סיפור של לידת בית

אפרתי ב

New member
סיפור של לידת בית

יהלי נולד לפני חודשיים בדיוק. לאחר שיטוטים פאסיביים בפורום הנהדר בזה, מצרפת לכן את הסיפור שלי " סיפור של לידה בנחוח עוגת גבינה" . ולשירשור המקסים של הרגע שאחרי... הטעם הבלתי נישכח של עוגת הגבינה שאפיתי עם הצירים. וגם, ילדיי האהובים מחבקים חיבוק ראשון את האח המתוק שלהם. שם, על הספה הכחולה. וזהרי אהובתי... מתרגשת כבר עכשיו מהפגישה של היום.

עופריקה

New member
איני מכירה אותך אפרתי ב

אבל אני יודעת שאני יושבת ודומעת. יכולת הביטוי שלך מדהימה בעדינות הנוגעת שלה. עזבי אותי ממילים. שולחת לך חיבוק ונשימה עמוקה ומשחררת. לימים של בריאות והרבה חיוכים

debby12

New member
מנהל
נשמעת לידה מאוד חוויתית

נהניתי לקרוא את הפירגון העצום שלך לכל אלה שליוו אותך. תפרגני גם קצת לעצמך -- עמדת בלידה כואבת וארוכה ויכולת לכאבים ולאתגר
מאחלת הרבה נחת מיהלי ואושר למשפחה המתרחבת

אשכר ש

New member
איזה יופי

את כתבת כ"כ יפה, ממש התרגשתי. איזה יופי של תמיכה וכמה טוב שהיא הייתה כזו הרמונית. כל הכבוד לך, עברת חויה ממש לא קלה, כמו שכתבת הצלת את עצמכם מסוף שונה לגמרי... תודה ששיתפת

יפה אהובה שלי איזה כיף לפגושותך

פיתום גם כאן... התרגשתי בפעם המי יודעת כמה מהסיפור שלך... והפגישה היום... לא היתה... לאביבה היתה לידה, דחינו לשבוע הבא אינשאללה שניפגש............

אין מילים

פשוט מקסים. את כותבת כ'כ יפה. ההתיחסות המדהימה שלך והמודעות הגבוהה שלך בתוך הלידה לתהליכים הנפשיים. פשוט מעורר הערצה. המון מזל טוב. תמשיכו להיות כאלה אוהבים...

גם למבי

New member
הזדהיתי בעיקר עם

החוסר הבנה איך בסוף הוא יצא - איפה הסוויץ' היה מלחיצות לא אפקטיביות ליציאה של התינוק. 3 חודשים וחצי עברו וקשה לי לשחזר ולהבין. זה כ"כ לא יאמן שאני צריכה לאמר לעצמי שזה קרה. תודה על סיפור מקסים!

סטיוויה

New member
יאלללללללה

אין מילים שיתארו את הרגש שעולה בזמן הקריאה. יש הרבה "ימימה" בדרך שבה את מספרת את הסיפור שלך. מאחלת לך הגשמה עצמית.שתמשיכי לגלות את עצמך בהריונות,לידות ועוד דברים רבים ומדהימים. בריאות ונחת לכל המשפחה

אום נטע

New member
אפרתי יקרה איזה יופי לראות אותך פה!

והסיפור שלך מרגש גם בקריאה שניה
טלילה

Manty

New member
יש לך את זה ../images/Emo13.gif

את כותבת נפלא! מקווה שתשארי עימנו

אם פי 3

New member
וואו.

לא נשארו לי מילים אחרות. סיפור מקסים, המתואר בצורה כל כך רגישה ומיוחדת. כמעט מריחים עד פה את העוגה. נפלא.

mamadan

New member
וואו..איזה סיפור...../images/Emo140.gif

פשוט לידה מעצימה.. מאחלת לך המון מזל טוב, והרבה רגעים של אור ואושר עם יהלי (שזה גם שמו של בני השני..) ושאר הילדים..

עיגולית

New member
אפרת חברתי,

לא, את לא מכירה אותי, ואנחנו לא חברות (עדיין), אבל כשקראתי את הסיפור המיוחד שלך ממש הרגשתי קרובה אליך, את כותבת מדהים, איך שהצלחת לגרום לי להרגיש את הכל דרך המילים שלך, ממש כישרון!!! והלידה שלך נפלאה. תודה על השיתוף. תנוחי הרבה, וחיזרי אלינו.

אפרתי ב

New member
תודה לכן מקסימות

אשמח להשאר איתכן, יעזור לי עם הגעגוע ללידה הניפלאה ההיא, עד לפעם הבאה
. איזה כיף לקרוא אתכן עם הפירגון המדהים הזה. רק מלמד, שגם לידות שהן לא ממש התחלקות בתעלת הלידה, יכולות להרשם כאחת החוויות הנפלאות והמעצימות שאפשר לחוות. הייתי חוזרת על הכל שוב, לא הייתי אני ללא לידותיי, ולא הייתי רוצה לשנות בהן פסיק (באמת), גם את הלידות הקודמות. לידת הבית הינה נסע איסופי שהענקתי לעצמי. ברכה אמיתי. וימימה? כן בוודאי "דבש מסלע" השעור של ימימה ללידה היה מונח לו על השולחן. היא היתה שם. מצרפת את סיפורי הלידה הקודמים. ועיגולית מתוקה אחת, הצעת חברות גם לך.

גם למבי

New member
סיפורים מקסימים ומאוד מרגשים

ממש כאב לי לקרוא על איך שהודיעו לך על אביך לפני הלידה. ההתמודדות קשה כ"כ גם בלי להיות בלידה. איזה כוחות צריך..

narniya

New member
אפרתי ב יקרה ../images/Emo24.gif

כל כך ריגשת אותי עם הכנות והחיבור האמיתי אל הרחם שלך, אל הנשיות שלך. סיפור לידה שנקרא בעיניים דומעות, וחיבר אותי אל הלידה שלי מלפני שבוע ואפשר לי להבין אותה יותר. תדה על ההיחשפות והפתיחות
ומזל טוב - רק אושר ושמחה!!

עזרתי אומץ לקרוא

ונשברתי ב "בעודך חלק ממני וכבר כמעט ולא" שאני מאד מזדהה איתו. סיפור מרגש במיוחד בניחוח מתקתק (כמובן שאני אלך לתור אחרי מתכון עכשיו). תודה ששיתפת אותנו בחוויה העמוקה והמשמעותית הזו

למעלה