סיפור שכזה

deep ocean

New member
סיפור שכזה

אני יודעת שהפורום הוא ל"בנים בלבד", אבל אני חייבת לשתף אותכם במשהו. מטלפנת עכשיו אלינו אחות של אבא שלי. היא אישה בת 50, מאד ממורמרת, תככנית, תמיד מתלוננת, קלפטע כזאת, רכלנית- בקיצור הבנתם, אני לא אוהבת אותה בכלל. טוב היא שואלת אותי- קראת מעריב היום? (שואלת בטון נסער משהו) אמרתי לה- כן. למה? כי מופיע שם קרוב משפחה שלך. אני אומרת לה- על מה את מדברת (באדישות אני עונה) היא אומרת לי-ראית את ההומו שזכה בתחרות? אני אומרת לה כן אז היא אומרת לי, הוא הבן של X אמרתי לה, מי זה בכלל X? היא אומרת לי- X זה הבן דוד של אבא שלך אני אומרת לה- נו יופי, אני בכלל לא מכירה אותם היא אומרת- אה הם היו באירועים משפחתיים. אז היא אומרת לי- נו, ראית כזה דבר, איזו בושה? אני אומרת לה- מה בושה!!!! זה נהדר!!! זה יפה!!! זה אחלה שיש כזאת תחרות ושהוא זכה היא אומרת לי- על מה את מדברת? זה נורא גם לבן של Y (=עוד קרוב משפחה שלנו) יש יצור כזה (יעני, גם הבן של Y הומו) אמרתי לה-את לא חושבת שאת מגזימה קצת? זה לגיטמי לגמרי ובסדר כמור להיות הומו. הם לא יצורים! היא אמרה לי- טוב אני צריכה לזוז. להתראות. היא כנראה הבינה שאין לה פרטנרית להשמצות. זה היה ממש מגעיל מבחינתה. כל הדעות שהיא הציגה. אז אני מבינה מאיפה זה בא- מחינוך מאד שמרני (ושלה אישית יש בעיה עם מיניות) אבל זה לא תירוץ עוד סיבה נוספה היום- למה אני לא אוהבת אותה. סתם רציתי לשתף. מקווה שזה בסדר?!

deep ocean

New member
ומצטערת בקשר לפתיחת הודעה חדשה

אפשר לשרשר את ההודעה למקום המתאים. לא ידעתי איפה לשים אותה.

deep ocean

New member
חהחהחה זה באמת לא בריא, צודק

אבל מה עם לשרשר? אני אומרת את זה לאנשים שכותבים בפורום אותו אני מנהלת ופה אני לא מיישמת את זה? חהחחהחה

אלי פלס

New member
אשכול הדודות המעצבנות

היות שעד עכשיו לא היה כאן אשכול שכזה - אני מכריז בזאת על אשכול זה כעל אשכול הדודות המעצבנות. והיות שאת חדשה כאן (בשמו של המרמלד ששולח אותי להכין קפה לאורחים), אני מתכבד בזאת להעניק לך את ה
החגיגי בתקווה שתדעי לעשות בו שימוש הולם ונאות...

deep ocean

New member
אשכול הדודות וההורים

הורים שלי חזרו הביתה (קודם אבא אח"כ אמא), ואבא שלי עידכן את אמא שלי בסיפור (הדודה טילפנה שוב ועידכנה את אבא שלי קודם..חהחחהה) אמא שלי יצאה שאקלית. אבא שלי אמר- אוי זה בושה למשפחה ואמא שלי אמרה לו-תגיד, השתגעת? זה בכלל לא בושה!! זאת גאווה!! מה עובר עליך?! (אבא שלי ואחותו מין הסתם גדלו באותו בית שמרני) אני ואמא שלי התקפנו את אבא שלי המסכן שבסוף הוא מילמל בלית ברירה כן "הוא באמת היה תמיד גבר יפה....כמו אבא שלו" חהחהחחהה...ממש התקפנו אותו בכל אופן....זה הסיפור. תודה על המוצץ...אני אכן אעשה בו שימוש הולם... אבל אני לא מתכוונת להתנחל אצלכם..אז תמשיכו ליהנות!!!
נ.ב.-בקשר לקפה, אני כבר לא שותה חלב (לא אוכלת בשר, לא שותה חלב, לא אוכלת ביצים. לא רוצה להכניס לעצמי דברים שבאו מחיות סובלות).

