סיפור של בגידה בדרך?

סיפור של בגידה בדרך?

שמי עידו, אני בן 27, סטודנט. בימים אלו טורד אותי סיפור ארוך למדי, תרשו לי לשתף אתכם. אני מכיר את 'קרן' כבר 6 שנים. נפגשנו בדרום אמריקה והיה פלירט קטן בנינו, תפסתי ממנה קצת יותר מזה ולכן התאכזבתי לראות שהיא מבולבלת (בדיעבד. ובדיעבד כנראה גם אני) ולבסוף לא שכבנו ואז, כדרכם של מוצ'ילרים, פנינו איש-איש לדרכו אל עבר הלוקיישן הבא. חזרנו לארץ ולא היינו בקשר, הקשר הזה נקטע יום אחד כשקרן יזמה מפגש כזה או אחר, נדמה לי שזה היה טיול אל הרי הנגב או משהו כזה ואפילו היינו מוקפים במספר ממכריה. הניצוץ היה אבל... הקשר נעלם שוב וכך במשך 6 שנים נפגשנו אחת לחצי-שנה עד שנה, הניצוץ היה והיה גם משהו כאן בכל הסיפור הזה, אלמנט כלשהו שלא היה סגור על עצמו. כבר שנתיים אני עם 'מיכל', אישה מדהימה ויקרה מפז, אני אוהב אותה ונשחק לאחרונה מזוגיותינו הצפופה, אני אוהב אותה ומדמיין אחרות כשאנחנו במיטה, אני אוהב אותה ולעיתים חושב על 'קרן'. נפגשנו, 'קרן' ואני באמצע הדרך, היא היתה באזור ואני זכרתי שהיא שם פחות או יותר אז יצרתי קשר. מהשניה הראשונה חשתי באותו ניצוץ, התרגשתי והתלהבתי. ישבנו בבית קפה וניהלנו שיחה מדהימה, שיחה כנה ופתוחה על הכל. גם לה יש 'מיכל' משלה, רק שלו קוראים 'ירון'. אני חושב שהגענו ביחד לאותו סטייט אוף מיינד, אנחנו רוצים זה את זו, אנחנו לא רוצים לפגוע באיש, אנחנו מודעים לכך שיתכן והזמן אמר את שלו ולא נועדנו להיות יחד ועדיין. הודנו בפה מלא כי אם ניפגש פעם נוספת, נשכב. אם לא, אולי לא כדאי להיפגש, אולי לא כדאי לסכן את האהבה שאנו רוכשים לבת/בן זוגינו. אני חושב עליה המון מאז אותה פגישה וזה מכבר החלפנו מסרים בדבר 'מפגש במקום ניטראלי'. אינני יודע כיצד עלי לנהוג, הרי צריך להוציא את המיטב מן החיים האלו ומאידך...

לכבוד וולברין היקר :

עושה רושם שכבר עשית את ההחלטה שלך וכל מה שאתה מחפש הוא אישור. תשאל את עצמך מה קורה כאן בדיוק - את טוען כי אתה שחוק ממערכת היחסים הנוכחית שלך - את זה כידוע אפשר לתקן, ניתן להשיג דרייב חדש ולהחיות אותה - אך כנראה אין יותר מדיי מוטיבציה לעשות כך - בייחוד לאור העובדה שיש קטליזטור חדש מודל 'קרן'. אם זאת ההחלטה הסופית שלך - שהסוס שלך יצא לגמלאות - כל מה שאתה צריך לעשות הוא להיות בן-אדם : לסיים את הקשר עם 'מיכל' כמו שצריך בצורה מכובדת (ולא, הכוונה היא לא לקחת פסק זמן, אתה לא רוס - וכאן לא "חברים"...) לקחת לעצמך פרק זמן מסויים של מחשבה ואיתחול מחדש של המערכת ולהגיע "נקי" להתחלה חדשה עם 'קרן' (שאולי אד אז תמצא לעצמה 'מנשה'... אולי לא...) אתה תהיה מודע לעובדה שאתה עלול לפספס את הציפור שיש לך ביד, אולי גם את זאת שעל העץ - אבל לפחות לא תתייסר במחשבות - "מה היה קורה אם..." מחד - ולא תשדר ריחוק מסויים עם 'מיכל' - שאני בטוח שנוצר לאור הסיטואציה. כך תהיה הוגן כלפי כל הצדדים - וכמובן גם עם עצמך. ראה את הצעתי זו כטובה גם לאותה 'קרן' וה'ירון' שלה... זכור - כי אף אחד לא מעוניין להתחיל קשר מהאמצע - ואף אחד לא רוצה להרגיש כהמשך לקשר קודם שכולל הרגלים ישנים...

magenta73

New member
מה שאמדוד לי אמר...

בגדול, קרן היא לא הבעיה. הבעיה נמצאת שם, בינך לבין מיכל, בלי קשר לקרן.

למעלה