סיפור/שיר {לא החלטתי}

דספרדו

New member
סיפור/שיר {לא החלטתי}

יום אחד התעוררתי ועל מיטתי ציפור אפורה מחייכת מנקרת כנף . . . דרור. שלום לך דרור אמרתי לו, אך הוא לא ענה נעלבתי נורא ובכיתי לי קצת הדרור עופף ונחת מולי על הציפית המצויירת הביט בעיני ושאל לשלומי ולשלום משפחתי התבלבלתי מאוד ולענות לא יכולתי אז הדרור חייך לו חיוך ציפורי שכזה פתח המקור מתח לו כנף וניפח החזה מהמהם לעצמו כאילו מתחבט בבעיה רצינית ולבסוף פקח עין אחת ושאל לטייל איתי אתה רוצה? הייתי המום, התבלבלתי נורא ולענות לא יכולתי ילד שלא מדבר? שאל אז לבן המקור ואני לא ביישן אך הרגשתי נורא ומרוב הבלבול הסמקתי גמגמתי צחקוק של ציפור אז נישמע בחדרי אחרי הצחוק התנשם בכבדות ונתן {לי} משרוקית ואני מרוב תדהמה לא יכולתי להגיד אפילו תודה אז עופף לו הדרור תוך מלמול של שלום לקח לי רגע אחד להבין שישבה פה ציפור וצחקה לה חופשי ואפילו משרוקית השאירה היא לי העפתי שמיכה ומיד לחלון עיגול כך סימנתי באמצע הכפור לאן נעלם הוא? דרור מר ציפור??

והבוקר..

ממש לפני שנכנסתי לכיתה פגשתי ציפור.. חמודה כזאת.. מתוקה צייצה בעליזות לכל פינה ו...... חירבנה לי על החולצה.. למה הציפורים שלי לא מזמינות איתי לטיולים? או שואלות אותי על המשפחה , הא??? ``כול וואחד ומז`אלו``..(-: רקדנית (ציפור דרור בעצמה)

נקיטה...

New member
סיפור או שיר...

תחליט !!! כי יש צורה לקריאת שיר וצורה לקריאת סיפור... (על מה אני מדברת??? אין לי מושג...) בכל מקרה... אהבתי. :cool: נקיטה

עופריקו

New member
דספרדו גדול כתמיד.....

יש לי הצעה....סישיר משהו חדש עוד לא בשימוש.... עכשיו רק אצלנו בערוץ לחודש ניסיון..בחינם עופר -ערוץ הקניות...

למעלה