אלי פלס

New member
להכין לך תה? ../images/Emo32.gif

יש ביצי וחלב חופש... מבעלי חיים המגודלים בתנאי רווחה... אמנם זה טיפונת יקר יותר אבל...כדאי

deep ocean

New member
אני לא אוהבת תה

והביצי חופש והחלב חופש...זה זיוני שכל. חבל שאין לי פה את העלון של אנונימוס. גם שם החיות לא משוחררות ועושות מה שבראש שלהן. אז יש להן קצת יותר מרחב. זה כמו שיחזיקו אותי בחדר. במקום לשכב עם 20 גברים ביום, אני אשכב עם 3 גברים ביום בניגוד לרצוני. אתה יודע מה, דוגמא אחרת, יותר טובה וקרובה- יכלאו אותי בבית כלא. יהיה לי חדר מרווח עם טלוויזיה ו-DVD. (כל היום אני אראה מטריקס, החוש השישי, אושר, המשחק וכו´) אני עדיין כלואה במקום שאני לא רוצה להיות שם. got me?

deep ocean

New member
../images/Emo39.gif אחלה

טוב תמשיכו ליהנות בפורום....אני הלכתי. יש לי ללמוד (עבודות).

לירוי25

New member
את צריכה להבין גם אותה

אם את בעצמך אומרת שחונכת על חינוך שמרני משהו, מה היא תגיד? לא כולם חייבים לקבל הומואים ולסביות כדרך חיים לגיטימית, בפרט כשמדובר באנשים יחסית מבוגרים שבשבילם זה נראה כמו המצאה של בני נוער משועממים.

deep ocean

New member
אבל אני לא חונכתי על חינוך שמרני

אמרתי משהו כזה? ציינתי שאבא שלי שמרני יחסית (הכל יחסי). אמא שלי פתוחה. אמא שלי היא זו שקבעה בבית (וגם רק היא היתה בבית), והחינוך שלי הוא ממנה. אבא שלי עבד כל החיים, היה נוסע מוקדם בבוקר (05:00) וחוזר בערב (19:00) ולא ראיתי אותו כמעט. קיבלתי את האבא שלא היה לי רק לפני שנה וחצי כשהוא יצא לפנסיה. בכל אופן, נכון, אני מסכימה איתך שיש קשר חזק לגיל וכו´. אני לא חושבת שכולם צריכים לקבל הומואים כדרך חיים נפלאה ומגניבה אבל אני כן חושבת שאנשים בכלל צריכים להיות פתוחים יותר לאנשים, ולדברים ששונים מהם. אבא שלי ואחותו קיבלו את אותו החינוך. אני מבינה למה הם חושבים כך (נראה לי שגם כתבתי את זה באחת מההודעות, "שאני מבינה מאיפםה זה בא-מהחינוך"), אבל זה עדיין חבל לי שכך הם מרגישים.

MARMELAD

New member
אין טעם להתעצבן

אני הגעתי למסקנה שהדורות שמעלינו פשוט לא יודעים איך להתמווד עם הומוסקסואליות. כמובן שיש כאלה שכן, אבל באופן עקרוני - אני לא מתרגש במיוחד אם איזה דוד זקן אומר לי (בלי לדעת מי אני ממש) שהומואים הם אנשים חולים. אני בטח ובטח שלא אצליח לשנות אותו. אני מתמקד בדור הנוכחי. ואני מאמין שתוך חמישים שנה המצב ייראה אחרת לגמרי. (תמימות מצדי..?)

למעלה