סיפור שקורה בעתיד הקרוב

סיפור שקורה בעתיד הקרוב

מכיוון שנמאס למלאך לדבר על אירועי העבר ומכיוון שהעתיד הקרוב כבר כמעט פה עוד חודש והוא מגיע לפעמים פוגשים אנשים פעם ראשונה ויודעים שהם איכשהוא יהיו קשורים בעתיד לא תמיד ברור איך ולמה יש תקווה, יש ציפייה ויש אינטואיציה לפני מספר ימים (יומיים) בקיבוץ בכינרת ראיתי אותה - יפה, צוחקת, מלאת שימחה ובעלת פרווה מדהימה. לרצועה, הייתה קשורה יד ענוגה ופנים יפות חם מסביב, 37 מעלות אני יושב על כיסא נוח ומשקיף על האגם מחפש משהוא באופק אולי שם מוצאים דברים? אז זהו, שלא תוך כדי חיפוש, התקרב היצור הפרוותי המושלם ואיתו התקרבה היד הענוגה ואמרה לי "שלום, אני מכירה אותך?" מנהג ידוע בקיבוץ כשהם רואים פרצוף לא מוכר "לא, אני קרוב משפחה של X" X היא דודה שלי בת 76 שגרה שם. הזמנתי אותה לשבת לידי חיש מהר שוחרר הייצור הפרוותי קפה הגיע והשיחה החלה הסתבר, שהיד הענוגה לומדת שם וגרה עם חבר בת 26 הינוקא וכ"כ חברותית ופתוחה מיד הסברתי שאני מחפש אהבה ואם לא זה, אז לפחות את הגירסה הענייה יותר הינוקא לא מאוד נבהלה נפרדנו, החלפנו טלפונים (רק לשם הידידות) וחזרתי לת"א הזמן: מוצ"ש טלפון מזהיר מפר את הבדידות המייסרת היפה (והחיה היפה) מן הצד השני של הטלפון "אנחנו מגיעים לסידורים ביום רביעי, אפשר לקפוץ לקפה?" מובן שכן, גם החבר מוזמן את ההמשך יספר העתיד... שבוע טוב

אולי ביום רביעי...

אולי עוד חודש...מי יודע... "מתח הוא דבר טוב למי שיודע להתמודד איתו ולבעלי העצבים החזקים"...

שילה1

New member
מה שהופך תקווה למציאות זה-הרצון

שלנו,הכח שלנו להזיז דברים. רק ככה! תהנה לך מלאך...

רצון...אמונה...

הרבה פחות חשוב אם סיטואציה מסויימת מתקיימת או לא... הרבה יותר חשוב לדעת מה צריך לקרות לרצות ולהאמין ולהתקדם לכיוון...

אלמרה

New member
למה את מפריעה למלאך לראות סרט?

כולה סרט כדורגל צרפת ישראל אבל לומשנה!!

אם זה היה משודר....

בנתיים, צפיתי בדרמה סוחפת דמעות על אהבה... מה שעורר אצלי את הדילמה... תמיד אנשים רוצים את מה שאין להם וכשהם משיגים אותו הם לא רואים ממטר...ממשיכים הלאה... חסרי הערכה כמעט... מגניב להיות עני ומצער להיות עשיר... בכל התחומים...

המלאך מעריך יום שטוף שמש...

בטלה סמויה...קפה במרפסת... ובקיצור...את הדברים הקטנים של החיים...

שלושה ימים של הסתכלות באגם

היפה שלנו... להרדם על מזרון על יד האגם, להתעורר ולראות את המים... שנים יכל המלאך כך לבלות את חייו...

liron cohen

New member
אני חוזר משם,על חוף הים בסיני ..

זוג עם תינוקת ומשתלה של צמחי מדבר!! והרבה דיג ושנורקלינג!!

למעלה