?" ענה להם הילד בלי למצמץ. אז שנה (ש-נ-ה!!!) אנחנו סתם הולכות על קליפות ביצים וחוששות ובעצם הכל בסדר. לא ייאמן! אבל העיקר שכל חששותינו התגלו כחסרי שחר ושדוביבת תוכל לראות את אחיה לצידה בחגיגת כלולותינו, ושהוריה למדו עד כמה זה טיפשי לזלזל בילדים. אופטימיות ואושר אופפים אותנו.

טרודי

New member
איזה כותרת לשים...

שלא תקלקל את ההפתעה למי שעוד לא קרא? סוף טוב - הכל טוב. שמחה בשמחתכן.

נסיון כושל לבנות מתח

להבא אשתדל יותר

טרודי

New member
הבעיה היתה שלי

את דווקא בנית מתח היטב. אני בהתחלה חשבתי לענות עם איזה חיוך, או "סוף טוב הכל טוב" או משהו כזה בכותרת - ואז קלטתי שאני אקלקל לך. אז הורדתי את זה, ונשארתי בלי כותרת מתאימה.

colourful

New member
את אלופה!../images/Emo140.gif

רגישה לפרטים, ועל כל דבר את חושבת!!! ובעניין הסיפור - עם כל זה שהסוף הוא טוב, ולאח המתוק מגיעות נשיקות וחיבוקים לרוב ואגב - זה לא מפתיע אותי בכלל שהוא ידע, אני עדיין מתעצבנת
מהשנה הארוכה שלא גילו לכן כלום!!!

ומה את חושבת - שלא הערתי?

ביקשתי מדוביבת את השפופרת (בעדינות, לא חטפתי) ואמרתי לאמא שלה שאני מה זה מאושרת לשמוע שהכל עכשיו פתוח וגלוי ואין צורך להסתיר שומדבר, אבל חבל שלא אמרו לנו כלום כי לא היה לנו נוח עם המצב בשנתיים האחרונות ושאם אנחנו כבר בענייני פתיחות (קונספט זר בבית משפחת דוביבת) אולי כדאי להבא שבאמת אפשר יהיה לדבר על הכל, כולם עם כולם, שלא תהיה תחושה שיש פה טאבו שלא מדברים עליו גם אם כולם יודעים. היא הסכימה איתי בעקרון. אשר לביצוע - אני מעט סקפטית, אבל בהחלט יש פה התקדמות. היא גם אמרה לי שעדיין קשה לו (לאח) עם העניין, כי בכל זאת מדובר במשהו שונה, חריג. לא עניתי לה, אבל אני לא יודעת אם קשה לו כי זה שמקרינים לו ההורים, או שבכלל לא קשה לו והיא רק חושבת שצריך להיות לו קשה עם זה, שהקלות שבה הוא מקבל את זה היא לא נורמאלית. אבל כאמור, אני אופטימית ומאושרת מכדי לדקדק בקטנות.

טוטולס

New member
לילד קשה???

אז איך לא הרגשתן כלום שנה שלמה? יכול להיות שדווקא לא קשה לו, ורק ההורים מגוננים עליו (או משליכים את הקושי שלהם עצמם)? ומזל טוב (על התגלית וכמובן על טקס הכלולות)!

tookmy

New member
הא! אני בספק שקשה לו...

כשהייתי בת 13 בערך, ירד האסימון שלי לגבי הדודה. עד אז היו רמזים מטעים בסביבה. היא אמנם גרה עם אישה הרבה שנים, אבל אחר כך ילדה ילדה מחוץ לנישואין והיתה בקשר הדוק עם האב, מה שמסביר למה לא ירד לי האסימון בגיל 10, נגיד, עש ששוב היתה לה בת זוג. מי שלא הרגיש נוח עם האסימון הברור שנפל לי והיה בהכחשה זה אבא שלי, אח שלה. למרות שלי, לאורך כל גיל ההתבגרות, לא היתה שום בעיה, אבל שום בעיה, לבוא לבקר בחופשים את הדודה האהובה כשגרה עם חברתה, ללכת איתה לשחות ערטמה וכו'. ולהורים שלי, לשמחתי, היה שכל לא לעצור אותי מהקשר הזה, שגרם לי לקבל עד היום נטיות מיניות שונות בצורה די טריוויאלית, וגם לעזור לדחוף כמה אנשים מהארון בשנות העשרים המוקדמות שלי. לילדים לא קשה, זה ההורים שמקשים ומשדרים את המסר . לשמחתי אמא שלי לימדה אותי תמיד להתיחס בכבוד ושיויון לשונה ולאחר, למעשה, היא לימדה אותי פשוט לא לתת יחס אחר כאילו שמשהו חריג אצל מישהו בעולם.

אני ממש שמחה

כשהתחלתי לקרא חשבתי וואי איזה פסיכית הפסיכולוגית. לזיוה יש אח היום בן 14 אבל הוא היה יותר קטן בערך בן 9 שסיפרנו לאמא שלה עלינו. והיא ניסתה קצת לגונן עליו אבל הוא היה כל כך קשור אלינו שזה היה ברור שזו מלחמה אבודה מראש. והיום הוא כל כך מפרגן ואני ממש מתה עליו זה גם תרם לו הרבה לדעתי. בהתחלה הוא סיפר רק לחבר אחד שלו. והיום כבר כל החברים שלו יודעים וזה שחרר אותו. אני חושבת שזאת כן היתה התמודודת בשבילו(בעיקר בגלל איך שאמא של זיוה קבלה את זה) אבל זה פתח אותו ועזר לו להיות יותר נאמן לעצמו. בקיצור ילדים הם הכי חכמים והם יודעים הכל לפני כולם (צריך לזכור את כשאת אמא) בקיצור אני ממש שמחה בשבילכן אגב נראה לי שאנחנו לבד פה. אנשים עדין לא התעוררו היום

נורא מרגיז ../images/Emo46.gif

שנה שלמה ההורים יודעים שדוביבת לסבית... ורק עכשיו הם מגלים לה???
ג-ד-ו-ל הסיפור הזה !!! ואני בתור אוהבת חתונות מושבעת, עם חתנים או בלי... מחכה כבר לראות אתכן מתחת לחופה

את תמיד כל כך טוטאלית?

נולדתי בעיר שלחוף ים, לפני כך וכך שנים (בשנות ה-70 כבר הייתי בעלומיי פלוס), ותמיד אהבתי ועדיין אוהבת לשבת כשברקע קול רחש הגלים, ולחשוב. על כל מה שרק בא. וגם לעזור בכל מיני פרויקטים. ולגלגל בורות. בורות מכל מקום ובכל עומק. מגלגלת ומגלגלת. את זה הכי אוהבת שאפשר. שכחתי משהו?

תמיד תמיד תמיד

לא יכולה אחרת. תגידי הגלגול בורות - היית בחוג בשביל זה או שלבד ככה למדת את העסק?

לא צריך חוג

רק מוטיבציה וכוח פיסי. ושכחתי לציין שאני נורא חזקה. נורא נורא חזקה. בעצם, אני אפילו גיבורה! באמת!

colourful

New member
נראה לי...

שממש בטעות הברחנו את טוסברהינדא.... והיתה לי דוקא נחמדת....

למעלה