סיפור של בת למשפחה מורכבת

סיפור של בת למשפחה מורכבת

עם אמא שחיה עם בן זוג אבא נשוי וילדים משותפים אמא והאבא ההם... אמא מרירה שכועסת על ה
שלה ובכל רגע פנוי משמיצה ומרעילה אבא שבטוח מאוד כועס עליה ובכל זאת מרגיע - אומר זו האמא שלכם, קבלו אותה כמו שהיא. והילדים? אחת כבר השתחררה מארסה של האם וניתקה עימה קשר שניים שמשתדלים להיות איתה כמה שפחות במגע כולם קשורים לאב הרבה יותר סתם סיפור עם מוסר השכל

yaeli4

New member
מעניין. סתםםםםם סיפור, עם מוסר השכל

מעניין למה זה משיק. ומעניין מה המשל ומי הנמשל. האירי את עינינו, ניצת. פרטי יותר.

יעלי

חבל שאת כועסת ולא מצליחה לראות שבסך הכל אני מנסה לעזור למענך למען היחסים שלך עם בתך אני בטוחה מעבר לכל ספק שאת אוהבת אותה שהיא חשובה לך!!! סיפרתי את הסיפור מנקודת ראותו של ילד!!!! חבל שאת נפגעת במקום לנסות לראות מעבר לכעס. לא היה כאן משל וגם לא נמשל אלה דברים ברורים! מוסר השכל? כל אחד והסקת המסקנות שלו. צר לי אך אני לא יכולה לראות איך במסווה של טובת הילד הורים פוגעים ביקר להם מכל בלי להיות מודעים לכך. אין לי דבר אישי נגדך בסך הכל מנסה לעזור יש לי הרבה בעד נפשה של בתך ונפשו של כל ילד שהם מעל ה כ ל בעיני גם בשרשור הקודם ישר נפגעת ותקפת אותי אני לא צדיקה ולא הרבי מלובביץ אבל סליחה הגזמת! ולפורום כולו רוצה לומר סליחה שנדחפתי, סליחה שאני ישירה ואומרת מה שחושבת ומאמינה בו סליחה שהפרעתי את מנוחתכם הייתי פה

rolan

New member
ניצת רק רגע, אפשר?

הרגע נכנסתי ואני קצת המומה. יעלי אני מציעה לך להירגע, לקחת נשימה עמוקה ולנסות להבין שאנשים כאן מעונינים בטובתך. זכותך לקרוא ולא להגיב. את הרי לא יכולה לשלול ממישהו את זכותו לכתוב, להגיב או לומר את דעתו. נכון שביקשת בקשה, כל אחד יעשה כרצונו. אז חזל"ש ואף אחד לא הולך מכאן

ההצלחה היא

כשהילדים אוהבים בסופו של דבר את אבא ואת אמא.זה סימן שתהליך הגירושין לא פגע מכה ניצחת בילדים שלנו אם הילדים מתעלמים מאחד משנינו שנינו צריכים לקחת מי פחןת ומי יותר את הכישלון הזה על עצמנו כי הכאב של ילד שדוחה את אחד מהוריו הוא לא לזכותנו וחבל על הילד

למעלה